Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 07/03 έως 13/03

Μάρτιος 07, 2016
jumbo-banner

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά
Σε σχέση: Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις πιο ελεύθερη να εκφράσεις την στοργή και τα συναισθήματά σου στο έτερο ήμισυ. Το κλίμα στη σχέση σου θα είναι πιο ανάλαφρο και θα ευνοήσει παιχνιδιάρικες διαθέσεις, ξαφνικές ευχάριστες εκπλήξεις και πολλές στιγμές γέλιου. Θα προσεγγίσεις κάποιες πλευρές του δεσμού σου με πιο αισιόδοξο τρόπο και φυσικά αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο. Αν είχες μαλώσει με τον αγαπημένο σου, αυτή την βδομάδα τα βρίσκεστε και είστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί.

Χωρίς σχέση: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην σου δώσει ευκαιρίες για να δεσμευτείς, αλλά σίγουρα θα σου προσφέρει στιγμές διασκέδασης και περιπέτειας. Ενδείκνυται για να πειραματιστείς λίγο στον έρωτα, να έρθεις σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους, να διασκεδάσεις και να χαρίσεις στον εαυτό σου ξέγνοιαστες και περιπετειώδεις στιγμές. Αν σε ενδιαφέρει κάποιος, θα χεις ξαφνικές εξελίξεις μαζί του από κει που δε το περιμένεις. 

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση: Παιχνίδια εξουσίας στη σχέση σου, σκηνές ζηλοτυπίας και χειριστικές συμπεριφορές από πλευράς σου ή του συντρόφου σου θα φέρουν τα πάνω κάτω στη σχέση σου αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να αποφύγεις να ασκείς έλεγχο στο σύντροφο σου, να γίνεσαι πιεστική και πόσο μάλλον να απαιτείς να συμπεριφέρεται όπως ακριβώς επιθυμείς εσύ. Δώσε του χώρο και χρόνο να εκφράσει τον εαυτό του. Αν εκείνος προσπαθεί να σε ελέγχει, βάλε όρια και ξεκαθάρισε την θέση σου.

Χωρίς σχέση: Οι εξελίξεις στα ερωτικά σου θα πάρουν τέτοια τροπή που ίσως χάσεις την υπομονή σου και εκνευριστείς αρκετά. Ίσως μια κατάσταση σε έχει κουράσει ψυχικά και θέλεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα για να λυτρωθείς. Μπορεί να βγαίνεις με κάποιον το τελευταίο διάστημα αλλά διακρίνεις πως είστε πολύ διαφορετικοί και δεν τα πάτε τόσο καλά. Σε κάθε περίπτωση, επιβάλλεται να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους και να πάρεις λίγο χρόνο να ηρεμήσεις πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δαχτυλίδι
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα το θέμα της δέσμευσης θα τεθεί πολύ σοβαρά στη σχέση σου. Πόσο έχεις δεσμευτεί; Πόσες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει; Μήπως φοβάσαι να δεσμευτείς ουσιαστικά με το ταίρι σου και αυτό είναι η αιτία προστριβών μεταξύ σας; Σε αυτό τον κύκλο που θα διανύσεις, είναι σημαντικό να ανακαλύψεις αν είσαι πραγματικά έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα, ποιες είναι οι ανάγκες σου, τι ζητάς από το σύντροφο σου ώστε να θέσεις νέες βάσεις από κει και ύστερα.

Χωρίς σχέση: Είσαι έτοιμη να δεσμευτείς; Τι ζητάς από ένα σύντροφο και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα έκανες κάτι τέτοιο, είναι ερωτήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα. Η αλήθεια είναι πωςδεν δεσμεύεσαι εύκολα καθώς προτιμάς την ανεξαρτησία σου και δεν αρέσκεσαι να είσαι σε μια σχέση απλά για να είσαι. Τα καλά νέα είναι πως αυτή την εβδομάδα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις το άτομο εκείνο που θα σε εξιτάρει εγκεφαλικά και θα σε κάνει να θες να δεσμευτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση: Εμπιστεύσου το ταίρι σου, αυτό είναι το μήνυμα της εβδομάδας. Είτε αυτό αφορά κάποιο θέμα που αντιμετωπίζεις έξω από τη σχέση σου ή για πράγματα που θέλεις να του μιλήσεις. Προσπάθησε να χαμηλώσεις τις άμυνες σου και να αφεθείς. Το ταίρι σου με πράξεις θα σου αποδείξει πως μπορείς να βασιστείς πάνω του και πως πέρα από την ερωτική χημεία και τα συναισθήματα, υπάρχει φιλία και εμπιστοσύνη.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα βγαίνεις πιο συχνά έξω με φίλους και φίλες, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να κάνεις νέες γνωριμίες ή να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου και τι ζητάς από τον έρωτα. Δεν αποκλείεται να παρατηρήσεις μια διαφορετική αντιμετώπιση από ένα φιλικό πρόσωπο το οποίο με την στάση του σου δείχνει πως σε βλέπει πολύ παραπάνω από μια απλή φίλη. Εσύ από πλευράς σου θα νιώσει μια ανεξήγητη έλξη και το γεγονός πως τα πάτε πολύ καλά και σε καταλαβαίνει θα σε βάλει σε σκέψεις να το δεις αλλιώς. 

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα βιώνεις τρυφερά συναισθήματα στη σχέση σου. Ο ερωτισμός θα βρίσκεται στα ύψη και θα νιώσεις αγαπητή και ποθητή από το σύντροφο σου. Αν τον τελευταίο καιρό είχες κάπως απαισιόδοξη διάθεση, αυτές τις μέρες θα πάρεις τα πάνω σου και θα είσαι πολύ εκφραστική. Θα μπορέσεις να εξωτερικεύσεις με άνεση τα συναισθήματα σου, να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να δεις το δεσμό σου μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα.

Χωρίς σχέση: Αυτή η εβδομάδα φέρνει πολλές εκδηλώσεις θαυμασμού και ενισχύει τις ερωτικές σου υποθέσεις. Θα σε φλερτάρουν έντονα και θα φλερτάρεις και συ. Θα αισθανθείς ποθητή από το αντίθετο φύλο και οι θαυμαστές θα σε διεκδικούν ο ένας μετά τον άλλο. Η παιχνιδιάρικη διάθεση σου και η αισιοδοξία σου θα συμβάλλουν στην σύναψη μιας ερωτικής σχέσης με πρόσωπο το οποίο θα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και θα βγάζει προς τα έξω τον καλύτερο σου εαυτού. 

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση: Ετοιμάσου να περάσεις μια άκρως ερωτική εβδομάδα με το άλλο σου μισό. Θα μπορέσεις να εκφραστείς με άνεση και πιο πρακτικά σε ό,τι αφορά τις επιθυμίες σου τόσο στον σεξουαλικό τομέα όσο και στο θέμα της συντροφικότητας, κάτι που φυσικά θα συμβάλλει στο να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο. Ο σύντροφος σου θα είναι πολύ υποστηρικτικός μαζί σου και θα σε βοηθήσει σε οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίσεις για αυτό μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια και τις συμβουλές του.

Χωρίς σχέση: Αυτή η εβδομάδα φέρνει γρήγορες, σταθερές και όμορφες εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Αν έβγαινες με κάποιον το τελευταίο διάστημα, θα δεις την σχέση σας να ξεκαθαρίζει και να εξελίσσεται προς την επιθυμητή πορεία. Αν πάλι δεν παίζει τίποτα στα ερωτικά σου, ετοιμάσου να γνωρίσεις ένα πολύ φλογερό εραστή που θα φέρει έντονο πάθος στη ζωή σου. Θα είναι ένα άτομο αξιόπιστο το οποίο θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Μαζί του όμως θα πρέπει να κάνεις υπομονή και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση: Η κάρτα του Πελαργού σηματοδοτεί αλλαγές στα αισθηματικά σου που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στο δεσμό σου. Θα ζήσεις μια εβδομάδα που θα κάνεις αρκετά σχέδια με το σύντροφο σου για το μέλλον σας και θα προσπαθήσετε από κοινού να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να γίνουν κινήσεις που στοχεύουν σε μια μετακόμιση ή στην απόκτηση απογόνου.

Χωρίς σχέση: Θα συνειδητοποιήσεις πως η προσωπική σου ζωή χρειάζεται αλλαγές και θα μπεις στην διαδικασία να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για να βρεις την ερωτική ευτυχία. Θα σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις και θα φροντίσεις να απομακρύνεις πρόσωπα και καταστάσεις που δε σου ταιριάζουν. Αν σου αρέσει κάποιος, θα βάλεις ένα τέλος στην αναμονή και θα τολμήσεις να τον πλησιάσεις για να κινήσεις τα πράγματα. Οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση: To Βιβλίο μιλάει για κρυφές καταστάσεις, μυστικά και παρασκήνιο. Αν υπάρχουν κρυφές πτυχές στην ερωτική σου ζωή, τότε αυτές θα έρθουν στο φως. Είτε αποκαλύπτονται μυστικά που εσύ έχεις κρατήσει από το ταίρι σου, ή μπορεί εσύ να μάθεις πράγματα που το ταίρι σου απέφυγε να μοιραστεί μαζί σου. Σε κάθε περίπτωση, δε θα βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Οι αποκαλύψεις αυτές μπορούν είτε να σας φέρουν πιο κοντά ή να σας απομακρύνουν.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα κινηθείς με μυστικότητα και προσοχή όσον αφορά στα προσωπικά σου ζητήματα. Θα μάθεις πολλά πράγματα που αφορούν ένα πρώην σου ή ένα άτομο που αρέσει και που ίσως τρίτα πρόσωπα προσπαθούσαν να σου κρατήσουν κρυφά. Αν έχεις βάλει στόχο συγκεκριμένο άτομο, θα κινηθείς πολύ προσεκτικά ώστε να κερδίσεις το ενδιαφέρον του. Τέλος, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία με ένα πανέξυπνο άτομο που δε θα ανοίξει εύκολα τα χαρτιά του. 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα ζήσεις πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το έτερο ήμισυ και θα έρθετε πιο κοντά σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Θα μπορέσεις να εξωτερικεύσεις όλα όσα αισθάνεσαι και βρεις την ανάλογη ανταπόκριση σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα νιώσεις πως είστε συνοδοιπόροι και σύμμαχοι και πως καμία δυσκολία δεν μπορεί να ταράξει το δεσμό σας και να σας απομακρύνει. Επίσης, η σεξουαλική σας ζωή θα ανανεωθεί και το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιά.

Χωρίς σχέση: Αυτή η εβδομάδα θα είναι από τις πιο ερωτικές που έχεις ζήσει τον τελευταίο καιρό. Οι ερωτικές υποθέσεις σου έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και απορροφούν όλη σου την προσοχή. Η ανανεωμένη σου διάθεση, η αισιοδοξία σου και ο ερωτισμός που εκπέμπεις σε θέλουν να βάζεις φωτιές στο πέρασμα σου και να ζεις άκρως ρομαντικές στιγμές. Θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες που ανάμεσα τους μπορεί να κρύβεται ο μεγάλος έρωτας που τόσο καιρό περίμενες. 

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δένδρο
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να φτάσεις στη ρίζα των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις στο δεσμό σου και να βρεις δυναμικές λύσεις. Παρά την φαινομενική σου ηρεμία, κατά βάθος έχεις πολλές ανησυχίες και πλέον δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου. Θέλεις να οδηγήσεις την σχέση σου σε ένα καλύτερο στάδιο και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, για αυτό και θα κάνεις τα απαραίτητα βήματα ούτως ώστε να το πετύχεις.

Χωρίς σχέση: Θα έχεις την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση και να εντοπίσεις τους λόγους που δεν μπορείς να μπεις σε μια σχέση και γιατί οι έως τώρα σχέσεις σου δεν έχουν λειτουργήσει με τον τρόπο που επιθυμούσες. Επίσης θα αναζητήσεις τις πραγματικές επιθυμίες σου και ανάγκες σου. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα μπορέσεις να προσελκύσεις το κατάλληλο άτομο στη ζωή σου, που θα μπορέσεις να σταθεί ως σύντροφος σου. 


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση:Τα Άστρα επηρεάζουν άκρως θετικά την σεξουαλική σου ζωή, στην οποία θα υπάρξει πολύ έντονη δραστηριότητα αυτή την εβδομάδα. Θα περάσεις πολύ ωραίες στιγμές με το άλλο σου μισό και θα αισθανθείς πως ο δεσμός σας προχωράει στο μονοπάτι που σου ταιριάζει και επιθυμείς. Από την άλλη, ο σύντροφος σου θα σε εκπλήσσει συνεχώς ευχάριστα και θα σε παρακινεί να περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί, να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας και να μοιραστείτε τα πιο βαθιά συναισθήματα σας.

Χωρίς σχέση: Τα Άστρα φέρνουν επιτυχία, εξέλιξη στα ερωτικά σου και αύξηση της δημοτικότητάς σου. Αυτή την εβδομάδα θα ανανεωθείς από όλες τις απόψεις και η αυτοπεποίθησή σου θα αγγίξει τα ύψη. Θα κάνεις πολλές εξόδους και θα συναναστραφείς με αρκετό κόσμο και θα περάσεις καλά. Κάπου εκεί έξω θα κάνεις διάφορες γνωριμίες και οι επιλογές σου θα είναι αρκετά δελεαστικές. Τώρα είναι πολύ πιθανό να βρεις το άτομο που πάντα ονειρευόσουν. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση:Θα έχεις κάποιες εντάσεις μέσα στη σχέση σου αυτή την εβδομάδα, που θα πρέπει να προσέξεις πολύ. Δε θα λείψουν οι σκηνές ζηλοτυπίας που θα δημιουργήσουν προστριβές με το έτερο ήμισυ. Πρέπει να φροντίσεις να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα για την συμπεριφορά του αγαπημένου σου π.χ. πως σου είναι άπιστος, διότι κατά πάσα πιθανότητα κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, απλώς τα βλέπεις έτσι λόγω των ανασφαλειών σου.

Χωρίς σχέση: Το Φίδι είναι μια δύσκολη κάρτα και φέρνει στην επιφάνεια αισθήματα ανασφάλειας, ζήλειας και καχυποψίας. Ενδεχομένως να νιώσεις πως τα άτομα που σε φλερτάρουν δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς μαζί σου και σκοπεύουν σε κάτι άλλο από τον έρωτα σου. Αυτό μπορεί να ισχύει αλλά και να μην ισχύει. Χρειάζεται να είσαι προσεκτική χωρίς όμως να βλέπεις παντού εχθρούς ενώ δεν υπάρχουν. Ίσως μια σχέση από το παρελθόν σου άφησε τραύματα και πρέπει να τα δουλέψεις για να μπορέσεις να απαλλαχτείς από αυτά τα αρνητικά συναισθήματα.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot