Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Οκτώβριος 14, 2014
jumbo-banner
Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 13 έως και 17 Οκτωβρίου;
 
ΚΡΙΟΣ
Δοκιμάζεις να κάνεις πολλές αλλαγές και το χειρίζεσαι μια χαρά. Επειδή υπάρχει ακόμα η Αφροδίτη στον άξονά σου έχεις ευκαιρίες να διαμορφώσεις τη σχέση σου όπως θέλεις για να περνάς καλά και να νιώθεις συντροφικότητα. Και είναι από τις λίγες φορές που δεν βάζεις τόσο μπροστά και έντονα τις προσωπικές σου ανάγκες γιατί μπορείς και βλέπεις ή συναισθάνεσαι τις ανάγκες και του άλλου ατόμου και για αυτό προσαρμόζεσαι. Κυρίως οι μεγάλες εξελίξεις έρχονται με τον Ζυγό. Στις 14/10 έως και 15/10 μπορεί να μπουν στοιχεία που αφορούν στην ατομική σου οικογένεια ή του άλλου ατόμου και να δημιουργηθούν μπερδέματα ή εντάσεις τις οποίες θα πρέπει να προσπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο γιατί η ενότητα έχει σημασία αυτό το διάστημα. Μια νέα γνωριμία είναι δεδομένη αρκεί να κατεβάσεις κάπως τον πήχη και να δείξεις περισσότερο το συναίσθημά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια παράξενη φάση που δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να αλλάξεις γιατί τα γεγονότα τρέχουν και εσύ δεν μπορείς εύκολα να τα ελέγξεις. Το μόνο που προσπαθείς να ακούσεις είναι το συναίσθημά σου και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να μην γίνουν λάθη αλλά ούτε και απομακρύνσεις. Βέβαια σε απασχολεί ένα περίεργο και ιδιόρρυθμο άτομο που μπορεί να είναι Κριός, Ζυγός ή Τοξότης γιατί είναι διαφορετικό από εσένα και σου δείχνει με τα δικά του μάτια τον κόσμο. Μάλλον αυτή η σχέση παίζει και ένα μυστικό ρόλο στην ζωή σου γιατί δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι με ένα άλλο πρόσωπο και δεν θέλεις προς το παρόν να κάνεις καμία κίνηση. Προτιμάς να υποφέρεις παρά να λύσεις το θέμα γιατί είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απελευθερώνεσαι αρκετά και μπορείς και λες την γνώμη σου πολύ ελεύθερα και άνετα. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να δείξεις τα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο και να πάρεις αυτό που περιμένεις πίσω και μάλιστα παραπάνω, αν κυρίως είναι Λιοντάρι. Με τον Τοξότη έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα αλλά δεν είστε σε φάση να τα βρείτε απόλυτα. Η σχέση αυτή θέλει ωριμότητα και συνέπεια που μάλλον λείπει και από τους δυο σας γιατί είστε ζώδια ανήσυχα και νιώθετε συνέχεια ότι κάτι σας λείπει. Με τον Ζυγό ή Υδροχόο θα υπάρξει εξέλιξη γιατί θα δεις ότι σε πολλά πράγματα ταιριάζετε και μπορείτε να τα βρείτε εύκολα και με πολύ χιούμορ. Η ξαφνική συνάντηση με τον Κριό μπορεί να σε βγάλει έξω από τα καθιερωμένα και να πετάξεις όλη την προηγούμενη σου ζωή, έτσι με την μία γιατί θα σε εκφράζει πιο πολύ από όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νιώθεις χαρά αλλά μαζί με πίεση και δεν μπορείς εύκολα να αξιολογήσεις πως είσαι μέσα σου. Περνάς από διάφορες διακυμάνσεις και σου είναι δύσκολο να σταθείς σε μια κατάσταση. Μπορεί να κάνεις ένα ξαφνικό μπαμ και να συνεχίσεις να ζεις μακριά από ένα πρόσωπο που ούτε καν περίμενες ότι θα αντιδράσεις με αυτό τον τρόπο. Πιθανόν να ερωτευτείς πάρα πολύ στα ξαφνικά. Όλα είναι ρευστά και θα χρειαστεί να ακολουθήσεις αυτή την πλανητική ροή γιατί κάπου θα σε οδηγήσει. Μέσα από αυτές τις εναλλαγές θα βρεις τον αληθινό σου εαυτό και δεν θα αφήσεις τελικά να σε παρασύρει η φοβία της μοναξιάς. Κυρίως με τον Ζυγό θα προσπαθήσετε να τα βρείτε και πάλι γιατί έχει μείνει κάτι μεταξύ σας που δεν θέλετε να χαθεί. Με τον Κριό όλα είναι πιο δύσκολα γιατί κοντράρεστε και σαν χαρακτήρες και αυτό είναι που σε ενοχλεί περισσότερο. Ο Τοξότης θα είναι το αουτσάιντερ γιατί μαζί του μπορείς να κάνεις τα πάντα χωρίς φόβο και να σε βγάλει έξω από τα όρια σου.

ΛΕΩΝ
Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση για αυτό δεν υπάρχουν δικαιολογίες να μη γνωρίσεις ένα άτομο που θα είναι στα μέτρα σου, εκτός αν δεν θέλεις να είσαι σε σχέση. Ακόμα και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου θα γυρίσει για να σε ταρακουνήσει και να πάρεις αποφάσεις. Ως άτομο του απόλυτου έρωτα και του πάθους αφού μέσα από εκεί εκφράζεσαι είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις την βαθιά σου ανάγκη για ερωτισμό και συντροφικότητα και αυτό είναι που θα σου δώσει κάποιες καλές προοπτικές. Μπορεί και να πάρεις αποφάσεις να προχωρήσεις πιο σοβαρά σε μια σχέση γιατί υπάρχουν τα εχέγγυα. Οι δυσκολίες έχουν να κάνουν με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ αλλά ακόμα και αυτές θα διαχειριστείς και θα δώσεις μια λύση γιατί βλέπεις πλέον καθαρά τι γίνεται, τι θέλεις και κατά πόσο το άλλο το άτομο μπορεί να ανταποκριθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρίσκεσαι σε ένα πολύ ιδιαίτερο μονοπάτι που βλέπεις συνέχεια ότι κάτι να αλλάζει αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλές κινήσεις γιατί κατά κάποιο τρόπο νιώθεις ότι δεν έχεις την δύναμη να αντισταθείς ή φοβάσαι ότι κατά κάποιο τρόπο θα χαθεί έστω και μια υποτυπώδης μορφή σχέσης. Με τον Κριό μόνο γίνονται ζυμώσεις γιατί εκεί σου βγαίνει και μάλιστα θέλεις να τον βάλεις στην θέση του γιατί δεν θα αλλάξει αλλιώς και να ακολουθήσει την ισορροπία μέσα στην σχέση. Με τον Τοξότη έχεις κάποιες κόντρες αλλά μπορεί να σου δίνει τόσα πολλά που να φοβάσαι να φύγεις ή να βάλεις τα όρια σου. Ο Σκορπιός έχει την δική του άποψη και δεν είναι εύκολο να του αλλάξεις το κεφάλι γιατί είναι μερικές φορές πολύ τυραννικός/η και προσπαθείς με άλλα μέσα πιο ήπια να τον κατευνάσεις. Γενικά δεν είσαι στα φόρτε σου αλλά τώρα δοκιμάζεσαι να δεις πως μπορείς να σταθείς απέναντι σε αυτό που λέγεται έρωτας και σχέση.
 
ΖΥΓΟΣ
Είσαι σε μια καλή φάση γιατί η Αφροδίτη σου δίνει πολλά και τώρα αν το καταλάβεις διδάσκεσαι με ποιο τρόπο θα πρέπει να φερθείς για να προχωρήσει η σχέση σου πάνω σε σωστές βάσεις. Κυρίως να είσαι σε επαφή και σε ισορροπία με τον εαυτό σου γιατί για να είσαι καλά με κάποιο άτομο πρέπει να είσαι καλά κι εσύ με σένα κι αυτό δεν είναι εύκολο γιατί καταπιέζεσαι. Αν σχετίζεσαι με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα αναγκαστείς να κάνεις αρκετές υποχωρήσεις γιατί για κάποιο λόγο δεν θέλεις να χαλάσεις την σχέση. Μερικές φορές επειδή δεν αντέχεις να είσαι κάτω από πίεση προτιμάς να μην χωρίσεις αλλά να παίξεις είτε με Τοξότη, είτε με Υδροχόο προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις και την μοναξιά. Τώρα όμως που συμμετέχει και ο Ουρανός στην ζωή σου καλό είναι να κάνεις την επανάστασή σου και να μην περιμένεις από τους άλλους τι θα κάνουν για να ακολουθήσεις. Όχι απαραίτητα να χωρίσεις αλλά να πεις επιτέλους την γνώμη σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα νιώθεις απελευθέρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όλα γίνονται γύρω από εσένα, δηλαδή ο κόσμος κινείται δίπλα σου και εσύ νιώθεις ότι είσαι παρατηρητής γιατί δεν έχεις την διάθεση ή την δύναμη να κάνεις κάτι διαφορετικό. Παραμένεις σε κάποιες θεωρίες οι οποίες μπορεί και να μην σε συμφέρουν γιατί δεν είναι και απόλυτα δικές σου. Ο ρόλος του Κριού όμως είναι τελείως διαφορετικός γιατί με τον τρόπο του σε ξυπνάει και σε βάζει να σκεφτείς πιο δυναμικά ή χωρίς να το θέλει σου βγάζει με δύσκολο ή ήρεμο τρόπο όλες τις επιθυμίες σου στην επιφάνεια. Ο Υδροχόος αποτελεί για σένα ένα ξεχωριστό άτομο το οποίο όμως για να το κατακτήσεις χρειάζεται να κάνεις σημαντικές αλλαγές γιατί αλλιώς δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου. Το Λιοντάρι παραμένει ο μεγάλος σου πόθος γιατί έχει μια μαγνητική έλξη πάνω σου. Το τι θα γίνει εξαρτάται από το αν θα του δείξεις ότι σου αρέσει και μάλιστα θα πρέπει να τον κυνηγήσεις για να συμβεί κάτι άμεσα μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρίσκεσαι στην πρίζα γιατί ο Άρης στο ζώδιό σου δίνει αυτή την γοητεία και το πάθος που έχεις ανάγκη για να νιώσεις κυνηγός και πάνω από όλα κατακτητής. Σίγουρα σε απασχολούν πολλά αυτή την περίοδο αλλά με κάποιο τρόπο προσπαθείς να τα λύσεις όπως σε συμφέρουν γιατί συνήθως όλο και κάποια χάρη κάνεις αλλού και χάνεις. Μην ζητάς συνέχεια την ελευθερία σου κυρίως αν έχεις ωροσκόπο Τοξότη γιατί τελικά θα μείνεις μόνος/η χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Όλα γίνονται για να νιώσεις καλά και να πιστέψεις στην συντροφικότητα που τώρα ένας Ζυγός είναι διατεθειμένος να σου δείξει, αρκεί να μην τον πιέζεις γιατί παθαίνει πανικό. Με τον Ταύρο υπάρχει αυτό το μυστικό δέσιμο μεταξύ σας που αν το βγάλετε στην επιφάνεια θα τα τινάξετε όλα στον αέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις την άνεση να βλέπεις τα πράγματα αποστασιοποιημένα και με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσεις όλες τις δοκιμασίες που αυτή την στιγμή σε εμποδίζουν να χαλαρώσεις. Το καλό όμως είναι ότι έχεις τα φόντα να αλλάξεις ακόμα και μια άσχημη τροπή που μπορεί να πάρει η σχέση σου γιατί σκέφτεσαι ενωτικά και όχι διαλυτικά παρόλο που επικρατεί στην ατμόσφαιρα. Η ξαφνική γνωριμία με ένα νεώτερο πρόσωπο σίγουρα θα σε αναστατώσει και δεν θα μπορείς να αρνηθείς στον Κριό ή στον Ζυγό γιατί θα σε έλκουν υπερβολικά. Με τον Δίδυμο πιθανόν να έρθεις πιο κοντά χωρίς όμως να λείπουν οι κόντρες και οι παρεμβάσεις. Η εμφάνισή σου πάντως θα αλλάξει γιατί θα δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στον εαυτό σου και αυτό τουλάχιστον θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις οτιδήποτε δεν σου κάνει καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις σημαντικές πλανητικές όψεις οπότε θα διορθώσεις κάπως ακόμα και ένα κομμάτι από το παρελθόν σου. Ο λόγος είναι ότι δεν έχεις τόσο μεγάλες αντιστάσεις. Με τον Καρκίνο θα τα ξαναβρείτε αλλά χρειάζεται να τον πάρεις με τον καλό και να μην τον μπερδέψεις με την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα σου. Γενικά έχεις την τάση να μιλήσεις ανοικτά και να εκφράσεις ότι νιώθεις από καρδιάς. Αυτό σίγουρα θα σε κάνει να λειτουργήσεις πολύ απελευθερωτικά αλλά και λυτρωτικά. Η ξαφνική επιστροφή του Ζυγού σίγουρα θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή και για σένα και για αυτόν, απλά χρειάζεται να βάλεις τα όριά σου για να μην υπάρχουν μπερδέματα. Η πιο δυναμική σχέση θα είναι αυτή με τον Αιγόκερω που επιφανειακά θα φαίνεται αταίριαστη κι όμως θα βρείτε τόσα πολλά να μοιραστείτε που θα εκπλαγείς.

ΙΧΘΥΕΣ
Βρίσκεσαι σε μια πίεση και πιστεύεις ότι τώρα θα τα βγάλεις όλα στην επιφάνεια με στόχο να αλλάξεις οτιδήποτε σε ενοχλεί μέσα στην σχέση σου. Δεν θα κολλήσεις να μιλήσεις ανοικτά και με τον τρόπο σου μπορεί και να επαναστατήσεις. Η απιστία πάντως είναι πιθανή, κυρίως με τον Τοξότη που μπορεί να μην αντισταθείς αν βρίσκεσαι σε διαμάχη με το άλλο πρόσωπο. Με τον Ζυγό υπάρχει ένα ρομάντζο από μακριά αλλά κανένας δεν παίρνει την πρωτοβουλία να μιλήσει ή να ξεκαθαρίσει επιτέλους τι θα γίνει μεταξύ σας. Αν υπάρχουν συναισθήματα, μην το καθυστερείτε γιατί ο χρόνος τρέχει. Με τον Ταύρο ταιριάζετε πάρα πολύ για αυτό αν δεν έχεις ήδη αποφασίσει να ζήσετε μαζί, τώρα πιθανόν να το κάνεις πιο εύκολα.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot