Είναι το Χακί το νέο Μαύρο;

Οκτώβριος 01, 2015
jumbo-banner

Το μαύρο μπορεί να αποτελεί αξία διαχρονική η επιβολή του χακί χρώματος όμως φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

Ένα χρώμα που τυχαίνει να είναι το ίδιο ευέλικτο όπως το μαύρο, με την ίδια δυναμική και ιδιαίτερα σύγχρονης αισθητικής. Είναι το χακί το νέο μαύρο;


khaki30093

Χακί ή army, είναι το νέο trend για το 2015-2016. Χαλαρό, αβίαστο, statement, πειθαρχημένο, στέκεται επάξια δίπλα στο κόκκινο, το γαλάζιο, το μπλε, το λευκό, το μοβ. Η διάθεση του σκληρή, αρσενική, αλλά σούπερ θηλυκή σε μια γυναικεία σιλουέτα. Σαν χρώμα δυνατό, επαναστατικό και με αρκετά περίπλοκη φύση. Στοιχεία που το κάνουν ακόμη πιο δελεαστικό, ελκυστικό, γοητευτικό.
khaki30096

Το στυλ του χακί για τη νέα σεζόν περιλαμβάνει: statement κόκκινα χείλη, αυστηρέ, δομημένες σιλουέτες, minimal styling, μεταλλικές λεπτομέρειες. Το grunge των 90’s όπου ουσιαστικά απέκτησε μια luxe υφή.
khaki30097

Το χρώμα με το οποίο όμως το χακί δείχνει καλύτερα, είναι το σκούρο μπλε και το μαύρο.
khaki30095

Στα επιπλέον συν του, το γεγονός πως ταιριάζει τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και σκουρόχρωμες γυναίκες. Ενώ, βρίσκει πάντα τον τρόπο να εισβάλλει σε κάθε γκαρνταρόμπα, σε κάθε στυλ. Όλα αυτά αποτελούν συστατικά που έκαναν τόσο έντονη την επιβολή του, σαν χρώμα, στα trends του 2015.
khaki30098
marrymarry.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot