Η Καινούργια ταινία του Quentin Tarantino κάνει πρεμιέρα

Μάιος 05, 2014
jumbo-banner

Όλοι θυμόμαστε τον, προ ολίγων μηνών, μικρό χαμό που είχε εξελιχθεί σχετικά με την διαρροή του νέου σεναρίου του Quentin Tarantino, “The Hateful Eight”, με τον διάσημο δημιουργό να μιλάει για προδότες, αφού το είχε εμπιστευτεί σε πολύ συγκεκριμένα άτομα. Αρχικά, ο Q είχε δηλώσει ότι το σενάριο ουσιαστικά το σενάριο θα καταλήξει στα σκουπίδια, ενώ λίγο καιρό αργότερα, αφού προφανώς πέρασε ο πρώτο εκνευρισμός, είχε πει ότι σκέφτεται τη περίπτωση να το περάσει από εκτεταμένο rewriting σε μια προσπάθεια να το σώσει.
250px-Thehatefuleightquentintarantino
Και ξαφνικά, μαθαίνουμε ότι σε λιγότερο από 20 ημέρες, το The Hateful Eight θα κάνει πρεμιέρα…στο θεατρικό σανίδι! Πιο συγκεκριμένα, ο Tarantino σε συνεργασία με του Los Angeles County Museum of Art θα σκηνοθετήσει και θα παρουσιάσει το σενάριό του για μία και μοναδική βραδιά στις 24 Απριλίου.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, τα οποία δεν αναμένονται να είναι λίγα μιας και το εισιτήριο κοστολογείται στα 200 δολάρια.

Το κατά πόσο αυτή η παράσταση σημαίνει ότι ο Tarantino αφήνει πίσω του μια και καλή τη πιθανότητα κινηματογραφικής μεταφοράς του, μένει να το δούμε…

Πηγή: artsandthecity του Αλέξανδρου Κυριαζή

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot