Διάσημοι άντρες που κερατώνουν στην τηλεόραση

Νοέμβριος 04, 2014
jumbo-banner
Την απιστία δε τη συγχωρούμε εύκολα, όμως όλα θα ήταν πολύ καλύτερα αν μας καθοδηγούσε ένα σενάριο. Όπως δηλαδή συμβαίνει με όλους εκείνους που απιστούν στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη για χάρη του σεναρίου.
 
Κάποια πράγματα μας εκνευρίζουν, ακόμα κι αν δε συμβαίνουν σ' εμάς τις ίδιες. Όταν ταυτιζόμαστε με έναν τηλεοπτικό, γυναικείο ρόλο, στεναχωριόμαστε σχεδόν το ίδιο μόλις κερατώσει την ηρωίδα μας ο άντρας - σύντροφός της.
Ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν είναι λίγες οι στιγμές εκείνες που η εγχώρια και όχι μόνο τηλεόραση μας έχει σερβίρει αφιλτράριστο αντρικό κέρατο.

Συγκεντρώσαμε μερικούς από τους πιο κλασικούς "άπιστους αντρικούς ρόλους" που όταν βλέπουμε στους δέκτες μας θέλουμε να τους πνίξουμε για το κακό που έχουν προκαλέσει στην τηλεοπτική τους αγάπη. Συμπάσχουμε, κι ας είναι και ψέματα.

Λουίς Φερνάντο - Μαρία της γειτονιάς

Ο Λουίς Φερνάντο έχει ένα ειδύλλιο με τη Σοράγια και δείχνει να μισεί τη Μαρία που φέρνει ο πατέρας του να μείνει στο σπίτι. Με τον καιρό όμως ερωτεύεται τη νεαρή "παρακατιανή" που ο πατέρας του μάζεψε από τους δρόμους και κερατώνει τη Σοράγια. Αυτή ήταν μια απιστία για την οποία παρακαλούσαμε οι απανταχού φαν της εν λόγω σαπουνόπερας.
Kωνσταντίνος Μαρκοράς - Δύο Ξένοι

Ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς και η Μαρίνα Κουντουράτου, καθώς και η σκηνή στη σοφίτα της μητέρας του πρώτου, Ντένης, έχει σίγουρα γραφτεί με ανεξίτηλο μαρκαδόρο στις μνήμες όλων όσοι έβλεπαν φανατικά "Δύο ξένους". Η μόνη λεπτομέρεια ήταν η αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντίνου και δικηγόρος παρ Αρείο Πάγο, Μίνα, αλλά και ο σύντροφος της Μαρίνας, Λάμπης (άλλος πιστός αντρούλης από 'κει).
Mr. Big - Sex and the City
O διάσημος για τη φοβία της δέσμευσης και το χρόνιo ειδύλλιό του με την Carrie Bradhsaw, Mr. Big, μας απογοήτευσε όλες όταν παντρεύτηκε το μοντέλο του Ralph Lauren, την 20χρονη πιτσιρίκα Natasha. Βέβαια ενώ ήταν παντρεμένος μαζί της, την απάτησε με την Carrie. Mάλλον αυτό που στο δικό μας μυαλό τον κάνει άπιστο, είναι περισσότερο το ότι παντρεύτηκε μια άλλη ενώ τον ήθελε η Carrie.
Ακάλυπτος - Κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή

Εδώ πρόκειται για έναν άντρα δημόσια ιδιοκτησία. Αν και παντρεμένος, ανήκει σε όλες τις γυναίκες και τις ρίχνει πολύ εύκολα επιστρατεύοντας τη γοητεία του. Δεν έχει standards, δέχεται να "προσφέρει" τον εαυτό του σε όλη τη γυναικεία κοινότητα. Ο Ακάλυπτος, είναι η επιτομή του άπιστου άντρα.
Don Draper - Mad Men

Παντρεύεται, χωρίζει, ξαναπαντρεύεται. Σε όποια οικογενειακή κατάσταση κι αν βρίσκεται ο Ντον, λατρεύει να κερατώνει τις γυναίκες - συντρόφους του. Η αλήθεια είναι πως χωρίς τις απιστίες του, το "Mad Men" δε θα είχε κανένα λόγο ύπαρξης. Ο γοητευτικός διαφημιστής ρίχνει όποια γυναίκα βάλει στο μάτι χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Απόστολος Γκλέτσος - Ψίθυροι Καρδιάς

Ο Αντώνης, αν και παντρεμένος, ερωτεύεται την τσιγγάνα Ερατώ σ' αυτή την ιστορία απαγορευμένης αγάπης που έρχεται κατευθείαν από τα 90's. Ξεπερνώντας ηθικές αναστολές και κοινωνικές συμβάσεις, ο Αντώνης κερατώνει τη γυναίκα του αφού ξελογιάζει εν τέλει την αθώα τσιγγάνα.
Dr. William Masters - Masters of Sex

O γιατρός William Masters, με την πρόφαση ότι μελετά τα πάντα γύρω από το σεξ και τους ανθρώπους, συνάπτει σεξουαλικές σχέσεις με τη βοηθό του Virginia Johnson. Φυσικά και είναι παντρεμένος με τη Libby η οποία και θέλει απεγνωσμένα να του κάνει παιδί. Ναι, ας το διαιωνίσουμε αυτό το είδος!
Μάνθος Φουστάνος - Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο ορισμός του καζανόβα ήταν ο Μάνθος Φουστάνος. Το γόητρό του ήταν τα λεφτά και η πόρσε του και ενώ δεν ήταν παντρεμένος, είχε ταυτόχρονα τρεις μόνιμες ερωμένες κι άλλες τόσες που τον ξεμυάλιζαν αραιά και που. Το μεγάλο αίσθημά του ήταν η Πέγκυ, αλλά περνούσε ενίοτε όμορφα και με τις Φιόνα, Λίλα, Τζοάννα.
Ross Geller - Friends

Έκαναν ή όχι διάλειμμα; Το "we were on a break" είναι η ατάκα που μπορεί να κάνει τα αυτιά σου να αυτοκτονήσουν βλέποντας το επεισόδιο όπου ο Ρος επιμένει ότι πήγε με μια άλλη γυναίκα ενώ ήταν σε διάλειμμα με τη Ρέιτσελ. Το πιο αμφιλεγόμενο "κέρατο" της τηλεόρασης, είναι και το πιο κωμικοτραγικό, αφού κανείς δεν κατάφερε ποτέ να εντάξει τον Ρος στους άπιστους ή σε εκείνους που έχουν τη γυναίκα κορώνα στο κεφάλι τους.

ladylike.gr


ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot