Ζώδια: Πως θα περάσεις το Σαββατοκύριακο; (30/05-31/05)

Μάιος 30, 2015
jumbo-banner

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 30/5 έως και 31/5

Κριός
Είσαι περισσότερο αισιόδοξος/η σε σχέσεις και συνεργασίες και ανοίγεσαι σήμερα γιατί πιστεύεις ότι μπορεί να τα βρεις πιο εύκολα. Ο Ζυγός έχει μαζί σου προβλήματα αυτή την στιγμή γιατί κατά κάποιο τρόπο οι ευαισθησίες κτυπάνε κόκκινο. Μιλώντας και αλλάζοντας στάση μέσα σου θα δεις μια άλλη πραγματικότητα. Από το Σάββατο και μετά θα γίνεις πιο κλειστός/η και θα λειτουργήσει περισσότερο το εσωτερικό σύστημα. Οικονομικές δοσοληψίες θα σε ανακατέψουν αρκετά γιατί θα σου βγουν στην επιφάνεια διλλήματα, αν τα άλλα άτομα σου λένε αλήθεια για τα χρήματά τους ή όχι. Αν δεν αντιδράσεις σε κάποια ψυχολογικά θέματα που σε απασχολούν, ο θυμός και το πάθος θα σε κυριεύσουν.

Ταύρος
Όσο προσπαθείς να φέρεις ισορροπίες, τόσο θα δυσκολεύεσαι γιατί δεν το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό το... σπορ και δεν μπορείς να είσαι ευέλικτος/η και διπλωμάτης. Αγορές και σχέδια είναι πιθανά για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες τουλάχιστον μέσα στο σπίτι και να φτιάξεις ένα καλύτερο περιβάλλον. Επεμβάσεις αισθητικές και γενικά θέματα ομορφιάς θα σε σπρώξουν να περιποιηθείς με μια υπερβολή το πρόσωπο και το σώμα σου. Από το Σάββατο και μετά θα έρθεις πιο κοντά με τα δικά σου άτομα και θα εξαρτηθείς με κάποιο τρόπο από τους άλλους. Για αυτό δεν θα πας πουθενά χωρίς να έχεις παρέα και κολλητούς φίλους. Αρνητικά συναισθήματα και κυρίως ο έλεγχος θα βγουν στην επιφάνεια κι αν δεν συγκρατηθείς θα σου χαλάσουν τις ημέρες.

Δίδυμοι
Ερμηνεύεις τα πράγματα πολύ θετικά και αυτό σε βοηθάει να κερδίσεις ένα πόντο ηρεμίας αλλά και ψυχολογικής αναβάθμισης. Όσο το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, τόσο μπορείς και προοδεύεις και γίνεσαι ένα με το καλό κομμάτι που έχεις μέσα σου, οπότε καλό είναι να το κρατήσεις άσχετα από τις συνθήκες. Από το Σάββατο και μετά θα μπεις με τα μπούνια σε μια κατάσταση και δεν θα θέλεις να μιλάς και κυρίως να μοιράζεσαι τα εσώψυχά σου. Αυτό από την μια σου κάνει καλό γιατί προστατεύεσαι, απλά φρόντισε να μην σου μπουν στο μυαλό ιδέες που δεν είναι και τόσο θετικές για σένα και τους γύρω σου. Η ιστορία με τον Σκορπιό ίσως ξεκινήσει και πάλι και μάλιστα πολύ πιο δυνατά από την προηγούμενη φορά.

Καρκίνος
Γενικά περνάς καλά γιατί έχεις αφήσει πίσω σου πολλά από τα κακώς κείμενα και προσπαθείς συνειδητά πλέον να διώξεις οτιδήποτε δεν σου κάνει. «Σπίτι» δεν είναι μόνο το οίκημα που μένεις αλλά και το σώμα που κουβαλάς, οπότε με τον τρόπο σου θα προσπαθήσεις να του εξασφαλίσεις ισορροπία και αρμονία, όχι όμως χωρίς κόπο. Αντίθετα με πολύ δουλειά και με μεγάλες υποχωρήσεις από την πλευρά σου. Η κοινωνικότητα θα σου κάνει καλό αφού θα δεχτείς προσκλήσεις και προτάσεις για έξω αλλά και για να φιλοξενηθείς σε άλλο σπίτι με φίλους για να περάσεις καλά. Το ότι θα ασχοληθείς με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό τον Σαββατοκύριακο είναι δεδομένο γιατί είτε παιδί σου θα είναι, είτε φίλος, είτε ένα άτομο που σε μαγνητίζει. Η ερωτική σου συμπεριφορά αυτή την περίοδο είναι απρόβλεπτη αλλά δεν σε ενδιαφέρει και πολύ γιατί έχεις σιγουριά.

Λέων
Όσο και να μην παραδέχεσαι ότι δεν έχεις δει φως στο τούνελ, υπάρχει αλλά μάλλον πρέπει να κοιτάξεις καλύτερα για να μπορέσεις να κοστολογήσεις όλες τις καταστάσεις πολύ διαφορετικά. Πάντως βρίσκεσαι με αγαπημένα άτομα που είναι πολύ κοντά σου αλλά δεν σε πιέζουν και αυτό σε ανακουφίζει αλλά επίσης δεν σε βάζει να απολογείσαι ή να νιώθεις άσχημα. Όσο πάντως αρνείσαι να δεις κατάματα την σχέση σου με τον Σκορπιό, τόσο θα σε απασχολεί γιατί κάτι βαθιά μέσα σου σε καίει. Το Σάββατο και η Κυριακή όπου και να είσαι θα είναι η ημέρα της αληθινής περισυλλογής. Το ποτήρι πλέον δεν θα το βλέπεις μισοάδειο αλλά μισογεμάτο. Η επαφή με το παρελθόν της οικογένειάς σου και οι συναισθηματικές σου αναμνήσεις θα σε κατακλύσουν και θα σε κάνουν πιο ρομαντικό/η.

Παρθένος
Έχεις πολλές δουλειές να κάνεις γιατί πρέπει να τις προλάβεις όλες αφού θα πας και ένα μικρό ταξιδάκι που έχεις προγραμματίσει. Ρόλο σημαντικό θα παίξει ο Σκορπιός που είναι συνέχεια μέσα στα πόδια σου και δεν μπορείς να τον αποφύγεις ή δεν θέλεις κιόλας. Η σχέση σου με συγγενείς και φίλους θα γίνει πιο κοντινή και θα βγάλεις εκείνο το υπέροχο συναίσθημα που σε κάνει και νιώθεις ενωτικός/η με όλους. Η δυσαρέσκειά σου για μια υπόθεση που δεν τελειώνει και κυρίως για ένα νομικό θέμα θα βγει έντονη αλλά να μην φοβάσαι γιατί κάπως θα το ξεπεράσεις. Οι φίλοι για σένα είναι λίγοι αλλά ουσιαστικοί και δεδομένοι και αυτό σε ανακουφίζει γιατί τους εμπιστεύεσαι.

Ζυγός
Ανοίγεσαι, βγαίνεις, μιλάς και μοιράζεσαι με πολύ κόσμο. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να κλειστεί στο σπίτι, επειδή το έχεις καταλάβει ότι αν το κάνεις και μείνεις μέσα, σε παίρνει από κάτω. Εσύ δοκιμάζεις να έχεις συνεχόμενη επαφή με τηλέφωνα, μηνύματα ή και γενικά συμμετοχή σε ομάδες και παρέες. Το ερωτικό σου ένστικτο θα κτυπήσει σωστά και θα απευθυνθείς στον κατάλληλο άνθρωπο που ίσως τον γνωρίσεις ξαφνικά και κάτω από συνθήκες πολύ μοιραίες. Από εκεί που δεν το περιμένεις θα σου ξεφυτρώσει ένας Ταύρος και θα δέσετε μαζί σαν να τον/την ξέρεις χρόνια. Όσο πάντως και να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου σε θέματα οικονομικά και να θέλεις ξαφνικά να δράσεις, έχεις κάποιες υποχρεώσεις που αναγκαστικά θα σε κάνουν να βγεις, να ζητήσεις και να κάνεις όλων των ειδών τις οικονομικές επαφές.

Σκορπιός
Ψάχνεις, ψάχνεις και άκρη δεν βρίσκεις γιατί αλλάζεις γνώμη συνέχεια. Ενώ πρέπει να έχεις μεγαλύτερη σταθερότητα στις απόψεις σου και ακόμα και σε αυτά που θέλεις να κάνεις ή να αγοράσεις, εσύ συνέχεια μέσα σου σκέφτεσαι, αν είναι σωστό ή όχι και συνέχεια αναστατώνεσαι. Από το Σάββατο και μετά θα λειτουργήσουν όλες οι δυνάμεις σου και θα βγουν στην επιφάνεια οι καταπιεσμένες επιθυμίες. Για αυτό θα κάνεις κινήσεις για να αποδείξεις κυρίως στον εαυτό σου ότι δεν φοβάσαι και ότι δεν σκέφτεσαι να αλλάξεις γνώμη για ό, τι έχεις αποφασίσει πρωτίστως για θέματα προσωπικά. Την ανεξαρτησία την έχεις ανάγκη ο κόσμος να χαλάσει και δεν θέλεις σαν το μοιραστείς αυτό με κανέναν. Θα περάσεις όμορφα όπου και να πας αλλά αν βρεθείς κοντά σε νερό θα σου κάνει το μεγαλύτερο καλό.

Τοξότης
Βγαίνεις προς τα έξω γιατί αφήνεις εκείνη την σκληρή αυτοκριτική του τι δεν έκανες καλά και με ποιο τρόπο θα το διορθώσεις κι ελαφρύνεις τις καταστάσεις αλλά και το δικό σου κομμάτι που σε κάνει ενοχικό/η γιατί κάπου το επικοινωνείς. Έχεις κοντά σου πολύ κόσμο που ασχολείσαι κι αυτό θα συνεχίσει και θα χαλάς την ενέργειά σου για τους άλλους αλλά με λιγότερη υπερβολή γιατί τώρα ξέρεις. Από το Σάββατο και μετά, ένα γεγονός από το παρελθόν μπορεί να σου βγει ξαφνικά και να συνειδητοποιήσεις πόσο σε έχει τραυματίσει ή κάπου σε ένα σημείο σε έχει καθηλώσει. Αυτό είναι το πιο δύσκολο να το θεραπεύσεις. Η αγάπη μπορεί να φωτίσει τα πάντα και αυτό θα γίνει μέσα από την συγχώρεση που θα δώσεις εσύ συγκεκριμένα κυρίως σε ένα πρόσωπο που ίσως τώρα να μην υπάρχει στην ζωή σου. Η σιωπή και η ησυχία θα σου κάνει καλό. Για αυτό ένας όμορφος αλλά μοναχικός περίπατος στην φύση θα σου εξασφαλίσει την καλή και θετική ενέργεια που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως
Αφού ξεπέρασες τα όρια σου και έγινες με όλους φιλικός/η και κυρίως πολύ ευγενικός/η, τώρα χρειάζεται κάπου να ξαναγίνεις ο εαυτός σου και να πάρεις τις αναγκαίες αποστάσεις που εσύ μόνο ξέρεις να βάζεις. Το θέμα ενός καταλύματος, αν είσαι σε ταξίδι, θα λυθεί από το Σάββατο και μετά κι από εκεί που δεν το περίμενες γιατί θα πάρεις βοήθεια από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Όσο πάντως και να μην θέλεις να δεις τα καλά στην ζωή σου και να επιμένεις να βλέπεις μόνο τα δύσκολα, θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία να κάνεις τον απολογισμό σου και να αξιολογήσεις ανάλογα. Η προσωπική σου γοητεία κάνει μπαμ σε ένα συγκεκριμένο χώρο και αυτό χρειάζεται να εισπράξεις για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Άτομα από την οικογένεια σου θα είναι πολύ κοντά σου και ίσως να περάσετε μαζί αυτές τις ημέρες.

Υδροχόος
Όλα ανοίγονται πιο εύκολα και κάπως το εκμεταλλεύεσαι με ένα τρόπο ιδιαίτερο και μοναδικό. Οι ιδέες, οι προτάσεις και η έντονη δημιουργία θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά σου κομμάτια. Θα είναι δύσκολο να νιώσεις μοναξιά αυτές τις ημέρες, αφού θα βρεθείς με πολύ κόσμο, όμως μην ξεχνάς ότι πρέπει να έρθεις πιο κοντά με άτομα που σε εκφράζουν ιδεολογικά γιατί εκεί βρίσκεται η επιτυχία και η δική σου ανακούφιση. Προσπάθησε να μην αλλοιώσεις το καλό σου ένστικτο που τώρα έχεις αποκτήσει με σκέψεις ή βούλιαγμα στο παρελθόν. Το μυαλό σου καλύτερα να είναι ενεργό και πολύ μπροστά για να μην «τσιμπάει» από οικογενειακές δύσκολες καταστάσεις και πολλά λόγια χωρίς αξία. Αν έχεις αποφασίσει να πας μια μικρή εκδρομή, καλύτερα να μην συμβιβαστείς με άτομα που έχουν διαφορετική διάθεση από εσένα. Η θάλασσα είναι το καλύτερό σου για αυτό να είσαι πολύ κοντά της.

Ιχθύες
Έχεις τις άμυνες σου και δείχνεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε διαπεράσει και κάνεις προσπάθειες για να κρατηθείς κοινωνικός/η. Η βελτίωση των δημοσίων σχέσεων σε βοηθά γιατί γνωρίζεις πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, με άλλο στίγμα από το δικό σου και αυτό είναι η εξέλιξή σου. Από το Σάββατο και μετά τις ερωτικές σου υποθέσεις θα τις αναγάγεις σε τέχνη, αφού θα προσπαθήσεις να «πιάσεις την καλή» με ένα συγκεκριμένο άτομο που έχεις βάλει στο μυαλό και τώρα, από το πουθενά, θα έρθουν οι συνθήκες έτσι που θα πέσετε ο ένας πάνω στον άλλο. Έχεις πάντως περιθώρια σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις, οπότε εξαντλείς όλο τον χρόνο, προκειμένου να βγει κάτι καλό. Αν πας ένα ταξίδι επαγγελματικό αυτές τις ημέρες ή συνδυάσεις διασκέδαση με δουλειά θα τα περάσεις υπέροχα και θα βγει μελλοντικά ένα αποτέλεσμα θετικό.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot