Η Κριστίνα Γιανγκ αποχαιρετά το Grey’s Anatomy

Μάρτιος 15, 2014
jumbo-banner

Η Κριστίνα Γιανγκ (Σάντρα Ο) έχει μία σχέση πάθους-μίσους με τους θαυμαστές του Grey’s Anatomy.

Ξεκίνησε ως ο πιο μισητός χαρακτήρας, αυτός που θα έκανε τα πάντα προκειμένου να μπει στο χειρουργείο, αλλά είναι μεγάλη επιτυχία της σειράς (αλλά και της ίδιας της Σάντρα Ο ως ηθοποιού) ότι σύντομα κατάφερε να μπει κάτω από το πετσί μας, να μας κάνει αν όχι να την αγαπήσουμε, τουλάχιστον να την καταλάβουμε και να τη συμπαθήσουμε. Και αυτό δεν είναι και μικρό πράγμα.
1594 900
Η Σάντρα Ο ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το Grey’s Anatomy, καθώς αυτό συμπληρώνει τη δέκατη σεζόν του και δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς θα είναι η σειρά χωρίς εκείνη (ακόμα μας λείπουν η Άντισον και η Τέντι και δεν ήταν καν στο original cast). Το ABC σχεδιάζει ένα ειδικό επεισόδιο αφιερωμένο στην Κριστίνα, το οποίο θα προβληθεί στις 27 Μαρτίου και θα λέγεται «Do You Know». Σε αυτό η Κριστίνα θα σκέφτεται τους διαφορετικούς δρόμους που μπορεί να είχε πάρει η ζωή της -σε ένα τύπου Sliding Doors επεισόδιο.
Στο πλαίσιο της αποχώρησης της Κριστίνα, θα δούμε έναν παλιό ήρωα της σειράς να επιστρέφει για ένα μόνο επεισόδιο.
o-ISAIAH-WASHINGTON-facebook
Ο λόγος για τον Αϊζάια Ουάσινγκτον που ερμήνευε το ερωτικό ενδιαφέρον της Κριστίνα στις πρώτες σεζόν, τον καρδιοχειρούργο Κρίστιαν Μπερκ, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη σειρά με πολύ άσχημο τρόπο (μπλέκοντας σε καβγά με έναν από τους τότε πρωταγωνιστές της σειράς και κάνοντας ομοφοβικές δηλώσεις).
Η δημιουργός του σόου, Σόντα Ράιμς, δήλωσε ότι η επιστροφή του Μπερκ, «δημιουργεί τη στιγμή ολοκλήρωσης ενός κύκλου, προκειμένου να πούμε το σωστό αντίο στην αγαπημένη μας Κριστίνα Γιανγκ». Η Ράιμς θεωρεί τον Μπερκ βασικό στοιχείο της πορείας της Γιανγκ.
Hospital
Το πώς θα φύγει η Γιανγκ είναι ακόμα άγνωστο. Θα αποφασίσει να εγκαταλείψει τη ζωή ως γιατρός; Θα καταφύγει σε άλλο νοσοκομείο; Ή θα πεθάνει; Το ερώτημα παραμένει, αν και δεδομένης της αγάπης του Grey’s Anatomy προς το δράμα, δεν θα απέκλεια την τελευταία εκδοχή.

Πηγή: cinepivates.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot