Μπρούσκο: Η Αντίδραση του Σήφη όταν μαθαίνει πως η Αγγελική παντρεύεται άλλον!

Απρίλιος 29, 2015
jumbo-banner

Η Αναστασία, αντικρίζοντας την Όλγα με τον Ματθαίο, πληγώνεται και νιώθοντας για μία ακόμα φορά προδομένη απ’ τον άντρα που αγαπάει βαθιά, αντιδρά με αγένεια, ενώ ο Διαμαντής αρπάζει την ευκαιρία να ενισχύσει πιο πολύ την οργή της.

Παράλληλα η προσπάθεια του Παύλου να ξεσκεπάσει στον Σήφη, τον Διαμαντή, πέφτει γι’ άλλη μια φορά στο κενό. Στην Αθήνα, η Δάφνη έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την μητέρα της, ξυπνώντας της δυσάρεστες αναμνήσεις, σ’ αντίθεση με την Μελίνα και τον Αχιλλέα, που η παραμονή τους στα Χανιά, δεν παύει λεπτό να τους θυμίζει το ξεκίνημα του μεγάλου τους έρωτα.

Ο γάμος του Πάτροκλου και της Άννας πλησιάζει κι η Δήμητρα επιστρατεύει όλο της το κουράγιο προκειμένου να μην αντιληφθεί κανείς το πόσο πολύ υποφέρει. Η Λουκία, θα κατηγορήσει γι’ άλλη μια φορά τον Σήφη πως της διέλυσε την ζωή, δημιουργώντας του τύψεις, ενώ η ιδέα πως η κόρη του θα μεγαλώσει δίπλα σ’ έναν ξένο άντρα, αφού η Αγγελική παντρεύεται γεννάνε στον Σήφη παράλογες σκέψεις.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot