Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 έως 16 Αυγούστου!

Αύγουστος 10, 2015
jumbo-banner

Έρωτας, τι πιο όμορφο συναίσθημα… ειδικά όταν υπάρχει ανταπόκριση, γιατί αν δεν υπάρχει τότε δεν υπάρχει και λόγος να το αναφέρουμε.
Κάποιοι ερωτεύομαι με την ψυχή άλλοι με το μυαλό και κάποιοι άλλου δεν ξέρουν να το προσδιορίσουν!
Ερωτευτείτε είναι το μόνο πράγμα που δεν κοστίζει αλλά αξίζει!

Κριός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση: Ο αγαπημένος σου ίσως έχει την αίσθηση πως κάτι του κρύβεις, γεγονός σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ισχύει ή εσύ είσαι που ανησυχείς ότι σου κρύβει κάτι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης, οι ανασφάλειες και οι φόβοι θα διαταράξουν το δεσμό σου και θα φέρουν στο προσκήνιο θέματα που νόμιζες πως είχαν κλείσει. Παράλληλα θα υπάρξουν κρυφά φλερτ αλλά πρόσεχε γιατί μπορεί να αποτελέσουν τη χαριστική βολή για το δεσμό σου αν αποκαλυφθούν. Εξέτασε με προσοχή τι είναι αυτό χαλάει το δεσμό σου και κινήσου με διπλωματία, αποφεύγοντας εντάσεις, τσακωμούς και κατηγορίες που δε θα βοηθήσουν καθόλου.
Χωρίς σχέση: Μυστικές συνευρέσεις, αινιγματικότητα και περίπλοκες καταστάσεις προμηνύονται αυτή την εβδομάδα. Ο έρωτας παίζει περίεργα παιχνίδια και συ βρίσκεσαι σε μια κατάσταση μπερδεμένη που δεν ξέρεις πως θα διαχειριστείς. Ίσως ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, αλλά θα πρέπει να κρατηθεί μυστικό για κάποιο διάστημα. Να είσαι δύσπιστη σε μεγάλα λόγια γιατί μπορεί ο νέος έρωτας, όσο κι αν σε κολακεύει, μελλοντικά να αποδειχθεί επιζήμιος για σένα. Αν έχεις γνωρίσει κάποιον πρόσφατα, θα αντιληφθείς κάποια πράγματα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου και θα αναθεωρήσεις τη στάση σου.

Ταύρος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση: Θα μπορέσεις να επιλύσεις θέματα που επηρέασαν αρνητικά τη σχέση σου και μέσα από ξεκαθαρίσματα και διορθώσεις να εγκαινιάσεις μια νέα αρχή με το άλλο σου μισό. Συζητήσεις και συμβιβασμοί θα ανανεώσουν τον έρωτα σας και θα σας φέρουν πιο κοντά. Θα δώσεις πολύ ενέργεια σε ένα νέο ξεκίνημα που θα φέρει χαρά και επιτυχία. Γίνεσαι πιο δραστήρια στη σχέση σου και φέρνεις ανανέωση μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν συγκατοίκηση, παιδιά ή γάμο είναι πιθανό να παρθούν αυτές τις μέρες.
Χωρίς σχέση: Η ερωτική σου ζωή ξαναζωντανεύει, παίρνεις πρωτοβουλίες για να καλυτερεύσεις τις συνθήκες, γνωρίζεις νέα πρόσωπα και ανοίγεις ένα νέο love story στη ζωή σου με πολύ θετικές προοπτικές. Δεν συμβιβάζεσαι με μετριότητες, διεκδικείς αυτά που εσύ ποθείς και δημιουργείς τις κατάλληλες προοπτικές για μια ευτυχισμένη ένωση. Αν υπάρχει κάποιος που σου έχει τραβήξει την προσοχή, δε θα διστάσεις αυτό το διάστημα να πάρεις πρωτοβουλίες για να τον διεκδικήσεις. Η καλή τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Δίδυμος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι
Σε σχέση: Πρακτικά θέματα και οικογενειακές υποχρεώσεις θα αποσπάσουν για λίγο την προσοχή σου από το δεσμό σου. Εσύ καλείσαι να ισορροπήσεις ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και στις ανάγκες του αγαπημένου σου, κι αν μοιράζεστε μαζί ένα σπίτι και έχετε παιδιά, προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Ο αγαπημένος θα σε στηρίξει ψυχικά και πρακτικά ώστε να μπορέσεις να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου αποτελεσματικότερα και αυτό θα σε ανακουφίσει. Προτεραιότητα σου είναι η συναισθηματική αρμονία και η διατήρηση της σταθερότητας. Με υπομονή όλα γίνονται!
Χωρίς σχέση: Με λίγη προσπάθεια, μπορείς να βάλεις τέλος στη μοναξιά. Μην αναπολείς σχέσεις που έχουν τελειώσει, κάνε χώρο στο μυαλό και στην καρδιά σου για κάτι νέο. Οικεία πρόσωπα μπορεί να αποτελέσουν αιτία για νέες συναισθηματικές γνωριμίες! Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα που μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου μια σχέση που θα σε βοηθήσει να θεραπεύσεις πληγές του παρελθόντος. Με υπομονή, επιμονή και επίγνωση των βαθύτερων αναγκών σου οδηγείσαι σε μια νέα περίοδο που ο έρωτας θα μεταμορφωθεί σε βαθιά αγάπη!

Καρκίνος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση: Η εβδομάδα αυτή θα είναι πιο συναισθηματική, τρυφερή και στοργική. Ο αγαπημένος σου θα έχει την τάση να σε περιποιείται και να έρχεται συναισθηματικά πιο κοντά σου! Θα χαρείς τον έρωτα με το άλλο σου μισό, κάνοντας διάφορες εξωτερικές δραστηριότητες, διασκεδάζοντας, βγαίνοντας έξω από το σπίτι συχνότερα και πιθανόν κάνοντας κάποιες ευχάριστες κοντινές μετακινήσεις. Το θετικό κλίμα που θα επικρατήσει θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα ενισχύσει την αισιοδοξία σου!
Χωρίς σχέση: Οι επιλογές σου στον έρωτα διευρύνονται μέσα από νέες επαφές! Νιώθεις πιο γοητευτική, ποθητή και κοινωνική αυτή την περίοδο με αποτέλεσμα να προσελκύεις νέους θαυμαστές. Ανανεώνεις τις κοινωνικές συναναστροφές σου, ασχολείσαι με αγαπημένες δραστηριότητες, βγαίνεις έξω περισσότερο και περιτριγυρίζεσαι από αγαπημένα πρόσωπα. Κάπου εκεί έξω σε περιμένουν συναρπαστικά φλερτ που θα σε ανανεώσουν πλήρως. Ίσως ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση που θα σου προσφέρει αρκετή διασκέδαση, πάθος και συντροφικότητα.

Λέων
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση: Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται αρκετά ευχάριστη και σου υπόσχεται όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου! Ο ερωτισμός θα είναι ιδιαίτερα τονισμένος και μια συζήτηση για το μέλλον σας θα σε κάνει να πετάξεις από τη χαρά σου και θα αποτελέσει την αιτία για να έρθετε πιο κοντά και να αφήσετε πίσω σας τις κακές στιγμές. Μπορεί να κάνεις περισσότερες εξόδους με το ταίρι σου, να πάτε μαζί μια εκδρομή ή διακοπές που θα σας ανανεώσουν, να αποφασίσετε να κάνετε παιδί ή να περάσετε στο επόμενο στάδιο της σχέση σας. Σίγουρα θα υπάρξουν αρκετά γεγονότα που θα συμβάλλουν στο να νιώθεις ευτυχισμένη και ικανοποιημένη!
Χωρίς σχέση: Ετοιμάσου να αποχαιρετίσεις τις δυσκολίες στην ερωτική σου ζωή και να υποδεχθείς μια νέα περίοδο που θα μπορέσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα! Αυτή την εβδομάδα απολαμβάνεις τα δώρα του έρωτα και πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Μια σημαντική γνωριμία θα αλλάξει ριζικά την άποψη σου για τον έρωτα και τις σχέσεις. Τώρα είναι η στιγμή που ίσως γνωρίσεις το πρόσωπο που θα ταιριάξεις από την πρώτη στιγμή και θα δημιουργήσετε μια γερή και δημιουργική σχέση!

Παρθένος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα
Σε σχέση: Θέματα που αφορούν επαγγελματικά, γονείς, πεθερικά ή αφεντικά μπορεί να αποτελέσουν αιτία για εντάσεις και διαφωνίες με τον αγαπημένο σου. Πρέπει να έχεις αυτοέλεγχο και να μην παρασυρθείς από τον εγωισμό σου, αν θες να διαχειριστείς τις καταστάσεις προς όφελος σου. Μέσα από συζητήσεις υπάρχει η προοπτική εύρεσης λύσεων αρκεί να μην γίνεις πιεστική και απότομη. Βαριά καθήκοντα και απρόβλεπτες υποχρεώσεις μπορεί να επιφέρουν αποχή από το σεξ ή μειωμένη λίμπιντο. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να βρεις την κατάλληλη ισορροπία. Μην ξεχνάς πως η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, δώσε χρόνο και στη σχέση σου.
Χωρίς σχέση: Όσο περνάει ο καιρός, αυξάνεται η επιθυμία να δημιουργήσεις μια συντροφική σχέση και να δώσεις τέλος στη μοναξιά, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας θα σε απασχολούν οικονομικά και εργασιακά θέματα. Αν προκύψουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, θα χρειαστούν περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά σου για να μην τις πάρει ο αέρας. Ίσως ένα φλερτ ξεκινήσει στον χώρο της εργασίας σου, αλλά καλό θα ήταν να σαι προσεκτική και να μην αναμείξεις επαγγελματικά με ερωτικά.

Ζυγός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα είναι το Φίδι
Σε σχέση: Τα πάνω κάτω φέρνει στο δεσμό σου αυτή η εβδομάδα, αφού εσύ θα βρίσκεσαι συνεχώς σε μια ανησυχία και θα τρώγεσαι από αμφιβολίες για τα αισθήματα του αγαπημένου σου. Η ζήλεια και η καχυποψία σου θα αποτελέσουν την αιτία που θα έρθεις σε αντιπαράθεση με το άλλο σου μισό. Ίσως αισθάνεσαι πως έχουν αλλάξει τα αισθήματα του ή πως έχει βρει συντροφιά σε μια άλλη αγκαλιά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συζητήσεις ήρεμα με το άλλο σου μισό αυτά που σε προβληματίζουν, χωρίς φωνές, χωρίς γκρίνια, χωρίς ένταση.
Χωρίς σχέση: Ψάξε μέσα στην ψυχή σου αυτό που σε εμποδίζει να προχωρήσεις μπροστά και να βιώσεις την ευτυχία. Ίσως αισθάνεσαι κάτι για κάποιον αλλά φοβάσαι να εκδηλωθείς, και κυρίως σε τρομάζουν αυτά τα συναισθήματα, που πολλές φορές προσπαθείς να καταπιέσεις με αρνητικές επιπτώσεις στον ψυχισμό σου. Κλείσε τις πληγές του παρελθόντος, δώσε ευκαιρίες, μην μένεις πίσω. Η ευτυχία βρίσκεται μπροστά σου, όλα εξαρτώνται από το πως εσύ ερμηνεύεις τις εξελίξεις. Ο φόβος είναι κακός σύμβουλος.

Σκορπιός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση: Αρκετά ερωτική προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για σένα που ο σύντροφος σου θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Οι έντονες συγκινήσεις δε θα λείψουν και τώρα είναι η στιγμή που κάνεις συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα με θετικό αντίκτυπο στο δεσμό σου. Εκείνος σου συμπεριφέρεται πιο τρυφερά και συναισθηματικά, ενώ εσύ από την πλευρά σου ρίχνεις τα τείχη σου και εκφράζεις όλα όσα νιώθεις. Το αποτέλεσμα θα είναι να έρθετε πιο κοντά τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο.
Χωρίς σχέση: Το μυαλό ταξιδεύει στο παρελθόν και εκεί που νόμιζες πως έχεις προχωρήσει μπροστά, συνειδητοποιείς πως δεν είσαι έτοιμη να πας μπροστά. Θα υπάρξει μια τάση να βολιδοσκοπείς το ερωτικό σου παρελθόν ή να πλημμυρίζεσαι από αναμνήσεις μια παρελθοντικής σχέσης. Ίσως έρθεις σε επαφή με έναν πρώην σου, που θα θελήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, για να δεις αν αυτή τη φορά θα δουλέψει η σχέση ή όχι. Καλό θα είναι να θυμηθείς γιατί η μεταξύ σας κατάσταση τότε δεν προχώρησε και αν οι συνθήκες βοηθούν να μην συμβούν ξανά τα ίδια. Μην βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά, αλλά κράτα τις επιφυλάξεις σου.

Τοξότης
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση: Απογοητεύσεις προμηνύονται αυτές τις μέρες στα αισθηματικά σου και ίσως νιώσεις πως κάποιες επιθυμίες σου δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν. Θα έχεις μια τάση να βλέπεις τα πράγματα απαισιόδοξα, που σαφώς είναι κόντρα στη φύση σου, και να προβληματίζεσαι πολύ για το μέλλον του δεσμού σου. Νιώθεις πως το ταίρι σου σε περνά από σαράντα κύματα και αναρωτιέσαι αν αξίζει να κάνεις υπομονή με την ελπίδα πως θα υπάρξει θετική κατάληξη. Δεν είναι ώρα αποφάσεων, αλλά περισυλλογής και ενδοσκόπησης.
Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα έχεις την τάση να επανεξετάζεις παρελθοντικές σχέσεις που δεν προχώρησαν και να αναλογίζεσαι τα λάθη που έκανες. Γενικότερα είσαι πιο εσωστρεφής και δεν νιώθεις έτοιμη να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική κατάσταση, ενώ ευκαιρίες θα υπάρξουν. Ίσως αναπολείς έναν έρωτα από το παρελθόν που έληξε άδοξα και νιώσεις την ανάγκη να έρθεις σε επικοινωνία μαζί του. Πριν δράσεις, αναρωτήσου αν κάτι τέτοιο είναι αυτό που πραγματικά θες, ή, μήπως επειδή δεν έχει βρεθεί κάτι που να σε ενθουσιάσει, αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος για να μην νιώθεις τόσο μόνη σου.

Αιγόκερως
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άγκυρα
Σε σχέση: Καλείσαι να φέρεις ισορροπία ανάμεσα στην ερωτική και επαγγελματική σου ζωή. Λίγο το άγχος για πρακτικά θέματα, λίγο οι ευθύνες που έχεις επωμιστεί, δε σου επιτρέπουν να ευχαριστηθείς ολοκληρωτικά τις στιγμές με το άλλο σου μισό. Οι συμβιβασμοί κρίνονται αναγκαίοι αν θέλεις να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες. Παρά ταύτα, δεν θα νιώσεις μόνη σε αυτές τις περίπλοκες καταστάσεις που βιώνεις καθώς ο σύντροφός σου θα αποδειχθεί αρκετά υποστηρικτικός και θα καταλάβεις πως η σχέση σου βασίζεται σε γερά θεμέλια.
Χωρίς σχέση: Θετικές αλλαγές προμηνύονται για τα αισθηματικά σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια νέα γνωριμία στο χώρο της εργασίας σου ή με πρόσωπο που θα σε εξυπηρετήσει για κάποιο θέμα ή θα σου παρέχει κάποια υπηρεσία. Αυτό το πρόσωπο θα είναι σταθερό, αξιόπιστο και θα σου χαρίσει απλόχερα έναν έρωτα με γερές βάσεις. Εσύ αυτό που ψάχνεις είναι μια σταθερή σχέση με προοπτικές και δε θα ασχοληθείς με επιφανειακές καταστάσεις. Με γνώμονα την διαίσθηση, παίρνεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες που σε οδηγούν στην πολυπόθητη ευτυχία.

Υδροχόος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση: Ετοιμάσου να δεχθείς δώρα σε συναισθηματικό επίπεδο και όχι μόνο αυτή την εβδομάδα! Τρυφερά λόγια και κινήσεις αγάπης κάνουν πιο θετικό και θερμό το κλίμα στη σχέση σου. Τα Άνθη σου υπόσχονται μαγευτικές στιγμές με το άλλο σου μισό, ερωτική διέγερση και γεγονότα που γεμίζουν την καρδιά σου ελπίδα και χαρά. Διασκεδάσεις, χαρές, κομπλιμέντα και ευχάριστες συναναστροφές θα κυριαρχούν καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι η ιδανική στιγμή για να εξωτερικεύσεις τον ρομαντισμό σου και να δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου στο άλλο σου μισό.
Χωρίς σχέση: Φροντίζεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και δείχνεις ξεκάθαρα πως είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Αν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, δύσκολα θα μπορέσει να σου αντισταθεί, καθώς θα εκπέμπεις γοητεία και λάμψη που θα σε καθιστά ακαταμάχητη στα μάτια του. Φλερτ, νέες γνωριμίες, ρομαντικά ειδύλλια και ερωτικές προτάσεις σπάνε την μονοτονία και σε θέλουν να χαίρεσαι τον έρωτα σε όλες του τις διαστάσεις.

Ιχθύες
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση: Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς ώστε να επεξεργαστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου και να επανεξετάσεις τη σχέση σου. Είναι αυτός που πραγματικά θέλει η ψυχή σου; Είσαι ευτυχισμένη σε αυτή τη σχέση; Υπάρχουν αληθινά αισθήματα ή μήπως μένεις σε αυτό το δεσμό επειδή σου καλύπτει τις ανασφάλειές σου; Από την άλλη πρέπει να αποφύγεις να κρατήσεις μυστικά από τον αγαπημένο σου αυτή την περίοδο, γιατί μπορεί να αποτελέσουν αιτία για εντάσεις ή ίσως εσύ ανακαλύψεις κάτι που σου έκρυβε και κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου.
Χωρίς σχέση: Μυστικότητα, έντονος ερωτισμός και περίπλοκες καταστάσεις σημαδεύουν την εβδομάδα σου. Θα διακατέχεσαι από έντονη σεξουαλικότητα που ίσως σε οδηγήσει στην δημιουργία μιας κρυφής ερωτικής σχέσης. Βέβαια είναι αμφίβολο αν θα επισημοποιηθεί στο μέλλον η θα σε κάνει να νιώσεις πληρότητα και ευτυχία. Θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος αλλά και ζήλια, που μπορεί να σε οδηγήσει σε καταστάσεις πέρα από τον έλεγχο σου. Μην παρασυρθείς από όμορφα λόγια, κράτα τις επιφυλάξεις σου.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot