Η νέα τάση στο μακιγιάζ λέγεται "Strobing"

Ιούλιος 14, 2015
jumbo-banner
«Strobing σημαίνει να φωτίζεις τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου σου ακόμα πιο πολύ», λέει η ειδικός Κάρεν Γκονζάλεζ. «Οι γυναίκες πλέον θέλουν να ακτινοβολούν».

Πράγματι, οι make up artists έχουν αφήσει πίσω τους προ πολλού το βαρύ contouring και τις σκούρες πούδρες: οι τάσεις πλέον θέλουν το μακιγιάζ να φωτίζει ακόμα πιο πολύ τα σημεία του προσώπου που αγγίζει έτσι κι αλλιώς το φυσικό φως, δηλαδή την περιοχή γύρω από τα φρύδια, τα μάγουλα, τη μύτη και το άνω χείλος.
str1

«Ουσιαστικό το πρόσωπό σου θα μοιάζει λες και έχεις ρίξει πάνω του τον τέλειο φωτισμό», τονίζει η Γκονζάλεζ. «Χρειάζεσαι βέβαια και λίγο contouring, αλλά το strobing είναι αυτό που θα σου δώσει την τέλεια φωτεινή επιδερμίδα, χρησιμοποιώντας ενυδατικές και ανοιχτές πούδρες»

Για να αποκτήσεις και εσύ παρόμοιο λουκ μόνη σου στο σπίτι, ξεκίνα από τη βάση, απλώνοντας πρώτα ενυδατική ή foundation στο σωστό χρώμα. Μετά βάλε λίγο concealer ή highlighter στα σημεία που ανέφερε η Γκονζάλεζ πιο πάνω. Για τη διατήρηση και τη σταθεροποίηση του μακιγιάζ ψέκασε με λίγο setting spray.
str2

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot