Είσαι single; Έχεις 6 λόγους να χαίρεσαι!

Αύγουστος 19, 2015
jumbo-banner

Είσαι free to go! Απόλαυσέ το!

Hey...εσύ που είσαι single και δεν έχεις με ποιον να βγεις Παρασκευή βράδυ...μην είσαι down! Έχεις σκεφτεί πόσο τέλειο είναι που είσαι χωρίς αγόρι; Μην έχεις σαν ιδανικό σου μόνο το να είσαι σε σχέση.Το followme.gr λέει πως μπορείς και μόνη σου να είσαι ευτυχισμένη αρκεί να το θελήσεις! Όταν κάνεις αυτό το βήμα τότε θα διαπιστώσεις πως Παρακευή βράδυ (για παράδειγμα) μπορείς να κάνεις χίλια και ένα πράγματα! Είσαι ελεύθερη δεν είσαι περιορισμένη! Γι΄αυτό δες το αλλιώς!

1. Φλερτάρεις με όποιον θέλεις
Όταν μπαίνεις σε μια σχέση, έχεις μάτια μόνο για το αγόρι σου και βάζεις παρωπίδες. Όταν είσαι μόνη σου όμως μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα με όποιον σου αρέσει!

2. Όταν είσαι single, είσαι υπεύθυνη μόνο για τον εαυτό σου!
Δεν έχεις την ευθύνη κανένος, κάνεις ότι σου αρέσει και δεν δίνεις λογαριασμό για τις κινήσεις σου σε κανέναν. Μπορεί να μην μπορείς να το εκτιμήσεις στο 100% αλλά σκέψου πόσο ανεξάρτητη και ελεύθερη είσαι!

3. Κάνεις το πρόγραμμά σου
Όταν είσαι σε σχέση έχεις κοινό πρόγραμμα με το αγόρι σου. Παίρνετε και οι δύο αποφάσεις για το τι θα κάνετε και καμιά φορά μπορεί να συμβιβαστείς σε κάτι που δεν θέλεις και πολύ. Όταν είσαι μόνη σου όμως κάνεις ότι πραγματικά σου αρέσει και χρειάζεσαι χωρίς να πάρεις την έγκριση από κάποιον!

4. Είσαι ανοιχτή στο να κάνεις νέους φίλους
Ένα αρνητικό του να είσαι σε σχέση είναι ότι νιώθεις περιορισμένος, με την έννοια ότι δεν βγαίνεις τόσο πολύ έξω και δεν είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες. Είσαι focus στη σχέση σου και μόνο. Γι΄αυτό πριν αφοσιωθείς σε κάποιο αγόρι, απόλαυσε αυτή τη δυνατότητα που έχεις ως single και κάνε νέους φίλους!

5. Γίνε fit!
Ο χρόνος σου είναι απεριόριστος! Είσαι focus μόνο στον εαυτό σου και κάνεις πράγματα μόνο για εσένα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο καθημερινά και κάνε γυμναστική. Φτιάξε το σώμα των ονείρων σου!Τελειοποίησε ότι σε χαλάει πάνω σου! Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου!

6. Κάνε focus στην καριέρα σου!
Εφόσον είσαι single και δεν έχεις τίποτα να σου αποσπάει την προσοχή, χρόνο σου και το μυαλό σου κάνε focus στα επαγγελματικά σου! Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό και να είσαι alert στις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot