Η «κρυμμένη» πίσω μεριά του μονόπετρου της Lady Gaga!

Φεβρουάριος 19, 2015
jumbo-banner

«Είμαι τόσο ευτυχισμένη που θα ντυθώ νύφη! Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω!»

Στα ουράνια πετά η Lasy Gaga μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο Τέιλορ Κίνεϊ ανήμερα του «Αγίου Βαλεντίνου»!

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 33χρονος ηθοποιός της έδωσε ένα μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς, το οποίο είναι εκπληκτικό, με την 28χρονη εκκεντρική star να του λέει κατευθείαν το «ναι!»
gaga22

Μια εβδομάδα μετά, η Λέιντι Γκάγκα ακόμα δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει, ανεβάζοντας στο Instagram μια ΝΕΑ φώτο από την πίσω μεριά του μονόπετρου της, η οποία είναι εξίσου εντυπωσιακή!

Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, το δαχτυλίδι έχει τα αρχικά ΤS, και ανάμεσα μια καρδιά, το οποίο σημαίνει: «Ο Τέιλορ αγαπά την Στέφανι», (αυτό είναι το κανονικό όνομα της Λέιντι Γκάγκα).
gaga23

Πρόκειται για ένα πανάκριβο κόσμημα, σχεδιασμένο από την Lorraine Schwartz, «ντυμένο» με διαμάντια, το οποίο βγάζει μάτι!

Την φώτο συνόδευσε η Λέιντι Γκάγκα με το εξής μήνυμα:

«Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος από το δαχτυλίδι αρραβώνων μου. Ο Τέιλορ το σχεδίασε με την Lorraine. Πάντα με αποκαλούσε Στέφανι. Από το πρώτο μας ραντεβού. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που θα γίνω νύφη! Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω!»

star.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot