Η Thalia με καινούργιο δίσκο... εκ των οποίων τα 2 πασίγνωστα Ελληνικά!

Μάρτιος 30, 2016
jumbo-banner

Και να θέλαμε να ξεχάσουμε την Thalia δεν γίνεται αφού όποτε την βλέπουμε θυμόμαστε από τις σαπουνόπερες, Μαριμάρ, Μαρία της γειτονιάς και Ροζαλίντα, στις οποίες είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τέλη Απριλίου θα κυκλοφορήσει το καινούριο της cd με τίτλο «Latina», ενώ είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει κι ένα αγγλικό ντουέτο με μία ακόμα πασίγνωστη σταρ εκτός δίσκου.

Είναι τραγουδίστρια, παραγωγός, συνθέτρια, στιχουργός, συγγραφέας και επιχειρηματίας, με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ θεωρείται η πιο εμπορική τραγουδίστρια της χώρας της σε διεθνές επίπεδο.

Στη δημοσιότητα βγήκε πως η λίστα των τραγουδιών που θα συμπεριλαμβάνονται στον καινούργιο της άλμπουμ μεταξύ άλλων, θα περιέχει μέσα δύο Ελληνικά τραγούδια και μάλιστα και τα δύο έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες στη χώρα μας. Τα δύο αυτά κομμάτια θα είναι το «Πόσο σε θέλω» του Κυριάκου Κυανού και το «Η πιο ωραία στην Ελλάδα» του Κωνσταντίνου Κουφού.


hit-channel.com 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot