Η άνοιξη στα νύχια σου Step By Step!

Μάιος 24, 2014
jumbo-banner

Ο καιρός ανοίγει, οι πολύχρωμες πεταλουδίτσες κάνουν την εμφάνιση τους, και μαζί τους έρχονται στη μόδα και τα παστέλ χρώματα με «ζωηρά» και έντονα σχέδια.Το athensvoice βρήκε και σας προτείνει τέσσερις τρόπους να φτιάξετε μόνες σας απλά, υπέροχους συνδυασμούς στα νύχια, αντάξιους ενός επαγγεματικού μανικιούρ.

1) Αγάπη μόνο
love

Βάλτε αγάπη και κάντε τα νύχια σας να μοιάζουν με ανάποδες πολύχρωμες καρδούλες.
Θα χρειαστούμε: 1 μανό- βάση, 3 μανό σε αποχρώσεις του ροζ ή φούξια, 1 καρτέλα στρογγυλά αυτοκόλλητα για ντοσιέ, 1 γυαλιστικό.

love1

Περνάμε τη βάση και αφήνουμε να στεγνώσει. Περνάμε μία στρώση από το πιο απαλό από τα τρία χρώματα.

love2

Μόλις στεγνώσει, περνάμε λίγα χιλιοστά από τη βάση του νυχιού, μια στρώση με το λίγο πιο έντονο μανό, διαγράφοντας μία καμπύλη από το επάνω δεξί τμήμα του νυχιού προς το κάτω κέντρο του. Επαναλαμβάνουμε από τα αριστερά.

love3

Στη συνέχεια, βάφουμε με το τρίτο -και πιο σκούρο από τα 3- μανό, επαναλαμβάνοντας την προηγούμενη κίνηση. Περνάμε μια τελευταία στρώση γυαλιστικό και είναι έτοιμα.

love4

Στην περίπτωση που δεν έχουμε πολύ σταθερό χέρι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στρογγυλά αυτοκολλητάκια για οδηγό.

2) Λιωμένο παγωτό
ice

Ανοιξιάτικο και...«λαχταριστό», θα το λατρέψετε.
Θα χρειαστούμε: 1 μανό- βάση, 1 εκρού ή μπεζ μανό, 1 ροζ, 1 μωβ και 1 μπλε ανοιχτό μανό, 1 λεπτό πινελάκι για σχέδια ή 3-4 οδοντογλυφίδες, 1 μαύρο μανό, 1 λευκό μανό, 1 γυαλιστικό.
ice1
Περνάμε τη βάση και αφήνουμε να στεγνώσει. Περνάμε δύο στρώσεις από το μπεζ μανό. Μόλις στεγνώσει, παίρνουμε το πινελάκι ή την οδοντογλυφίδα και σχεδιάζουμε μια κυματιστή γραμμή στη βάση του νυχιού, με το χρώμα που μας αρέσει. Επαναλαμβάνουμε στα υπόλοιπα δάχτυλα.
ice2
Βάφουμε το διαχωρισμένο κομμάτι με το χρωματιστό μανό και έπειτα τονίζουμε τη διαχωριστική γραμμή με το μαύρο μανό.
ice3
Αν έχουμε σταθερό χέρι, δημιουργούμε με το πινελάκι και το λευκό μανό σκιές όπως η εικόνα (προαιρετικά). Περνάμε γυαλιστικό.

3) Μαρμελάδα φράουλα

straw

3) Μαρμελάδα φράουλαΗ άνοιξη συνοδεύεται πάντα από τις αγαπημένες μας φράουλες, τις οποίες τιμάμε σε κάθε γευστικό συνδυασμό. Ένας διαφορετικός τρόπος να τις τιμήσουμε είναι...φορώντας τις στα νύχια μας.

Θα χρειαστούμε: 1 μανό- βάση, 1 κόκκινο μανό, 1 λαχανί μανό, λίγο σελοτέιπ, 1-2 οδοντογλυφίδες, 1 μαύρο μανό.

straw1

Περνάμε τη βάση και αφήνουμε να στεγνώσει. Περνάμε δυο στρώσεις από το κόκκινο μανό. Αφού έχει στεγνώσει καλά, κόβουμε ένα κομμάτι σελοτέιπ και το κολλάμε στο νύχι με την τρακτερωτή πλευρά του κοψίματος προς τα κάτω.

straw2

Βάφουμε μια ή δύο στρώσεις από το λαχανί μανό και αφηνουμε να στεγνώσει. Επαναλαμβάνουμε σε όλα τα δάχτυλα.
Όταν στεγνώσουν, αφαιρούμε τα σελοτέιπ και κάνουμε με τις οδοντογλυφίδες μαύρες κουκκίδες πάνω στο κόκκινο μέρος του νυχιού. Περνάμε γυαλιστικό.

4) Παστέλ μοτίβα και γραμμές
pastel

Θα χρειαστούμε: 1 μανό- βάση, 1 λευκό μανό, 2-3 μανό της επιλογής μας σε παστέλ αποχρώσεις, λίγη κολλητική ταινία κομμένη σε λεπτές λωρίδες.pastel1

Περνάμε τη βάση και αφήνουμε να στεγνώσει. Κολλάμε την ταινία αναλόγως με τα μοτίβα και τις γραμμές που θέλουμε να δημιουργήσουμε.pastel2

Σε κάθε νύχι, βάφουμε ένα μέρος λευκό και ένα με παστέλ απόχρωση. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τουσ συνδυασμούς αναλόγως το γούστο σας.

Μόλις στεγνώσουν καλά, αφαιρούμε τις ταινίες και περνάμε γυαλιστικό.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot