Η πρόταση γάμου θα σε κάνει να βάλεις τα κλάματα (Βίντεο)

Ιούλιος 22, 2015
jumbo-banner

Αυτά θα έιναι τα 6 πιο συγκινητικά λεπτά της ημέρας σου

Ο Tyler δεν είναι παραπάνω από 22 χρονών. Είναι (οκ, μου φαίνεται) πανέμορφος και αγόρι της Haylee από το σχολειο. Πρόσφατα αποφάσισε ότι θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της. Έτσι αποφάσισε να οργανώσει μία πρόταση γάμου που θα ζήλευε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ρομαντικών Ταινιών.
Έτσι, έφτιαξε ένα βιντεάκι με σκοπό να το αφιερώσει στον πατέρα της Haylee ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και τον οποίο θεωρούσε δεύτερο πατέρα του.
Στην αρχή τον βλέπουμε να παίρνει τηλέφωνο την οικογένεια της Haylee για να τους ανακοινώσει ότι θέλει την παντρευτεί και να ζητήσει το χέρι της. Παράλληλα παίζουν σκηνές από στιγμές του ζευγαριού στο παρελθόν (ταξίδια, βόλτες, αστεία κ.α.) και τότε ο Tyler απαγγέλει ένα γράμμα που έχει γράψει για τον πατέρα της Haylee. Εδώ είναι που θα χρειαστείς τα χαρτομάντηλα.

"Αγαπητέ Greg. Πρόκειται να παντρευτώ την κόρη σου. Πάντα σκεφτόμουν τη μέρα που θα σου ζητούσα την ευχή σου για να το κάνω και να που έφτασε. Εύχομαι να ήσουν εδώ για να μου παραδώσεις την κόρη σου και να σου υποσχεθώ ότι θα την προσέχω περισσότερο απ' όσο φαντάζεσαι. Θέλω να γίνω ο άντρας με τον οποίο θα μοιράζεται την αγάπη και αυτός που θα της δίνει ό,τι χρειάζεται. Που θα της λέει πόσο όμορφη είναι και θα της δείξει πως να πιστεύει στον εαυτό της. Θα την προσέχω. Θέλω να ζήσω μαζί της εμπειρίες που οι άνθρωποι μπορούν να φανταστούν μόνο στα όνειρά τους και να την αγαπήσω άνευ όρων γιατί είναι αυτή μαζί με την οποία θέλω να δω και να ανακαλύψω τον κόσμο".

Τελειώνοντας, της κάνει την πρόταση γάμου με φόντο ένα γραφικό σοκάκι στην Ρώμη. Αρκετά είπαμε όμως. Σε αφήνουμε να το απολαύσεις όσο εμείς θα σκουπιζουμε τα πληκτρολόγια μας από τα δάκρυα.


cosmopolitan.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot