Ζώδια: Τα ερωτικά της εβδομάδας από 21/03 έως 27/03!

Μάρτιος 21, 2016
jumbo-banner

Οι κάρτες ταρώ Λένορμαν σε καθοδηγούν και σου απαντάνε!

Η εβδομάδα στα ερωτικά σας, από την Σία Γαλάτη από το astropedia.gr

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναιτο Δρεπάνι
Σε σχέση: Το Δρεπάνι προμηνύει απότομες αλλαγές, πιθανή ρήξη με το σύντροφο και μια δύσκολη κατάσταση που θα σε απασχολήσει έντονα αυτή την εβδομάδα. Αν η συμπεριφορά του συντρόφου σου σε πληγώνει ή δείχνει έλλειψη σεβασμού, θα απαιτήσεις να σταματήσει και θα πάρεις δραστικές πρωτοβουλίες ώστε να μπουν νέες βάσεις και όρια στο δεσμό σου. Επιπλέον, θα κάνεις μια προσπάθεια να αλλάξεις συμπεριφορές δικές σου που τελικά δεν είναι λειτουργικές για τον χαρακτήρα σου.

Χωρίς σχέση: Μπορεί να σε έχει κουράσει το ότι δεν υπάρχουν οι επιθυμητές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή τον τελευταίο καιρό, για αυτό και θα πάρεις δραστικές αποφάσεις ώστε να αλλάξει η κατάσταση. Αν στη ζωή σου υπάρχει κάποιος που σε απασχολεί αλλά δεν βλέπεις φως στον ορίζοντα, θα πάρεις την απόφαση να το τελειώσεις και να μην ασχοληθείς ξανά. Να είσαι επιφυλακτική απέναντι σε νέες γνωριμίες που υπόσχονται πολλά. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; 

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα νιώθεις ψυχική και σωματική κούραση. Γενικά δεν είσαι στα καλύτερα σου και σε αυτό ευθύνεται το κλίμα που επικρατεί με το ταίρι σου. Μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία μεταξύ σας, ακόμη και στα πιο απλά πράγματα, να νιώθεις πως δε σε καταλαβαίνει ή εξωτερικά γεγονότα να κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά σου. Όπως και αν έχει η κατάσταση, να είσαι ψύχραιμη και να κάνεις λίγο υπομονή, τα μαύρα σύννεφα θα φύγουν μακριά.

Χωρίς σχέση: Τα ερωτικά σου σχέδια έχουν φρενάρει και αντιμετωπίζεις κάποια εμπόδια που σε έχουν κουράσει. Ίσως δεν βλέπεις ενδιαφέρον από το πρόσωπο που σου αρέσει και νιώθεις πως οτιδήποτε και αν κάνεις για να του κινήσεις την προσοχή είναι μάταιο ή δεν έχει εμφανιστεί κάποιος που να σου αρέσει και έχεις βαρεθεί την αναμονή. Προσπάθησε να μην βλέπεις με απαισιοδοξία τα πράγματα, συνάντησε αγαπημένα πρόσωπα που μπορούν να σου φτιάξουν την διάθεση ή ασχολήσου με την αγαπημένη σου δραστηριότητα για να σε βοηθήσει να αλλάξεις ψυχολογία. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; 

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα έρθεις αντιμέτωπη με μια πολύ σοβαρή κατάσταση στο δεσμό σου. Μπορεί αυτό που θα αντιμετωπίσεις να έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν ή να δημιουργηθεί λόγω εξωτερικών παραγόντων. Σίγουρα πάντως η σχέση σου θα περάσει από ένα μίνι τεστ και θα δείξει μέσα από τις δυσκολίες που θα περάσετε αν η σχέση στηρίζεται σε γερές βάσεις ή όχι. Θα κάνεις κάποιες συνειδητοποιήσεις που ίσως φέρουν ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου ή το τέλος της.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά σου από ό,τι στα ερωτικά σου. Γενικά επειδή στα συναισθηματικά σου έχεις απογοητευτεί, προσπαθείς να κάνεις άλλα πράγματα για να ξεχνιέσαι. Παρόλα αυτά, υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις μια μοιραία γνωριμία που θα αποδειχτεί στο μέλλον καρμική ή να συναντήσεις ένα άτομο από το παρελθόν σου ξανά και να δεις μια σειρά από γεγονότα που δεν θα είναι τυχαία. 

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση: Η κάρτα του Ήλιου θα φέρει τύχη, αισιοδοξία και θετικά γεγονότα αυτή την εβδομάδα. Θα περάσεις μια θετική και άκρως ερωτική εβδομάδα με το ταίρι σου και θα απολαύσετε μαζί από κοινού ευχάριστες δραστηριότητες. Θα αισθανθείς έτοιμη να μιλήσεις για τα πιο μύχια συναισθήματα σου και τις βαθύτερες σκέψεις σου, κάνοντας έτσι ένα βήμα παραπάνω. Φυσικά, ο σύντροφος σου από πλευράς του θα ανταποκριθεί αναλόγως και αυτό θα σε ικανοποιήσει.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα απολαύσεις ερωτικές εξελίξεις όπως εσύ ακριβώς τις επιθυμείς. Θα βιώσεις έντονο θαυμασμό από τους γύρω σου και αυτό θα σε κάνει να πάρει τα πάνω σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες. Φυσικά, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ δε θα λείψουν. Μπορεί τώρα να εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου και θα σε κάνει να αισθανθείς μοναδική.

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση: Πρόκειται να περάσεις μια πολύ όμορφη εβδομάδα με το ταίρι σου που θα σου μείνει αξέχαστη. Θα ανταλλάξετε τρυφερά συναισθήματα, ακόμη και δώρα και θα αναζωπυρώσετε το χαμένο πάθος στη σχέση σας. Θα αρχίσετε να φλερτάρετε όπως στον πρώτο καιρό προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας και να ανάψετε την σπίθα. Ο σύντροφος σου θα σε κάνει να αισθανθείς μοναδική είτε με κομπλιμέντα, είτε με δώρα είτε απλώς εκδηλώνοντας με έναν ανεπανάληπτο τρόπο τα αισθήματά του.

Χωρίς σχέση: Αυτήν την εβδομάδα όποιος σε βλέπει ερωτικά, θα βρει ένα τρόπο να σε πλησιάσει και να στο δείξει. Θα προσελκύσεις αρκετούς θαυμαστές και θα έχεις πολλές επιλογές στα ερωτικά σου. Κομπλιμέντα, όμορφες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος ακόμη και δώρα, θα ανεβάσουν την διάθεση σου στα ουράνια. Θα απολαύσεις το φλερτ και δεν αποκλείεται κάτι που μπορεί να ξεκινήσεις με σκοπό απλά να αισθανθείς ωραία, να εξελιχτεί σε παθιασμένο και βαθύ έρωτα.

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να δεις μια επιθυμία σου να παίρνει σάρκα και οστά. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να πετύχεις πράγματα μέσα στη σχέση σου που έως τώρα σου φαινόντουσαν δύσκολα. Από την άλλη διαμορφώνεται το ιδανικό κλίμα για να αναθερμάνεις το πάθος και το συναίσθημα με το έτερο ήμισυ και να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί, θέτοντας νέες βάσεις για τη σχέση σας και κάνοντας σχέδια για το κοινό σας μέλλον.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ τύχη στις ερωτικές σου εξελίξεις και θα δεις τα πράγματα να εξελίσσονται όπως εσύ τα επιθυμείς. Αν θέλεις κάποιον, θα δεις ανταπόκριση και θα υπάρξει μια εξέλιξη που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Αν πάλι είσαι τελείως μόνη σου, να περιμένεις ένα καινούργιο άτομο να εμφανιστεί στη ζωή σου. Αυτό το πρόσωπο θα έχει όλα τα θετικά στοιχεία που αναζητάς σε ένα σύντροφο και θα σε κάνει να αισθανθείς πως βρήκες το άλλο σου μισό. 

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος 
Σε σχέση: Θα είσαι πολύ χαρούμενη και με ανεβασμένη διάθεση αυτές τις μέρες, και η αιτία θα είναι κάποιες διαπιστώσεις που θα σε ανακουφίσουν από τις αμφιβολίες που είχες για το ταίρι σου. Θα συνειδητοποιήσεις πως το άλλο σου μισό είναι πιστό απέναντι σου και πως σου λέει την αλήθεια. Αυτό θα σε κάνει πιο χαλαρή απέναντι του και έτσι θα μπορέσεις να απολαύσεις πιο πολύ τις στιγμές που περνάτε μαζί, χωρίς το μυαλό σου να βασανίζεται από κακές σκέψεις.

Χωρίς σχέση: Αυτή η εβδομάδα προβλέπεται αρκετά κοινωνική. Θα δέχεσαι συνεχώς προσκλήσεις για να βγεις έξω και να διασκεδάσεις παρέα με φιλικά σου άτομα. Αν η διάθεση σου ήταν πεσμένη, αυτές τις μέρες θα πάρεις και πάλι τα πάνω σου. Ενδέχεται μέσα από την παρέα σου να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που θα σου ανάψει το ενδιαφέρον ή απλά εκεί έξω που θα διασκεδάζεις να γνωρίσεις κάποιον. Αυτή η γνωριμία θα σε κάνει να δεις τον έρωτα μέσα από μια άλλη ματιά. 

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο. Θα περάσεις άκρως αισθησιακές και ερωτικές στιγμές με το σύντροφο σου, και αν η σεξουαλική ζωή σας είχε κάπως ατονήσει τον τελευταίο καιρό, θα μπορέσετε να ανάψετε ξανά την σπίθα και να φτάσετε στην απόλυτη ικανοποίηση. Θα μπορέσεις να εκφραστείς πιο άνετα και στα συναισθήματα σου αλλά και στο τι θέλεις στο σεξ, με φυσικό επακόλουθο να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό.

Χωρίς σχέση:Το σεξαπίλ σου και η αυτοπεποίθηση σου είναι τα όπλα σου για να κατακτήσεις όποιον βάλεις στο μάτι. Αυτή την εβδομάδα θα τραβήξεις νέους θαυμαστές σαν μαγνήτες. Αν θελήσεις να περάσεις καλά στον σεξουαλικό τομέα χωρίς δεσμεύσεις, θα έχεις άπειρες επιλογές για να το κάνεις και να ζήσεις άκρως καυτές ερωτικές νύχτες. Φυσικά δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον ένα και μοναδικό που θα σε κερδίσει και θα σε κάνει να παθιαστείς τρελά μαζί του. 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δένδρο
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις έντονο σεξ με το σύντροφο σου και θα περάσετε μια υπέροχη εβδομάδα καθώς θα έρθετε πιο κοντά και θα ενδυναμώσετε το δεσμό σας. Αν είχαν δημιουργηθεί προβλήματα στη σχέση σας στο πρόσφατο παρελθόν, θα μπορέσεις να φτάσεις στη ρίζα των προβλημάτων αυτών και να βρεις ουσιαστικές και μόνιμες λύσεις. Πέρα από όλα αυτά, θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τις πιο μύχιες επιθυμίες ο ένας του άλλου και να κάνετε βήματα για να τις πραγματοποιήσετε.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να προσελκύσεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια σχέση με γερές βάσεις ως αποτέλεσμα των παραδοχών που έκανες το προηγούμενο διάστημα. Νιώθεις υπέροχα με τον εαυτό σου και φροντίζεις να απομακρύνεις αρρωστημένες καταστάσεις ώστε να κάνεις χώρο για το νέο έρωτα. Η νέα σχέση θα λειτουργήσει καταλυτικά για τη ζωή σου και θα σε κάνει να νιώσεις ζωντανή από όλες τις απόψεις.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πως εσύ και το ταίρι σου απομακρύνεστε πολύ ο ένας από τον άλλο και αυτό θα σε προβληματίσει αρκετά. Θα μπεις στην διαδικασία να εξετάσεις την συμπεριφορά σου και να αναρωτηθείς μήπως η δική σου στάση ευθύνεται για αυτό. Ίσως συνειδητοποιήσεις πως έχεις πολλές άμυνες και αυτό φράζει την σχέση σας και δε σας επιτρέπει να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο. Βέβαια υπάρχουν και διάφορες εξωτερικές καταστάσεις που δυσκολεύουν τα πράγματα και θα καλεστείς να βρεις λύσεις.

Χωρίς σχέση: Θα αισθανθείς έντονη μοναξιά την οποία θα θελήσεις να σπάσεις αλλά θα νιώσεις πως είσαι περιορισμένη και δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό. Μπορεί να είσαι καιρό μόνη σου ή να χώρισες πρόσφατα και να περνάς ακόμη ψυχολογικά δύσκολα. Σε κάθε περίπτωση, επιβάλλεται να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να ανακαλύψεις τα βαθύτερα αίτια που σε έφεραν σε αυτή την κατάσταση και συνεπώς να βρεις τρόπους να αλλάξεις την κατάστασή σου. Υπομονή και όλα λύνονται. 

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα είσαι αρκετά δύσπιστη απέναντι στο ταίρι σου, είτε γιατί σου δίνει δικαιώματα είτε γιατί εσύ έχεις τις ανασφάλειες σου και πιστεύεις πως κάτι δε σου λέει καλά. Με πονηρούς και πλάγιους τρόπους θα προσπαθήσεις να τον τεστάρεις και να δεις αν οι αμφιβολίες σου έχουν λόγο ύπαρξης. Πρόσεξε όμως σε αυτή σου την προσπάθεια να μην δημιουργήσεις θέματα από το πουθενά.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα βάλεις μπρος την εξυπνάδα σου για να κατακτήσεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Είτε σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο, για το οποίο όμως δε ξέρεις πολλά πράγματα και θα θελήσεις να κινηθείς πλάγια με σκοπό να ανακαλύψεις τα κίνητρα του, είτε κάνεις κινήσεις για να φέρεις στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο. Προσοχή όμως, γιατί το νέο άτομο ίσως δεν είναι αξιόπιστο και σε εξαπατήσει, έχε τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα
Σε σχέση: Θα λάβεις κάποιες ειδήσεις που θα έχουν άμεση επίπτωση στη σχέση σου με το σύντροφο. Αυτές οι ειδήσεις μπορεί να αφορούν κάτι επαγγελματικό ή μια αλλαγή που θες να κάνεις και θα σε φέρουν σε κάποιο δίλλημα. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις μέσω του γραπτού λόγου με το σύντροφό σου, για αυτό να εξετάζεις διπλά και τριπλά πως γράφεις κάτι και τι στέλνεις.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα σε θέματα επικοινωνίας. Το φλερτ θα ανθίσει μέσω του γραπτού λόγου. Ειδικά αν έχεις κοινωνικά δίκτυα, αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να κάνεις νέες ευχάριστες γνωριμίες και να οι συνομιλίες να μην έχουν τελειωμό. Για σένα θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσεις να βρεις κάποιον στον οποίο να επικοινωνείς με άνεση τις σκέψεις σου και να ταιριάζετε. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα ευχαριστηθείς το φλερτ όσο δεν πάει.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot