Ποιά είναι η Αγγελική στο "Μπρούσκο"

Ιούνιος 26, 2014
jumbo-banner

Η όμορφη και ταλαντούχα Ανατολή Γρηγοριάδου που παρακολουθούμε στην καθημερινή σειρά 'Μπρούσκο" του Ant1 μίλησε στο entertv.gr και αποκαλύψε διάφορες πτυχές του εαυτού της αλλά και όλες τις εξελίξεις της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς.

Στη Μαρία Μέντη από το entertv.gr

Πώς προέκυψε ο ρόλος της Αγγελικής; 

'Ήταν πολύ περίεργο το πως προέκυψε ο ρόλος της Αγγελικής. Τον Ιούνιο του 2013 ήρθα Ελλάδα διακοπές από τη Νέα Υόρκη για το καλοκαίρι και ο Ανδρέας Γεωργίου μου πρότεινε να κάνω μια audition για τη σειρά που θα λεγόταν "Μπρούσκο". Δεν το σκέφτηκα και πολύ και δέχτηκα. Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν όλα.

Η Αγγελική στην τηλεοπτική σειρά ''Μπρούσκο'' είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Εσύ έχεις δοκιμάσει ποτέ; 

Η Αγγελική και στο παρελθόν της είχε ξανακυλήσει με ουσίες αλλά αυτή τη φορά υπάρχει ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για αυτήν. Έχει το παιδί της που είναι όλη της η ζωή πλέον. Είναι πολύ περίεργο για μένα να βλέπω άτομα εθισμένα σε ουσίες, γιατί ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να το κάνω, ούτε ένιωσα την ανάγκη να δοκιμάσω. 

Δεν θα μπορούσα να μην σε ρωτήσω για τις εξελίξεις της σειράς ''Μπρούσκο''. Τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια; 

Κι όμως δεν ξέρουμε! Πάντως το σίγουρο είναι ότι η Βάνα Δημητρίου, η σεναριογράφος της σειράς θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει!

Σε συνέντευξη σου είχες δηλώσει ότι η διαίσθησή σου δε σε προδίδει και  το ίδιο συνέβη και με το ''Μπρούσκο''; Περίμενες αυτή την επιτυχία; 

Είχα γενικά μια διαίσθηση ότι  το 2013 ότι κάτι μεγάλο θα συνέβαινε. Το είχα συζητήσει και με τους δικούς μου. Για κάποιο λόγο το ένιωθα ότι κάτι θα γινόταν, αλλά φυσικά δεν είχα ιδέα το τι ήταν αυτό. Όταν πλέον μπήκα στη σειρά και διάβασα κάποια επεισόδια, ήμουν σίγουρη για την επιτυχία της! 

Από τα 13 σου χρόνια ζεις στην Νέα Υόρκη. Έχεις συμμετάσχει εκεί σε δουλειές; 

Μετακομίσαμε οικογενειακώς στην  Αμερική όταν ήμουν 12. Εκτός από το  πτυχίο μου στην Ψυχολογία, τελείωσα και σχολή ηθοποιίας στην Νέα Υόρκη. Κυνηγούσα πάντα τα casting των ταινιών! Έχω μεγάλη αγάπη για τις ταινίες. Έχω πάρει μέρος σε πάνω από 16 ταινίες, μικρού και μεγάλου μήκους στην Νέα Υόρκη,  σε  Independent παραγωγές, όπως επίσης και  σε κάποια διαφημιστικά σποτ.

Μέσα από σχόλια στα social media βλέπουμε ότι ο κόσμος σε θεωρεί όμορφη  και sexy . Πώς νιώθεις γι' αυτό; Πέρα από την εξωτερική σου εμφάνιση τι είναι αυτό που θα ήθελες να ξέρει ο κόσμος για σένα; 

Είναι όμορφο να ακούγονται θετικά σχόλια. Αυτό που θα ήθελα όμως περισσότερο είναι να είμαι καλός άνθρωπος, να προσπαθούμε να αποβάλουμε την αρνητική ενέργεια και να κάνουμε καλά πράγματα για τους άλλους χωρίς να θέλουμε αντάλλαγμα.

Ένα πράγμα που άρχισα να ασχολούμαι πρόσφατα είναι με τα charity προς την αντιμετώπιση του καρκίνου. Είμαι δότρια  στην Αμερική. Πρόσφατα πήραμε μέρος με την οικογένειά μου και φίλους μας στο Cycle for Survival που οργάνωσαν τα Equinox Gyms της Νέας Υόρκης. Αποταμιεύσαμε περίπου 4,000$ και όλα τα έσοδα χρησιμοποιούνται για τις έρευνες προς την αντιμετώπιση του καρκίνου και πηγαίνουν στο Sloan Kettering Cancer Center της Αμερικής.

Έχεις δει ποτέ ερωτικά συνάδελφό σου με τον οποίο παίζατε μαζί;

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν αισθήματα, ειδικά μεταξύ ανθρώπων που περνάνε τόσες ώρες μαζί και βλέπουμε πως γενικά είναι συχνό φαινόμενο σε παραγωγές σε όλο το κόσμο. Σε μένα προσωπικά δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο και χαίρομαι γιατί φαντάζομαι ότι μπερδεύει πολύ τις καταστάσεις και το περιβάλλον της δουλειάς. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot