Εκρηκτικό ολοκληρωμένο trailer του «The Expendables 3»

Ιούλιος 11, 2014
jumbo-banner

Λίγο ο σκηνοθέτης που δε τον ξέρει ούτε η μάνα του, λίγο η προσθήκη not-so-cool βετεράνων action stars και αρκετών νέων που μάλλον ελάχιστοι γνωρίζουν, λίγο το pg-13 σήμα καταλληλότητας που σημαίνει τέλος στις over the top σκηνές βίας, οι προσδοκίες για το τρίτο και πιθανότατα τελευταίο, τουλάχιστον με αυτή τη μορφή, The Expendables δεν είναι και οι υψηλότερες.

Μετά από μια χούφτα teasers που ουσιαστικά δε μας παρουσίαζαν τίποτα περισσότερο από το νέο team, η Lionsgate αποφάσισε επιτέλους, λιγότερο από δύο μήνες πριν τη πρεμιέρα της ταινίας, να μας δώσει και το πρώτο ολοκληρωμένο της trailer.

Σύμφωνα με το στόρυ, από το τάφο επιστρέφει ο Conrad Stonebanks, ο συνιδρυτής των Expendables που αργότερα το γύρισε σε έμπορος όπλων αναγκάζοντας τον Ross να τον σκοτώσει. Ο Stonebanks όμως ζει και ζητάει εκδίκηση, με τον Ross να παίρνει την απόφαση να πολεμήσει το παρελθόν με το μέλλον, στρατολογώντας μια νέα ομάδα πιο “εξελιγμένων” Expendables για να απαλλαχτούν μια και καλή από τη παρουσία του.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει κάποιος Patrick Hughes, με τους Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Terry Crews και Randy Couture να επιστρέφουν και τους Antonio Banderas, Wesley Snipes, Harrison Ford, Kelsey Grammer, Kellan Lutz, Ronda Rousey, Glen Powell και Victor Ortiz να αποτελούν τις νέες προσθήκες της ομάδας και τον Mel Gibson να έχει το ρόλο του κεντρικού κακού.

Το The Expendables 3 αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Αυγούστου. Δείτε το trailer…


Πηγή: artsandthecity.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot