Η βασίλισσα των οπισθίων στο Vanity Fair (pics)

Απρίλιος 03, 2014
jumbo-banner

Έγινε διάσημη, πριν από περίπου δύο χρόνια, χάρη στους καλογυμνασμένους γλουτούς της, τους οποίους και δεν σταματά να αναρτά στα social media, σκανδαλίζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανάμεσά τους και η Ριάνα
Ο λόγος για τη Τζεν Σέλτερ. Αυτή τη φορά, η βασίλισσα των οπισθίων δεν καθήλωσε τα ανδρικά βλέμματα σε Instagram και Twitter, αλλά στο… Vanity Fair.
Η 20χρονη Νεοϋορκέζα πραγματοποίησε μία αισθησιακή ημίγυμνη φωτογράφιση για το τεύχος Απριλίου του περίφημου περιοδικού, με την πληθωρική πίσω όψη της σε πρώτο πλάνο!
kopela gym exo b2
Η Σλέτερ, που κατέχει τον τίτλο των πιο δημοφιλών οπισθίων του ίντερνετ, κατατροπώνοντας ακόμα και διάσημες πορνοστάρ, έχει κλείσει διαφημιστικά συμβόλαια με διάφορες εταιρείες, ετοιμάζει δική της σειρά με κολάν και αθλητικά ρούχα, ενώ σκέφτεται να ανοίξει και γυμναστήριο.

Όπως λέει η ίδια δεν έχει υποβληθεί σε κάποια αισθητική επέμβαση και πως απλά γυμνάζεται συστηματικά, προσέχοντας παράλληλα τη διατροφή της.

Πηγή: news.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot