Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια!

Αύγουστος 03, 2015
jumbo-banner

Δείτε τι μας επιφυλάσσουν τα ερωτικά για τον Αύγουστο μήνα και προετοιμαστείτε!

Κριός
Δεσμευμένος
Αύγουστος 2015! Ένας από τους πιο φλογερούς μήνες όχι απλά του έτους αλλά των τελευταίων χρόνων είναι για σένα θερμέ Κριέ. Με τον Ήλιο (ως τις 23/8), την Αφροδίτη, τον Άρη (από τις 9/8), τη Νέα Σελήνη (14/8) και τον Δία (ως τις 11/8) στον Λέοντα ο έρωτας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα. Ευχάριστα γεγονότα σε σχέση με παιδιά, διασκέδαση, διακοπές θα απογειώσουν τη διάθεση σου ενώ το πάθος στη σχέση σου θα αγγίξει κόκκινο. Ένας αρραβώνας, μια πρόταση γάμου ή ένωση με τα δεσμά του γάμου αλλά και ένα ταξίδι του μέλιτος ή άλλο ευχάριστο γεγονός είναι στα σχέδια του σύμπαντος για σένα. Σαφώς και δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή με τον Κρόνο στον Σκορπιό οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες δεν σε αφήνουν ανεπηρέαστο όμως παίρνεις ένα καρμικό μάθημα: «Η ζωή είναι σύντομη και ό,τι και αν συμβαίνει δεν πρέπει να την αφήνεις να χάνεται από τα χέρια σου, πρέπει να τη ζεις δυνατά».

Αδέσμευτος
Ενθουσιώδη Κριέ, ο Αύγουστος για σένα επιφυλάσσει στιγμές όλο ζωή, ενέργεια, χαρά και φυσικά πολύ μα πάρα πολύ έρωτα! Η Αφροδίτη καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα θα κινείται στον τομέα των ερωτικών σου δίνοντας σου την ευκαιρία να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και στο ερωτικό παιχνίδι να κλέψεις την παράσταση. Η ανάδρομη κίνηση της ευνοεί να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά αγάπη ή να επαναξιολογήσεις τους αισθηματικούς σου στόχους θέτοντας προτεραιότητα την ευτυχία σου. Είτε ξαναερωτευτείς το ίδιο πρόσωπο είτε μετά από έναν αισθηματικό απολογισμό κυνηγήσεις μια νέα αγάπη το σίγουρο είναι ότι θα έχεις τη δύναμη να κάνεις δρόμο το «μαζί» στη ζωή σου. Έτσι, όχι απλά θα έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις την καρδιά σου να χτυπά πάλι δυνατά από έρωτα αλλά και να μπεις σε σχέση. Οι καλύτερες μέρες για τα ερωτικά σου είναι 2/8, 15/8, 27/8. Πρόσεχε γύρω στις 5/8 και 13/8.

Ταύρος
Δεσμευμένος
Ο Αύγουστος είναι συνυφασμένος με τις διακοπές όμως στην περίπτωση σου αυτές δεν είναι σε μακρινούς προορισμούς αλλά κοντά στο σπίτι. Οικογενειακές υποθέσεις και ζητήματα οικίας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Ίσως, κάνεις αλλαγή κατοικίας ή δώσεις χρήματα για κάποια ανακαίνιση. Όμως συγχρόνως ο έρωτας θα διεκδικεί το μερίδιο που του αναλογεί. Μίνι εξορμήσεις μεταξύ 7/8 και 27/8 θα γίνουν αιτία για χαρά, διασκέδαση και όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με το ταίρι σου. Γύρω στις 15/8 βόλτες, ταξίδια, λόγια και κουβέντες θα πυροδοτήσουν έντονο πάθος. Στις 11/8 ο Δίας μπαίνει στην Παρθένο και ανοίγει ένας νέος πολύ θετικός κύκλος για την ερωτική σου ζωή. Για περίπου 12 μήνες το σύμπαν θα σου παρουσιάζει ευκαιρίες για μεγάλη ευτυχία. Ένας γάμος ή η απόκτηση ενός παιδιού είναι πολύ πιθανά ενώ γενικότερα ευτυχείς καταστάσεις θα δώσουν στη σχέση σου τη δυνατότητα να ανοιχτεί σε νέα πεδία ευχαρίστησης και ικανοποίησης.

Αδέσμευτος
Τον Αύγουστο θα έχεις την τάση να κοιτάς το παρελθόν, τόσο το κοντινό όσο και το πιο μακρινό. Βλέποντας πόσες δυσκολίες πέρασες θα νιώσεις πιο δυνατός και θα θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Στον τομέα σχέσεις ακόμη υπάρχουν θέματα που πονούν και κάποιες πληγές δεν έχουν εντελώς κλείσει. Εντούτοις, ένα νέο και πιο ευτυχές μέλλον ανοίγεται στα αισθηματικά σου. Στις 11/8 ο Δίας ο πλανήτης της τύχης μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου και πλέον μπαίνεις στον κύκλο των τυχερών. Για περίπου ένα χρόνο η πόρτα της ευτυχίας στον έρωτα θα είναι ανοιχτή για εσένα. Μια αλλαγή τόπου ή κατοικίας μπορεί να ευνοήσει μέσα στον Αύγουστο την αισθηματική σου ζωή. Ακόμη, η παρουσία του Ερμή στην Παρθένο μεταξύ τις 7/8 και 27/8 δείχνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και εκδρομές που θα δημιουργήσουν γόνιμο έδαφος για έρωτα. Με εξαίρεση το διάστημα γύρω από τις 5/8 και τις 13/8 αντίστοιχα που οι πλανητικές επιρροές είναι αντίρροπες και χρειάζεται προσοχή ο Αύγουστος θα σου δώσει την δυνατότητα να βάλεις τις βάσεις για την ερωτική χαρά.

Δίδυμοι
Δεσμευμένος
Η επικοινωνία είναι το μεγάλο σου ατού και αυτόν τον μήνα θα έχεις την ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις, να δεις τις ιδέες σου να γίνονται αποδεκτές, ακόμη και με κάποιες αμφιταλαντεύσεις, και να χαρείς που του ταίρι σου θα εγκρίνει αποφάσεις που πήρες πριν καιρό, και με τις οποίες ίσως κάτι σε προβληματίζει. Μεγάλη χαρά, ανανέωση και νέες συγκινήσεις θα προσφέρουν στη σχέση σου ταξίδια, βόλτες και επανασυνδέσεις με φίλους, γείτονες ή κοντινά πρόσωπα. Γύρω στις 19/8 η Αφροδίτη σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό παρουσιάζοντας ευκαιρίες που θα δώσουν στη σχέση τον αέρα που χρειάζεται για να ανανεωθεί. Στις 27/8, ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, εισέρχεται στον αέρινο Ζυγό και μηνύματα και ειδήσεις θα ευνοήσουν τη σχέση σου ενώ μίνι ταξίδια αναψυχής θα αποτελέσουν ευχαρίστα και ερωτικά διαλλείματα από την καθημερινότητα. Οι πιο θετικές ημέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι γύρω στις 7/8, 13/8, 15/8, 19/8, 26/8 και 27/8. Προσοχή γύρω στις 5/8 και 13/8 και 22/8.

Αδέσμευτος
Ο έρωτας για σένα περνάει από το μυαλό και αυτόν τον μήνα πρόσωπο που νοητικά σε εξιτάρει θα σου τραβήξει την προσοχή. Φλερτ, επικοινωνία, χαρά και γνωριμίες θα είναι στις επάλξεις ενώ ίσως να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις στον τρόπο προσέγγισής σου. Τα τηλέφωνα θα χτυπούν σαν τρελά και τα μηνύματα θα έρχονται βροχή. Μέσα σε αυτά πιθανόν να είναι και κάποιο από πρώην αγαπημένο/η ή ένα φλερτ που έμεινε στη μέση. Η τόλμη και το ρίσκο θα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου καθώς θα είσαι αποφασισμένος να ζήσεις το καλοκαίρι στο έπακρον και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία για να το πετύχεις. Γύρω στις 19/8 ο έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σου κεραυνοβόλα ενώ η κοινωνική ζωή θα είναι συναρπαστική με γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Προσοχή γύρω στις 13/8 γιατί το ψέμα και η σύγχυση θα πάρουν τα ηνία στις επαφές. Οι μέρες με την μεγαλύτερη εύνοια για τα ερωτικά σου είναι 7/8, 13/8, 15/8, 19/8 και 27/8.

Καρκίνος
Δεσμευμένος
Ο Αύγουστος κάνει ποδαρικό με τον Άρη στον Καρκίνο (ως τις 9/8) να σου δίνει ενέργεια, δύναμη και σθένος να κατευθύνεις πράγματα και καταστάσεις όπως εσύ επιθυμείς. Με την Αφροδίτη καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα να κινείται ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα θα μπεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τις αξίες σου γύρω από το δούναι και λαβείν στη σχέση σου. Στις 7/8 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και ως τις 27/8 που θα βρίσκεται σε αυτό βόλτες και μίνι εκδρομές μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Ωστόσο, χρειάζεται να αποφύγεις συζητήσεις για συγγενείς και κοντινά άτομα με διάθεση κριτικής γιατί ίσως προκαλέσουν εκνευρισμό. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 9/8 πολύ πιθανόν να χρειαστεί να δώσεις περισσότερη ενέργεια και χρήμα για θέματα οικογενειακής ή επαγγελματικής φύσεως του/της συντρόφου σου ενώ η Νέα Σελήνη στις 14/8 ευνοεί να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε γεμίσουν περηφάνια στον συναισθηματικό τομέα. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 6/8, 15/8, 26/8 και 27/8 ενώ προσοχή απαιτείται κοντά στις 5/8 και τις 13/8.

Αδέσμευτος
Ο μήνας ξεκινά με τον Άρη ως τις 9/8 στο δικό σου ζώδιο να ευνοεί να κάνεις νέα βήματα και να φανείς μαχητικός και διεκδικητικός τόσο στον έρωτα όσο και γενικότερα. Από την άλλη, η παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα ευνοεί να επιδιώξεις να λάβεις αγάπη με τρόπο που το κατά το παρελθόν σε ευχαριστούσε. Συγχρόνως, όμως και ιδίως κατά το διάστημα 7/8 με 27/8 τα ηνία της σκέψης σου θα έχει η λογική ενώ σε γνωριμίες που κάνεις θα δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία και τις κοινές φιλίες ή νοητικές ασχολίες. Βέβαια, ίσως υπάρχει κάποιο κοντράρισμα με πρόσωπο που θα σε έλξει όσον αφορά οικονομικά θέματα ενώ πιθανόν να κάνεις περισσότερα έξοδα από όσα θα ήθελες. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για γνωριμίες, προσεγγίσεις και επαφές είναι γύρω στις 7/8, 15/8 και 26/8 ενώ κοντά στις 13/8 έχε κατά νου να κρατάς μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις και να μην εξιδανικεύεις κάποιον για τις ιδέες του γιατί ίσως δεν μπορεί να αποδειχθεί αντάξιος τους στην πράξη.

Λέων
Δεσμευμένος
Ο Αύγουστος είναι για σένα μήνας χαράς, έρωτα και ευτυχίας και ιδιαίτερα μετά τις 9/8 που ανασφάλειες και ανησυχίες σε εγκαταλείπουν και πλέον νιώθεις πιο δυνατός και σίγουρος για νέα πράγματα. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο σου όλο τον μήνα από τη μία θα θέλεις να βγάλεις προς τα έξω τον ερωτισμό που νιώθεις για το ταίρι σου και από την άλλη θα μπλοκάρεις καθώς θα νιώθεις ότι δεν γίνεται ακριβώς όπως θέλεις. Παρ' όλα αυτά, ο Ήλιος (ως τις 23/8) και ο Άρης (από τις 9/8) θα ενισχύουν την ερωτική σου διάθεση και θα ευνοούν να ζεις στιγμές ευχαρίστησης και ικανοποίησης. Η Νέα Σελήνη στις 14/8 δείχνει ότι ένα νέο άνοιγμα στη ζωή σου μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο και στη σχέση σου. Μάλιστα κοντά στις 19/8 συναρπαστικά γεγονότα θα συμβάλλουν να εισέλθει ένας δυνατός άνεμος ανανέωσης στη σχέση σου και με απρόβλεπτο τρόπο να ζήσετε με το ταίρι σου ξεχωριστές στιγμές. Απόφυγε τον εγωισμό, δώσε έμφαση στα όμορφα και ωραία που σου φέρνει ο Αύγουστος και θα περάσεις εκπληκτικά!

Αδέσμευτος
Μετά από μια περίοδο απολογισμού, ανασφάλειας, άγχους και αγωνίας με τον Άρη από τις 9/8 στο δικό σου ζώδιο επιτέλους νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου στο 100% της. Με την αρωγή του Δία (ως τις 11/8), του Ήλιου (ως τις 23/8) και της Αφροδίτης (όλο το μήνα) στο ερωτικό παιχνίδι είσαι ο πρώτος των πρώτων. Η προσωπικότητα σου γοητεύει τα πλήθη και εσύ νιώθεις τον θαυμασμό να γεμίζει ακόμη περισσότερο τις μπαταρίες των φιλοδοξιών σου. Στον έρωτα ανεβάζεις τον πήχη και δίνεις πράσινο σήμα σε πρόσωπο που κρίνεις ότι αξίζει να σταθεί πλάι σου. Με την Αφροδίτη ανάδρομη το άτομο αυτό μπορεί να το ξέρεις ήδη αλλά αυτήν την περίοδο να το βλέπεις με άλλα μάτια. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 14/8 ευνοεί ένα νέο σενάριο και έναν καινούργιο ρόλο στην αισθηματική σου ζωή. Και τα οποία θα σου δώσουν το κίνητρο που έψαχνες για να φανερώσεις το ακαταμάχητο ερωτικό σου ταμπεραμέντο. Μια από τις πιο θετικές όψεις του μήνα είναι στις 19/8 που θα έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις άκρως συναρπαστικές στιγμές και με εντελώς απρόβλεπτο τρόπο ίσως μπεις σε σχέση. Οι μέρες που κρύβουν παγίδες είναι γύρω στις 5/8 και 13/8.

Παρθένος
Δεσμευμένος
Αν και το πρόγραμμα, η ανάλυση, η τάξη, η λογική και η δουλειά πάνε πακέτο με την προσωπικότητά σου εντούτοις αυτόν τον μήνα θα τα αποχωριστείς σε σημαντικό βαθμό. Με τον Ήλιο (ως τις 23/8), τον Άρη (από τις 9/8) και την Αφροδίτη (όλο το μήνα) στο χαρούμενο και εύθυμο ζώδιο του Λέοντα θα αναζητήσεις την ανάπαυλα, την χαλάρωση και την ξεκούραση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα θέλεις περισσότερα πράγματα από το ταίρι σου αλλά η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης δεν θα διευκολύνει να τα εκφράσεις έτσι ώστε να τα πάρεις όπως τα επιθυμείς. Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτού του μήνα είναι να ζητάς καθαρά και ξάστερα και συνάμα με αποφασιστικότητα και ευγένεια την προσοχή, την φροντίδα και την αγάπη που χρειάζεσαι περιλαμβανομένης και της απαλλαγής από ό,τι σε κουράζει. Με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο από τις 7/8 ως τις 27/8 απόφυγε τις υπεραναλύσεις και τις επικρίσεις και αξιοποίησε τη λογική σου σκέψη προς την επίλυση προβλημάτων.

Αδέσμευτος
Ο Αύγουστος ξεκινά με τους πλανήτες να σου θέτουν ερωτήματα γύρω από τι δεν έχει πάει καλά στην ερωτική σου ζωή, τι χρειάζεται να αλλάξεις και πως μπορείς να πάρεις την ικανοποίηση που ζητάς. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν φορές που το αίσθημα της αποτυχίας να σε καταβάλλει και να μη νιώθεις το ηθικό σου ακμαίο. Ρίξε του ... πόρτα και αξιοποίησε τον απολογισμό που κάνεις προς όφελος της ευτυχίας σου. Αυτό σημαίνει να χρησιμοποιήσεις έτσι τα συμπεράσματά σου ώστε μπορέσεις να διανύσεις ξανά το δρόμο της χαράς και της ικανοποίησης. Αν μπορέσεις να τον οραματιστείς θα μπορέσεις και να πετύχεις το ξεκίνημα της διαδρομής του. Εξάλλου, η πολυαστρία πλανητών στον 12ο ηλιακό σου οίκο αυτό έχει σκοπό, να ανάψει μέσα σου ένα όνειρο τόσο δυνατό που από τα τέλη του μήνα με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο σου να κυνηγήσεις με πίστη και σθένος. Έχε υπόψη σου ότι και η παρουσία του μέγα ευεργέτη του Δία από τις 11/8 στο ζώδιο της Παρθένου έρχεται να κάνει αυτό ακριβώς, να ευνοήσει τα νέα σχέδια που μέσα στον Αύγουστο θα κάνεις να πάρουν σάρκα και οστά από Σεπτέμβριο.

Ζυγός
Δεσμευμένος
Ο Αύγουστος για σένα υπέροχε Ζυγέ θα είναι ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι. Θα θες η σχέση σου να δώσει έμφαση στην κοινωνικότητα και να συνδυάσεις τον έρωτα με διασκέδαση ή διακοπές με φίλους. Η σχέση σου θα συγκεντρώνει τα βλέμματα και την προσοχή μέσα στην παρέα και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις ωραία και ανεβασμένα. Συγχρόνως, όμως θα μπεις στη διαδικασία να αναδιοργανώσεις κάποια μελλοντικά σχέδια και πιθανόν να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο που παίζουν φίλοι και γνωστοί στη σχέση σου. Μεταξύ 7/8 και 27/8 θα σκέφτεσαι πως θα αποφύγεις κακοτοπιές όσον αφορά τα αισθηματικά σου. Συγχρόνως, θα πρέπει να προσέξεις να μην δώσεις πατήματα για διεκδικήσεις σε φλερτ που δεν έχεις σκοπό να προχωρήσεις απλά εξυπηρετούν την αυταρέσκειά σου. Διαφορετικά θα φυλακιστείς στην ενοχή και δεν είσαι για τέτοιες καταστάσεις καλοκαιριάτικα. Γύρω στις 19/8 ίσως αισθανθείς ότι ερωτικά κάνεις restart αφού οι συνθήκες θα ευνοήσουν να μπουκάρει άνεμος ανανέωσης στη σχέση σου. Σασπένς, ενθουσιασμός, εκπλήξεις και θετική τρέλα θα δώσουν σουπερ καλοκαιρινή πνοή στη σχέση σου.

Αδέσμευτος
Με την κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, στον ερωτικό Λέοντα σε ανάδρομη τροχιά καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα από τη μια θα θες ο έρωτας να έχει ηγετικό ρόλο στη ζωή σου και από την άλλη θα ανησυχείς μήπως χάσεις τον έλεγχο της προσωπικής σου ζωής. Με τον Ουρανό στον οίκο των σχέσεων σου θέλεις τη συντροφικότητα αλλά χωρίς να χάσεις την αυτονομία σου. Πολύ πιθανόν σε διακοπές με φίλους ο έρωτας να σε επισκεφτεί χωρίς να το περιμένεις ενώ δεν αποκλείεται μια φίλια να μετατραπεί σε ερωτική σχέση. Γύρω στις 19/8 που η Αφροδίτη, η κυβερνήτης σου, σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό, τον κυβερνήτη των σχέσεων σου πιθανόν να ξαναμπείς στο ερωτικό παιχνίδι με ένα άτομο που σε γοητεύσει και το οποίο από τη μια στιγμή στην άλλη θα σπάσει τη ρουτίνα του μυαλού, της ψυχής και της καρδιά σου. Έρωτας κεραυνοβόλος, ουρανοκατέβατος όπως θέλεις πες τον έρχεται να αλλάξει το καλοκαίρι σου. Καλωσόρισε τον!

Σκορπιός
Δεσμευμένος
Λίγο το καλοκαίρι, λίγο το θετικό mood των διακοπών, λίγο η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου η ερωτική σου διάθεση τον Αύγουστο θα χτυπήσει 40άρι! Ο μήνας που ο έρωτας σου θα ακτινοβολεί πάθος, δύναμη, ζωντάνια, ενέργεια είναι ο Αύγουστος. Η σχέση σου θα σου δίνει την ευκαιρία να ανέβεις στα μάτια κάποιων. Σαν ζευγάρι θα κερδίζετε εκτίμηση και αναγνώριση και αυτό θα σε κάνει να λάμπεις από έρωτα και χαρά. Πολύ πιθανόν αυτόν τον μήνα να συνδυάσετε την εργασία με τις διακοπές ή να παραθερίσετε μαζί με άτομα από τη δουλειά σας. Το μόνο πρόβλημα είναι η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης που δείχνει ότι την ευχάριστη διάθεση θα την επισκιάζει κάπου – κάπου ο εγωισμός, η υπερβολή και πιθανόν ο κομπασμός του ενός προς τον άλλον. Απόφυγε τις δημόσιες σκηνές, μίλησε με φίλους που εμπιστεύεσαι - αυτόν τον μήνα ίσως κάνει και άλλους- και προσπάθησε στην «ομάδα» που είσαι με το ταίρι σου να εμπνεύσεις την αλληλοϋποστήριξη. Είναι να μην βάλεις κάτι κατά νου, αν το βάλεις... το πέτυχες!

Αδέσμευτος
Με τον Κρόνο να έχει ξαναγυρίσει στο ζώδιο σου πολύ πιθανόν να νιώθεις ότι η αντοχή σου περνά ένα crash test και συγχρόνως να αισθάνεσαι ότι οι αποφάσεις που έχεις πάρει όσον αφορά την προσωπική σου ζωή κάνουν αγώνα δρόμου για να επιβιώσουν. Βλέπεις εσύ θέλεις βάθος αλλά η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει άλλα σχέδια... Άτομο κοινωνικά ή επαγγελματικά καταξιωμένο που σε έχει γοητεύσει από παλιά αλλά η μεταξύ σας ιστορία δεν έχει προχωρήσει εμφανίζεται ξανά στη ζωή σου. Και τώρα τι κάνεις; Ενδίδεις στο απωθημένο σου ή το προσπερνάς; Η αυτοπεποίθηση που θα σου δώσει μια τέτοια σχέση είναι διεγερτική και δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να την αγνοήσεις. Έτσι θα ξεκινήσει ένα παιχνίδι εξουσίας μεταξύ σας για το ποιος θα επικρατήσει στον άλλον. Το ιδανικό θα ήταν να επικρατήσει ο έρωτας αλλά η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης περισσότερο θέλει να σε «τσιγκλήσει» παρά να σου προσφέρει το πολυπόθητο έπαθλο. Τουλάχιστον για τον Αύγουστο, από Σεπτέμβριο όλα παίζονται! Κατάστρωσε λοιπόν την στρατηγική σου λαμβάνοντας υπόψη σου τα παραπάνω δεδομένα.

Τοξότης
Δεσμευμένος
Θάλασσα, ταξιδάκια, έρωτας! Άγχη και αγωνίες έχεις όμως τον Αύγουστο τις βάζεις κάτω από το χαλί, για να ασχοληθείς από Σεπτέμβρη. Με την Αφροδίτη να κινείται στον άκρως ερωτικό Λέοντα αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος στη διασκέδαση, τις διακοπές και τα ταξίδια. Η ανάδρομη κίνηση της καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα σε βάζει σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις πιστεύω γύρω από τη σχέση σου και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο εγωισμός και η αδιαλλαξία στις συζητήσεις δεν σας βοηθάει και θα χρειαστεί να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τον τρόπο αποδοχής ή μη προτάσεων του/της συντρόφου σου. Μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις στο εξωτερικό θα μπορούσαν να προσφέρουν την περιπέτεια που αναζητάς και να φέρουν κύματα ενθουσιασμού, ζωντάνιας και κεφιού στη σχέση σου. Ό,τι σχετίζεται με γνώση, διδασκαλία, μάθηση μπορεί επηρεάσει θετικά τη σχέση σου και συνάμα να σε αναζωογονήσουν και να σου ανοίξουν θετικές προοπτικές. Πολύ θετικό διάστημα είναι γύρω στις 19/8 που η Αφροδίτη σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό που κυβερνά την ερωτική ζωή και πολύ πιθανόν ένα ξαφνικό γεγονός να φέρει μεγάλη χαρά στα αισθηματικά σου.

Αδέσμευτος
Αυτόν τον μήνα συνεχώς θα ταξιδεύεις. Με τρένο, πλοίο, αυτοκίνητο, αεροπλάνο δεν έχει σημασία αυτό που μετρά είναι ό,τι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αυτό που αγαπάς, να έρχεσαι σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους, νέα μέρη, να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου για τον κόσμο και τη ζωή και φυσικά να διασκεδάζεις και να χαίρεσαι. Τι ρόλο έχει μέσα σε αυτό ο έρωτας; Πρωταγωνιστικό! Με την Αφροδίτη στον Λέοντα ανάδρομη είναι πολύ πιθανόν σε κάποια μετακίνηση να έχεις κάποια συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά και η φλόγα του έρωτα να φουντώσει. Μια ματιά, ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα φτάνουν αυτόν τον μήνα για να λιώσουν τον πάγο που είχε μπει σε ένα φλερτ. Βέβαια, με τον Ερμή, που κυβερνά τον τομέα των σχέσεων σου από τις 7/8 ως τις 27/8 στο ζώδιο της Παρθένου ακόμη και αν με ένα άτομο νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην κορυφή η λογική σου θα σε κρατάει σε επιφυλακή και θα σου θυμίζει σε ό,τι κάνεις να ακολουθείς την καρδιά σου άλλα να έχεις μαζί και το μυαλό σου. Πολύ θετικό διάστημα για τα ερωτικά σου γύρω από τις 19/8.

Αιγόκερως
Δεσμευμένος
Τραβάς ζόρια μέσα στη σχέση σου και μπορεί τον προηγούμενο μήνα να βγήκαν ουκ ολίγες εντάσεις και εκρήξεις εντούτοις αυτόν τον μήνα θα υπομείνεις πράγματα και καταστάσεις χωρίς να εκφράζεις τι περνάς, νιώθεις και σκέφτεσαι. Γιατί θα το κάνεις αυτό; Θα θέλεις να επεξεργαστείς κάποια ζητήματα πρώτα μέσα σου και έπειτα να προβείς σε τυχόν συζητήσεις. Αυτή η κατάσταση βέβαια θα επηρεάσει και τον σεξουαλικό τομέα. Αν και θα είναι ενεργός η ικανοποίηση πότε θα υπάρχει και πότε όχι. Συγχρόνως, είναι πιθανό το όποιο κενό στη σχέση σου να το αναπληρώσει μια άλλη... μυστική. Σε κάθε περίπτωση τόσο η ψυχή όσο και το σώμα σου θα διψούν για αγάπη, τρυφερότητα και απόλαυση προκειμένου να βιώσεις μια βαθιά ικανοποίηση και ολοκληρωτική χαρά και το ένστικτο σου θα καθοδηγήσει προς αυτό το σκοπό. Συγχρόνως, η είσοδος του Δία από τις 11/8 στο ζώδιο της Παρθένου θα βοηθήσει η γνώση (εκπαιδευτική, φιλοσοφική, νομική κ.α) μέσα στους επόμενους να ανοίξει το δρόμο για να αποκτήσει η προσωπική σου ζωή το νόημα που ψάχνεις.

Αδέσμευτος
Αυτόν τον μήνα θέλεις να κολυμπήσεις στα βαθιά νερά του έρωτα και να εξερευνήσεις τα άδυτα του πάθους και του απαγορευμένου. Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομη στον οίκο που σχετίζεται με τα μυστικά, το σεξ και τις βαθιές επιθυμίες είναι πολύ πιθανόν ένα κρυφό love story στο οποίο για κάποιο λόγο είχαν πέσει τίτλοι τέλους να ξαναπαίξει στη ζωή σου. Ενδεχομένως, να θες να ξαναδοκιμάσεις με μια/έναν πρώην χωρίς όμως να το ξέρει κάνεις. Ίσως, πάλι η ερωτική έλξη με ένα πρόσωπο να είναι τόσο δυνατή που να ξυπνήσει πόθους που ήταν σε λανθάνουσα μορφή. Όπως και να 'χει ο Αύγουστος είναι ο μήνας που όσα θα συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή θα γίνονται εν κρυπτώ και παραβύστω. Παράλληλα, αποδράσεις αναψυχής και ταξιδάκια στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανόν ενώ οι προτάσεις για διασκέδαση θα πέφτουν βροχή. Δυνατά συναισθήματα και διεκδικήσεις στο φουλ.

Υδροχόος
Δεσμευμένος
Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι! Με την Αφροδίτη ανάδρομη όλο το μήνα και τον Άρη από τις 9/8 στον Λέοντα ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που από τη μια θα απολαμβάνεις με το ταίρι σου τον έρωτα σας και από την άλλη θα υπάρχουν εντάσεις και καυγάδες. Αγάπη δίχως μαλώματα δεν έχει νοστιμιά. Τι και αν υπάρχουν διαφορές που ο Άρης δυναμιτίζει; Ή διαπιστώνεις ότι χρειάζεται να επανεξετάσεις κάποια θέματα στη σχέση σου εξαιτίας της ανάδρομης Αφροδίτης; Η παρουσία του Δία ως τις 11/8 στο ζώδιο του Λιονταριού είναι άκρως ευοίωνη. Και έτσι παρ' όλα αυτά είναι πιθανόν μέσα στο μήνα να αλλάξεις δακτυλίδια, να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, να συγκατοικήσεις ή να βρεθείς με μωρό στην αγκαλιά. Συγχρόνως, ο Αύγουστος είναι μια εποχή για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τη σχέση σου και να ζήσεις στιγμές πάθους στο σεξ. Γύρω στις 19/8 ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει αέρα δροσιάς, χαράς και ανανέωσης στη σχέση σου.

Αδέσμευτος
Νέες αφίξεις φέρνει στην ερωτική σου ζωή ο Αύγουστος. Με τον Ήλιο (ως τις 23/8) και τον Άρη (από τις 9/8) στον Λέοντα καινούργια πάθη προμηνύονται αυτόν τον μήνα ενώ η τύχη του Δία όσον αφορά τον τομέα σχέσεις θα είναι σε εφαρμογή ως τις 11/8. Από την άλλη, η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει ότι θα σε κατατρέχουν και σε ησυχία δεν θα σε αφήνουν και... παλιά πάθη. Θα έχεις δίλημμα ή θα παίξεις σε διπλό ταμπλό; Και τα δύο σενάρια είναι πιθανά! Η παρουσία του Ερμή στην Παρθένο δείχνει ότι αφενός οι κρυφές επαφές δεν θα λείπουν και αφετέρου ότι θα κάνεις ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο για το τι θες. Βέβαια, δεν θα πάρεις μια απόφαση στο πόδι. Θέλει σκέψη η κατάσταση. Σημαντικό ρόλο θα παίξει πιο πρόσωπο σε εξιτάρει και σε καμία περίπτωση δεν σε καταπιέζει. Με ποιο οι ιδέες σου διαφέρουν περισσότερο ή η παρουσία του στη ζωή σε κάνει να μη βαριέσαι. Γύρω στις 19/8 ίσως έχεις μια εικόνα για το ποιο είναι το πρόσωπο που σε συναρπάζει και μάλιστα πιθανόν να εκπλαγείς και εσύ ο ίδιος.

Ιχθύες
Δεσμευμένος
Καλοκαίρι σημαίνει ζωή γεμάτη χρώμα, γέλιο, μουσική και φλογερά συναισθήματα αλλά με την Αφροδίτη ανάδρομη αν και θα υπάρχουν αυτά στην καθημερινότητά σου ίσως τα βλέπεις με μελαγχολική διάθεση. Συγχρόνως, η παρουσία του Άρη από τις 9/8 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει ότι θέματα αξιών ή οικονομικά ζητήματα που αποτελούν μια κρυφή πληγή για τη σχέση αυτόν τον μήνα δημιουργούν νευρικότητα και ένταση. Παράλληλα, θα σε απασχολούν επαγγελματικά θέματα γεγονός που θα φέρνει άγχος και δεν σου δίνει τα περιθώρια να είσαι χαλαρός όπως θα ήθελες, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στη σχέση σου. Η παρουσία του Ερμή μεταξύ 7/8 και 27/8 στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει ότι η καλή επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου είναι αυτή που μπορεί να βοηθήσει τη σχέση να «αναρρώσει» και να θωρακίσει την «υγεία» και την ευρωστία της. Τέλος, η παρουσία του Δία στην Παρθένο από τις 11/8 θα σου δώσει την εύκαιρα μέσα στο επόμενο 12μηνο να δεις τη σχέση σου να περνά σε φάση εξέλιξης, επέκτασης και ευημερίας ή αν έχει αποτελέσει ένα μακροχρόνιο βάρος να απελευθερωθείς.

Αδέσμευτος
Τον Αύγουστο δίνεις περισσότερη σημασία σε θέματα εργασίας, απολαβών και νέων επαγγελματικών δρόμων και δευτερευόντως στην ερωτική σου ζωή. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Λέοντα πολύ πιθανόν να ανοίξουν κάποιοι παρελθοντικοί αισθηματικοί λογαριασμοί με πρόσωπο που θα ξαναβρεθεί στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, η παρουσία του Ερμή από τις 7/8 ως τις 27/8 στο απέναντι ζώδιο της Παρθένο ευνοεί να γίνεις πιο κοινωνικός, να κάνεις γνωριμίες και να γίνεις πιο ευέλικτος όσον αφορά τις αντιλήψεις σου για τη συντροφικότητα. Συγχρόνως, στις 11/8 ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, εισέρχεται στον τομέα των σχέσεων και ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανόν μέσα στους επόμενους 12 μήνες να αφήσεις την εργένικη ζωή και να ανήκεις πλέον στους δεσμευμένους. Η αισθηματική σου ζωή λοιπόν θα προχωρήσει και μάλιστα προς τα καλύτερο για αυτό απόλαυσε τον φετινό Αύγουστο και τις χαρές του με όλη σου την καρδιά σου.


astrology.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot