Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου: Τα καμώματα του έρωτα...!

Οκτώβριος 06, 2015
jumbo-banner

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο του Λέοντα τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου και από τις 8 και μετά περνάει στο ζώδιο της Παρθένου δίνοντας στον έρωτα ένα καινούργιο άρωμα.

Σε αυτό το ζώδιο η Αφροδίτη βρίσκεται σε πτώση και δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στον έρωτα, όμως μπορεί να συνδυάσει την λογική με το συναίσθημα. Ο έρωτας περνάει πρώτα από τον νου και μετά από την καρδιά. Δείχνεις τα συναισθήματά σου έμπρακτα και κρατάς το στόμα σου κλειστό αποφεύγοντας τις μεγάλες κουβέντες. Θέλεις να κάνεις την αγάπη σου πράξη για τους άλλους κι έτσι προσφέρεις φροντίδα στο ταίρι σου. Συναισθηματικά είσαι πιο εγκρατής αλλά απαιτείς από τον άλλον να είναι το ιδανικό ταίρι για εσένα. Έτσι, κάθε σχέση γίνεται πιο σοβαρή και ουσιαστική όπου και τα δύο μέλη λειτουργούν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και προσπαθούν να βάλουν όσο πιο σταθερά θεμέλια γίνεται στην αισθηματική τους ζωή.

Ας δούμε πώς θα κινηθούν τα αισθηματικά θέματα των ζωδίων αυτό τον μήνα.
Για συμπληρωματικές πληροφορίες διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Τις πρώτες μέρες του μήνα είσαι αρκετά χαλαρός στα προσωπικά σου. Μετά το πρώτο δεκαήμερο όμως αρχίζεις να βλέπεις τον έρωτα πιο σοβαρά. Εξετάζεις κάθε υποψήφιο μνηστήρα από την κορφή ως τα νύχια και δεν ενδίδεις αν δεν βεβαιωθείς ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές σου. Επειδή αυτή είναι μια κουραστική διαδικασία για τον άλλον, έχε τον νου σου εσύ που είσαι ήδη σε σχέση για μικροκαβγαδάκια με το ταίρι σου στα μέσα του μήνα. Τις τελευταίες δέκα μέρες του μήνα, έχεις ευκαιρίες για πιο ήρεμες καταστάσεις και αν είσαι ελεύθερος τσέκαρε καλά όποιον μπαίνει στο γραφείο. Όλος ο μήνας ευνοεί τα καινούρια ξεκινήματα. Κάντε μια νέα αρχή, λοιπόν!

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Είσαι από τους ευνοουμένους αυτής της διέλευσης. Ο έρωτας σου χαμογελά. Είσαι έτοιμος να παίξεις στο παιχνίδι του έρωτα και να κερδίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε στα μέσα του μήνα γιατί κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές μπορεί να φέρουν εντάσεις στην σχέση σου. Επιπλέον οι γονείς του συντρόφου σου σου φέρνουν κάποια μικροπροβλήματά τους στο κρεβάτι σου. Τα τέλη του μήνα σου επιφυλάσσουν πολλές θετικές εκπλήξεις. Σταθεροποιείσαι στα ερωτικά σου και δίνεις ευκαιρία σε έναν άνθρωπο να σου δείξει τι θα πει το μαζί και το εμείς.

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Αυτό τον μήνα το σπίτι σου και η οικογένειά σου επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή αρκετά. Αν συγκατοικείτε με το ταίρι σου, τότε μένετε μέσα στο σπίτι και χουχουλιάζετε αγκαλίτσα. Η οικογένειά σου μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις κοντά στις 10 του μήνα, είτε προσπαθούν να σου αλλάξουν γνώμη ή δείχνουν έντονα την δυσαρέσκειά τους για τις επιλογές σου. Οι φίλοι ίσως και να μην είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν. Είναι μια καλή ευκαιρία να οχυρώσετε την σχέση σας. Αν είσαι μόνος, ο έρωτας σου χαμογελά αλλά δεν σου αποκαλύπτεται ακόμα. Κάνε λίγο υπομονή.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Θέλεις να μοιραστείς τα συναισθήματά σου. Υπέροχα! Να το κάνεις γιατί το έχεις απόλυτη ανάγκη. Μίλα ειλικρινά στον άνθρωπό σου χωρίς να κρύβεις τίποτα αλλά έχε στον νου σου πως τα θέματα της καθημερινότητας αντιμετωπίζονται με καθημερινή δουλειά και από τους δυο σας. Μην ξεχνάς πως μερικές φορές καλύτερα να κάνεις κάτι παρά να το συζητάς ξανά και ξανά. Στα τέλη του μήνα τα πράγματα είναι αρκετά ήρεμα και μπορείς να απολαύσεις περισσότερο το ταίρι σου. Έχεις ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες εκείνες τις μέρες, αν είσαι ελεύθερος.

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Θέλεις να ξέρεις τι σου γίνεται, αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου θα είναι εκεί για πάντα ή αν αυτή η σχέση έχει ημερομηνία λήξης. Επειδή κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά ότι θα είστε ζευγάρι μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος, χαλάρωσε. Στα μέσα του μήνα μπορεί να δυσκολεύεσαι να δεις πραγματικά τι έχεις απέναντί σου ακόμα κι αν ο άλλος κάνει τούμπες για χάρη σου. Όμως σταδιακά μπορείς να δεις τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά. Μια επαγγελματική επιτυχία έρχεται για να σου φτιάξει την διάθεση κι με λίγη καλή θέληση αυτό να το περάσεις στον σύντροφό σου. Αποτέλεσμα; Μπορείτε να ζήσετε μια νύχτα πάθους άνευ προηγουμένου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για ένα άτομο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και είναι αρκετά σταθερό στις επιλογές του.

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Αυτό τον μήνα η ερωτική σου διάθεση χτυπάει κόκκινο. Φλερτάρεις και σε φλερτάρουν. Το παιχνίδι έχει ανάψει για τα καλά αφού η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου. Σου χαρίζει έντονη γοητεία που μπορείς να εκμεταλλευτείς ακόμα και στα επαγγελματικά σου. Χρειάζεσαι λίγη προσοχή μόνο στα μέσα του μήνα γιατί μπορεί να μην βλέπεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα ακόμα κι αν είναι φως φανάρι στα μάτια των άλλων. Το ταίρι σου μπορεί να προσπαθεί να σου κρύψει πράγματα. Αν και όλος ο μήνας είναι ευνοϊκός για νέες γνωριμίες, το διάστημα των τελευταίων ημερών ευνοεί ακόμα περισσότερο για κάτι πιο σταθερό, εσένα που είσαι ακόμα ελεύθερος.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Δεν μιλάς και δεν λαλάς αυτό τον μήνα. Ό,τι κι αν σκέφτεσαι το κρατάς για τον εαυτό σου. Λίγο που δεν σου αρέσουν οι εντάσεις, λίγο που δεν θες να στεναχωρείς το ταίρι σου έρχεσαι και γίνεσαι ηφαίστειο. Υπάρχουν και κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες στα μέσα του μήνα που σε κάνουν να νοιώθεις πως τίποτα δεν πάει καλά. Ηρέμησε! Τα πράγματα είναι πιο απλά από ο,τι νομίζεις. Αυτή η περίοδος σε βοηθάει να ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις στον έρωτα. Αν ξεκινήσεις τώρα κάποια σχέση, μπορεί να την κρατήσεις ακόμα και κρυφή μέχρι να σιγουρευτείς ότι πραγματικά σου κάνει αυτός ο άνθρωπος. Στα τέλη του μήνα έρχεται σαν από μηχανής θεός μια μικρή ανανεώση για εσάς τους δύο που θα σου τονώσει το ηθικό.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Το κοινωνικό σου περιβάλλον, με την ευρύτερη έννοια (γνωστοί, συνάδελφοι, μακρινοί συγγενείς) σε φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο. Είναι η καλύτερη περίοδος για να βγεις και να διασκεδάσεις. Μέσα από αυτούς τους ανθρώπους κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που είτε σου προσφέρουν μερικά καυτά βράδια είτε φέρνουν στην ζωή σου έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό για σένα. Όσο κι αν ενδιαφέρεσαι για αυτό το άτομο, κρατάς για λίγο καιρό την σχέση σε πλατωνικό επίπεδο αφού (λίγο περίεργο για εσένα) βάζεις την σωματική έκφραση του έρωτα σε δεύτερη μοίρα και κοιτάς περισσότερο την πνευματική επικοινωνία. Είσαι σε σχέση; Επικοινωνείς με τον συντροφό σου καλύτερα όταν είστε με πολύ κόσμο. Απλά πράγματα, βγείτε έξω.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Είσαι σε μια φάση που δεν περνάς απαρατήρητος. Τραβάς τα βλέμματα κι το απολαμβάνεις. Για να ενδώσεις όμως αναζητάς έναν άνθρωπο που σου εμπνέει σεβασμό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εσένα αυτή την περίοδο. Θέλεις το ταίρι σου να είναι κοινωνικά αποδεκτό από τον περίγυρό σου και να φαίνεται σταθερό στα μάτια σου. Αυτός ο άνθρωπος όμως μπορεί να σε περιορίζει κάπως με την ισχυρή προσωπικότητά του κι αυτό να φέρνει κάποια δυσφορία που αν την εκφράσεις θα γίνει ένας καλός καβγάς. Σε μια τέτοια περίπτωση ζήτησε την βοήθεια των κοινών σας φίλων για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας σου τραβάει το ενδιαφέρον.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Αν το ταίρι σου δεν μπορέσει αυτή την περίοδο να σου δείξει κάτι καινούριο και να ιντριγκάρει το μυαλό σου, τότε είναι πιθανό να ξενερώσεις αρκετά μαζί του. Η δυσαρέσκειά σου φαίνεται ακόμα κι όταν δεν εκφράζεσαι. Να είσαι προσεκτικός στο τι μοιράζεσαι με τους φίλους σου και ιδιαίτερα τους κοινούς φίλους γιατί είναι ικανοί να μεταφέρουν άθελά τους λόγια που δεν πρέπει. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, πηγαίνετε οι δυο σας ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να ζήσετε έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος τις τελευταίες μέρες του μήνα. Αν είσαι ελεύθερος, ένας άνθρωπος από το εξωτερικό ή που σχετίζεται με αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μια γνωριμία που θα σε ξετρελάνει.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια αυτό τον μήνα. Θες την αλήθεια, την βαθειά αλήθεια του άλλου. Έχει έρθει η ώρα να δεις την ψυχή του και να τον καταλάβεις. Αν δεν στο επιτρέψει, μπορεί και να φύγεις από αυτή την σχέση. Αν σε αφήσει, πρόσεχε μην τον πληγώσεις άθελά σου στα μέσα του μήνα και χάσεις τα κεκκτημένα σου. Είναι αλήθεια πως η έλλειψη εμπιστοσύνη που δείχνεις δεν βοηθάει τα πράγματα. Επιπλέον, μην αφήσεις τους γονείς του συντρόφου σου να μπουν ανάμεσά σας. Εσύ, ελεύθερε Υδροχόε, συγκινείσαι με ένα άτομο που σε προκαλεί, σου σπάει τα νεύρα και έχει ένα μυστήριο. Σε τραβάει από την μύτη ένα ''σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες''.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Θέλεις δεν θέλεις, το συναίσθημα είναι το αδύνατο σημείο σου. Παρασύρεσαι εύκολα και δεν χαλάς χατήρια στον άνθρωπό σου. Αυτό σε κάνει να μην βλέπεις τα πράγματα ξεκάθαρα όταν έρχεται η ώρα για σοβαρές αποφάσεις στην σχέση σου και μπορεί να εκτεθείς ή να εκθέσεις το ταίρι σου μπροστά σε τρίτους. Εμπιστέψου το ένστικτό σου αν νοιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ακόμα κι αν η λογική σου σου λέει ότι τα πράγματα είναι ρόδινα. Εμπιστέψου όμως και τους φίλους σου όταν σου αποκαλύψουν την αλήθεια. Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου γνωρίζουν έναν άνθρωπο που έχει έρθει για να μείνει στην ζωή σου. Επιπλέον, τις τελευταίες μέρες του μήνα, είτε το θέλεις είτε όχι, παίρνεις οριστικές αποφάσεις που σε οδηγούν στο επόμενο βήμα της σχέσης.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot