Η Shakira ζήτησε 1 εκ. ευρώ για να εμφανιστεί στη Μύκονο!

Ιούνιος 07, 2014
jumbo-banner

​Την πουλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ την εμφάνισή της η Σακίρα, η οποία ζήτησε το αστρονομικό ποσό του ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ για να τραγουδήσει σε μαγαζί στη Μύκονο!

Η 37χρονη Κολομβιανή καλλιτέχνης, δέχθηκε πρόταση από επιχειρηματία στην Ψαρού, προκειμένου να τραγουδήσει στο μαγαζί του το καλοκαίρι.

Όμως οι απαιτήσεις της κρίθηκαν υπερβολικές, και έτσι ο επιχειρηματίας έστρεψε το ενδιαφέρον του στον Χούλιο Ιγκλέσιας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, θα εμφανιστεί στο «Νησί των Ανέμων» στις 31 Ιουλίου.
Και δεν θα είναι μόνος του on stage, αλλά το «παρών» θα δώσει στη Μύκονο και ο Αντώνης Ρέμος, με τους δυο τους να ενώνονται σε μια εντυπωσιακή μουσική συνάντηση.
Όσο για τη Σακίρα; Μπορεί το 2011 να αναστέναξε η Μύκονος από τα τρυφερά της ενσταντανέ με τον Ζεράρ Πικέ με την τραγουδίστρια να λατρεύει το νησί, αλλά «σκόντο»… δεν έκανε! Ούτε ευρώ κάτω δεν πήγε την προσφορά της η Σακίρα, μπας και συνδυάσει δουλειά με διασκέδαση.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΕΝΣΤΑΝΤΑΝΕ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΚΕ ΤΟ 2011 ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.


Πηγή: star.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot