Ζώδια: Πως θα περάσεις το διήμερο; (20/06-21/06)

Ιούνιος 20, 2015
jumbo-banner

Πάει και αυτή η εβδομάδα πέρασε... σειρά έχει το Σαββατοκύριακο, αφού δούμε τις αστρολογικές μας προβλέψεις σας ευχόμαστε να έχετε ένα τέλειο διήμερο!

Κριός
Οι προοπτικές φαίνονται πολύ ευοίωνες και θα νιώθεις και εσύ πολύ καλά, οπότε η ροή θα είναι εύκολη, χωρίς πολλά «γιατί» και «αχ». Αυτό που θα σε καθορίσει είναι ένα ερωτικό στίγμα που θα δώσεις με ένα πρόσωπο που σκέφτεσαι και αγαπάς. Απο την άλλη, θα σκεφτείς ότι η ζωή είναι ένα όμορφο ρίσκο και αξίζεις να βγεις να διασκεδάσεις και γενικά να περάσεις χαλαρά και ήρεμα, θέλοντας όμως να κάνεις και το δικό σου το κομμάτι για να πάρεις τον θαυμασμό που έχεις ανάγκη για να προσπεράσεις τις δυσκολίες σου. Για αυτό η εμφάνισή σου ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ επιμελημένη και κομψή. Απο την Κυριακή το μεσημέρι και μετά θα αλλάξεις κάπως στάση και θα προσγειωθείς σε πρακτικά και σε οικογενειακά θέματα. Οπότε ίσως να κατέβεις απο το συννεφάκι σου το οποίο όμως ήταν πολύ καλό και σου ταίριαζε γάντι.

Ταύρος
Προσπαθείς να βρεις την βολή σου μέσα στο σπίτι και να φροντίσεις εσένα και τους γύρω σου. Ίσως να υπερβάλλεις γιατί θα θέλεις να τους ευχαριστήσεις όλους και θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Το ότι θα κάνεις δηλώσεις ακόμα και σε φιλοξενούμενούς σου και θα εκδηλώσεις έντονα συναισθήματα μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό για σένα. Ίσως μπεις στο τριπάκι του ανταγωνισμού και εκεί να ξεχάσεις την πραγματικότητα σου. Με το Λιοντάρι θα βρεθείς πολύ κοντά και θα μοιραστείτε καλές στιγμές. Πρόσεξε μόνο μην σε πιάσει κανένας τρελός εγωϊσμός και επιμένεις σε κάποιες ιδέες και απόψεις. Από την Κυριακή και μετά θα δικαιώσεις κάποιες επιλογές σου και θα νιώσεις καλύτερα γιατί θα είσαι πάλι μέσα στην δική σου πραγματικότητα.

Δίδυμοι
Έχεις εκείνο το επικοινωνιακό χάρισμα που σε βοηθά να παρουσιάσεις ένα καλύτερο δείγμα του χαρακτήρα και των ταλέντων σου. Αν έχεις αυτές τις ημέρες να δώσεις μαθήματα και να επιλέξεις μια σωστή γνώση για σένα, θα είναι πιο εύκολο να καταλήξεις γιατί θα είσαι πιο κοντά στις συνθήκες που σου πηγαίνουν και θα μπορέσεις να ξεδιπλώσεις τον εαυτό σου. Η διάκριση που χρειάζεσαι απέναντι σε κάποια άτομα, αν είναι φίλοι σου ή όχι θα είναι πιο εύκολη αυτές τις ημέρες γιατί θα δεις κάποιες πράξεις τους απέναντί σου και από εκεί θα κρίνεις. Οι συζητήσεις για ταξίδια ή να κάνεις κάτι καινούργιο που θα σου πηγαίνει και σου αρέσει θα είναι στην πρώτη γραμμή. Η σχέση με Λιοντάρι θα γίνει τώρα περισσότερο κοντινή. Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά τα κεφάλια μέσα. Αλλά τουλάχιστον θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις γιατί εξ ανάγκης θα πιεστείς για να ξεκινήσεις κάτι άμεσα.


Καρκίνος
Οι ημέρες αυτές θα κυλήσουν εύκολα γιατί θα επιδοθείς σε αγορές ή σε πράξεις που θα δείχνουν μια άλλη πλευρά του εαυτού σου, περισσότερο λαμπερή και φωτεινή και η μιζέρια που σε διακατέχει μερικές φορές λόγω της συναισθηματικής σου αστάθειας θα πάει περίπατο γιατί δεν θα φοβάσαι. Θα γίνεις βέβαια περισσότερο διεκδικητικός/η και αυτό είναι που θα σε βάλει σε κάποιες περιπέτειες θετικές γιατί θα δημιουργήσεις καινούργιες προοπτικές. Ακριβά μαγαζιά, εστιατόρια και γενικά οπουδήποτε σου αρέσει και μπορείς να πας θα το επιδιώξεις και θα το πετύχεις. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα υπάρχει διάσταση απόψεων αλλά τώρα δεν θα σε νοιάζει και θα το ξεπεράσεις. Από την Κυριακή και μετά θα γίνει αλλαγή των εντυπώσεων σου και θα αρχίσεις πλέον να είσαι όσο μπορείς περισσότερο εσύ και όχι κάποιος/α άλλη όπως έγινε τις προηγούμενες ημέρες. Έτσι και αλλιώς μπαίνει και ο Ήλιος στο ζώδιο σου και θα ξεκινήσει μια καινούργια, όμορφη περίοδος για σένα.

Λέων
Αυτές τις ημέρες θα είσαι πολύ εστιασμένος/η στα δικά σου θέλω και θα επιδιώξεις μέσα από κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου ασυνείδητες να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή προς το καλύτερο. Αυτή την στιγμή ίσως έχεις ένα σχέδιο, ακόμα και για παιδί και δεν θέλεις κανένας να σου το χαλάσει. Για αυτό θα ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια και αντιρρήσεις από το περιβάλλον σου με τον τρόπο που θα εκφράσεις τα επιχειρήματά σου. Ίσως για λίγο να αναζητήσεις την δημιουργική μοναξιά για να μείνεις με τον εαυτό σου και να αντλήσεις από εκεί την εμπιστοσύνη που θέλεις και έχεις ανάγκη για να προχωρήσεις. Εκμεταλλεύσου αυτές τις ημέρες γιατί είναι πολύ δημιουργικές για σένα. Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά, όχι ότι θα μειωθεί η δύναμή σου, αλλά θα στρέψεις και την ενέργεια σου στο πώς θα κερδίσεις και θα εξασφαλίσεις πόρους για να πραγματοποιήσεις άμεσα όσα σκέφτεσαι.

Παρθένος
Εσωτερικά είσαι πιο ήρεμος/η κι αυτό σε βάζει να σκεφτείς λιγότερο αναλυτικά και μεθοδικά. Ο στόχος σου είναι να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου και να βρεθείς εκεί ακριβώς που θέλεις. Ένα ρομαντικό κύμα μπορεί να σε κατακλύσει και αυτό να είναι η αφορμή να σκεφτείς περισσότερο τον Υδροχόο που αυτή την στιγμή είναι δίπλα σου, κυρίως στην δουλειά και σου προσφέρει πολλά πράγματα με τις γνώσεις του. Βέβαια η σχέση μπορεί να μην έχει ακόμα ξεδιπλωθεί και όλα να βρίσκονται στον αέρα γιατί εσύ δεν δίνεις το ακριβές στίγμα σου. Η διάθεσή σου να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις φίλους ή άτομα πολύ δικά σου θα είναι ενδεικτική στο ότι θέλεις να ξεπεράσεις την ατομικότητά σου και να προσφέρεις απλόχερα και παντού. Από την Κυριακή και μετά οι συνθήκες αλλάζουν και έρχονται στα μέτρα σου, οπότε αν θέλεις να οργανώσεις κάτι που να είναι για σένα καλό, να το κάνεις το απόγευμα που θα είναι πιο εύκολο.

Ζυγός
Φέρεσαι αρκετά μαχητικά και δυναμικά σε πολλά θέματα. Είσαι βράχος σε αποφάσεις και σε απόψεις και όχι σαν σημαδούρα που παρασέρνεται από δω κι από κει. Τώρα ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και με ποιο τρόπο θα το κερδίσεις, οπότε δεν αφήνεις τον χρόνο να πάει χαμένος γιατί θα έχεις ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό στυλ που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Οι φίλοι θα είναι πολύ κοντά σου και θα περάσεις καλά αφού θα έχεις διάφορες προσκλήσεις. Αν είσαι καλλιτέχνης και θέλεις να δείξεις την δουλειά σου η Παρασκευή και το Σάββατο μπορεί να είναι οι ημέρες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Το παιχνίδι δεν θα λείψει από την ζωή σου και θα σου έρθει πιο εύκολα ό,τι επιθυμείς. Την Κυριακή μπορεί να νιώθεις κούραση από τα πολλά που έκανες τις προηγούμενες ημέρες και να κλειστείς περισσότερο στο σπίτι σου και στον εαυτό σου. Η σκέψη ενός Παρθένου θα σε απασχολήσει βαθιά.

Σκορπιός
Ξεπερνάς τον εαυτό σου και σε πράξη και σε στυλ γιατί κάνεις άλματα που είναι για σένα πολύ σημαντικά και αυτή την στιγμή κατά την γνώμη σου ρισκάρεις ακόμα και για πράγματα πολύ δύσκολα και ίσως πρωτόγνωρα γι' αυτό θα κάνεις και εμφανίσεις, ακόμα και σε μέρη που φοβάσαι την σύγκριση ή την αποδοκιμασία. Η σταθερότητα του στόχου σου και η αγάπη που θα τον περιβάλλεις θα είναι το δυνατό σου σημείο. Και σε απλά πράγματα εσύ θα κληθείς να δείξεις με ένα τρόπο τις δυνατότητές σου αλλά νιώθεις πολύ άξιος/α και θα τα καταφέρεις. Βέβαια οι υπερβολές λόγω ενός Λιονταριού δεν θα λείψουν αλλά τουλάχιστον θα είναι ένα κομμάτι του αναγεννημένου σου εαυτού. Ο Κρόνος που έχει μπει και πάλι στο ζώδιο σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες, οπότε μπορεί την Κυριακή να χρειαστεί να κρατήσεις γερές ισορροπίες και αποστάσεις για να μην γίνουν λάθη. Ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα αλλάξουν άρδην τα κομμάτια που σε προβληματίζουν και θα βιώσεις καλύτερες στιγμές. Με τον Παρθένο θα έρθεις πιο κοντά.

Τοξότης
Όσο ασχολείσαι με ανώτερα θέματα όπως γνώση, φιλοσοφία αλλά και το πώς να αλλάξεις το πεπρωμένο σου και την ζωή σου, τόσο εμπνέεσαι και διακατέχεσαι από αισιόδοξες ιδέες ότι μπορείς να τα καταφέρεις και να κάνεις την στροφή σε θέματα που σου κάνουν καλό. Τα θεάματα όπως: θέατρο, τέχνη ή κινηματογράφος, θα είναι για σένα πολύ έντονη ανάγκη αυτές τις ημέρες να πας για να περάσεις καλά και να ξεσκάσεις. Όσο πάντως είσαι θετικός/η και παραμένεις ευχαριστημένος ακόμα και με τα απλά πράγματα, τόσο μέσα σου θα δίνεις χώρο για να έρθουν τα καλύτερα. Το καλό κλίμα στην ερωτική σου ζωή συνεχίζει να υπάρχει για αυτό θα βελτιώσεις όσο μπορείς την δική σου τουλάχιστον συμπεριφορά για να έχεις άμεσο αποτέλεσμα. Με το Λιοντάρι υπάρχει μια όμορφη κατάσταση αρκεί να μην μπαίνει ο ένας στα λημέρια του άλλου. Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά ψυχραμία γιατί διάφορες εντάσεις και δυσκολίες μπορεί να σου χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως
Πιθανόν να αναλάβεις πράγματα που θα σε ξεπερνούν και να μην μπορείς να πεις «όχι» γιατί αφορούν και θέματα της δουλειάς σου. Για αυτό θα κάνεις και πράγματα που ίσως δε σου αρέσουν όπως να εμφανιστείς κάπου ή να δώσεις το προσωπικό σου στίγμα και να είναι πιο έντονο. Αυτό που πρέπει να κρατήσεις μέσα σου είναι ότι όλα είναι εμπειρίες και χρειάζεται να τις αποδεχτείς για να προχωρήσεις και πιο κάτω. Αρκεί να μην το παρακάνεις με υπερτιμήσεις και υπερβολές. Το σώμα σου και γενικά η διατροφή σου θα σε απασχολήσει πάρα πολύ γιατί πρέπει να κάνεις θυσίες και επειδή είναι καλοκαίρι το καταλαβαίνεις περισσότερο. Το Λιοντάρι θα έχει μια σημαντική ανάμειξη στην δουλειά σου και πιθανόν να νιώσεις υπόλογος/η. Από την Κυριακή το μεσημέρι θα μπορείς να παίξεις ελεύθερα ερωτικά γιατί θα έχεις μια βάση που θα μπορείς να στηριχτείς. Με τον Παρθένο κάτι είχε παιχτεί παλιά αλλά τώρα σκέφτεσαι ότι σου άρεσε υπερβολικά. Αν τον πλησιάσεις διαφορετικά, θα έχεις άμεσο αποτέλεσμα.

Υδροχόος
Ενθουσιάζεσαι με τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου και επιδιώκεις να πάρεις πίσω ένα κομμάτι από την πίτα για αυτό θα προσπαθήσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να κάνεις πολλά για τους άλλους, επειδή το νιώθεις αλλά και το θεωρείς υποχρέωσή σου. Με το Λιοντάρι θα βρεθείς πολύ κοντά αλλά μην κρατήσεις την ίδια στάση, αν σε ενδιαφέρει γιατί οι ευκαιρίες δεν θα είναι πολλές. Επειδή είσαι σε καλή φάση μπορεί να συγχωρήσεις ακόμα και ένα Ταύρο ή Σκορπιό γιατί δεν θα έχεις εκείνα τα κρατήματα που είχες παλιά. Θα βρεθείς με πολλούς ανθρώπους αυτές τις ημέρες και θα σου δοθούν ευκαιρίες να συναντήσεις κόσμο που μπορεί και να σε απέφευγε γιατί οι σχέσεις σας ήταν ψυχρές. Όσο πάντως είσαι ανοικτός/η τόσο θα γνωρίζεσαι και θα μπαίνεις πιο βαθιά και αληθινά μέσα στην καρδιά των άλλων. Από το μεσημέρι της Κυριακής θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα και θα καταπιαστείς με δουλειές αγγαρείας αλλά τι να γίνει, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα.

Ιχθύες
Δείχνεις ένα κομμάτι διαφορετικό γιατί οι φοβίες σου μπορεί να πετάξουν για λίγο και να δεις αλλιώς τα πράγματα που σε εμποδίζουν να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Χρειάζεσαι ήλιο γι' αυτό θα την βγάλεις κοντά στην αγαπημένη σου θάλασσα. Έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση αλλά τίποτε δε θα θυμίζει το χύμα και το απλό. Μάλλον θα είσαι περισσότερο απαιτητικός/η και από τους άλλους μπορεί να περιμένεις πολλά. Αν μιλήσεις για δουλειές μπορεί να αφήσεις να περάσει το μήνυμα ότι εσύ παίζεις με πολλά χρήματα οπότε οι απαιτήσεις σου είναι μεγάλες. Όσο πάντως θα είσαι σε αυτή την φάση, τόσο θα θέλεις να μην εξαρτάσαι από κανέναν γιατί θα έχεις δύναμη και αισιοδοξία. Η σχέση με τον Παρθένο θα διαφοροποιηθεί γιατί θα μιλήσετε στην ίδια γλώσσα. Ίσως σου ξεφεύγει ακόμα ο Τοξότης αλλά σήμερα και αύριο είναι πιθανό, μέσα από κοινή παρέα, να μιλήσετε και να πείτε πολλά που δεν έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα. Από το μεσημέρι της Κυριακής και μετά θα βαδίσεις περισσότερο με πυξίδα σε σχέση με τους άλλους.


astrology.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot