Δηλώνουμε αθεράπευτα ρομαντικοί!

Αύγουστος 03, 2015
jumbo-banner

Όσοι από εσάς αγαπάτε έντονα, ζείτε με πάθος και αρνείστε να εγκαταλείψετε την αγάπη, όσο και να έχετε πληγωθεί, τότε να ξέρετε ότι είστε αθεράπευτα ρομαντικοί. Αυτό είναι για τους ανθρώπους που κάνουν όνειρα, που αναζητούν την αλήθεια και τους αρέσει να αγαπούν και να αγαπιούνται.

Είσαι φιλόδοξος, με πάθος, έξυπνος, πνευματώδης και όμορφος. Είσαι ανεξάρτητος και γνωρίζεις τον εαυτό σου πολύ καλά, αλλά η αγάπη δεν συμβαίνει σε σένα, όπως συμβαίνει για τους άλλους. Όταν τα πράγματα με τη σχέση σου δεν πάνε καλά, συχνά αναρωτιέσαι, είμαι ενοχλητικός; Έχω πάθει εμμονή; Είμαι πάρα πολύ συναισθηματικός; Είμαι εκφοβιστικός; Είμαι πάρα πολύ ωραίος; Το ίδιο το γεγονός ότι κάνετε ακόμα και στον εαυτό σου αυτές τις ερωτήσεις σε αφήνει πεπεισμένο ότι μπορεί να είναι αλήθεια.

Είσαι ο τύπος του ατόμου που δίνεις τον εαυτό σου εντελώς σε μία σχέση. Είσαι το παιδί που μεγάλωσε πιστεύοντας στα παραμύθια, τα ειδύλλια και γρήγορα απογοητεύτηκε, αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψε. Οι φίλοι σου συχνά σου λένε να μην είσαι πάρα πολύ προσκολλημένος τόσο νωρίς ή να παραμείνεις επιφυλακτικός, επειδή μόνο θα πληγωθείς, αλλά εσύ το κάνεις έτσι κι αλλιώς, γιατί είναι ακριβώς στη φύση σου. Είσαι ένας συνήγορος για την αγάπη και πιστεύεις ότι μπορείς να τα δώσεις όλα στο όνομα της αγάπης.

Η αλήθεια είναι ότι η καρδιά σου έχει πληγωθεί επανειλημμένα. Οι φίλοι σου λυπούνται για σένα, επειδή ξέρουν ότι έχεις μία μεγάλη καρδιά και οι άνθρωποι το εκμεταλλεύονται αυτό.Οι φίλοι σου είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν, αλλά επίσης να κάνουν τις παρεμβάσεις τους όταν έχουν χορτάσει από την απερισκεψία σου. Μισούν να σε βλέπουν πληγωμένο, ωστόσο, είσαι εντάξει με αυτό, επειδή δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα σηκωθείς.

Γνωρίζεις ότι η επιδίωξη της αγάπης και της ευτυχίας σας μπορεί να πληγώσει την ψυχή σου, αλλά μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις στο τέλος αυτό που ψάχνεις. Οι άνθρωποι τείνουν να σκέφτονται για σένα ως άτυχο στην αγάπη αναφέρει το savoirville, αλλά εσύ το βλέπεις αλλιώς. Αυτό που μπορεί να φαίνεται στους άλλους ως μια κακή επιλογή, εσύ θα το δεις ως μια ευκαιρία για την αγάπη.

Ακόμα και όταν μια σχέση, σε αφήνει πολύ πληγωμένο, δεν μετανιώνεις. Σε αφήνει με μια πολύτιμη εμπειρία και διδάγματα για τον εαυτό σου και τη ζωή. Θα σε έχει κάνει πολύ πιο ώριμο. Η αισιοδοξία σου είναι ό,τι παίρνεις πίσω κάθε φορά που πληγώνεσαι μέχρι να ξαναπληγωθείς. Έχεις πίστη ότι μία μέρα θα βρεις το «μοναδικό» κορίτσι ή το αγόρι και ο μόνος τρόπος που θα φτάσεις εκεί είναι η προσπάθεια.

Δεν χρειάζεται να κάνεις προτεραιότητα της ζωής σου το να είσαι σε μία σχέση, γιατί έχεις συνειδητοποιήσει τη σημασία των ονείρων σου. Είσαι παθιασμένος με αυτό που κάνεις. Ζεις την αγάπη στην κάθε πτυχή της ζωή σου. Μπορείς επίσης να έχεις την επιθυμία να φύγεις, γιατί είναι όλα σχετικά με το να αναπτύσσεις και να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου.

Είσαι, επίσης, αυτός που θα τα δώσει όλα αν αυτό σήμαινε να είσαι με αυτόν που αγαπάς και δεν θα το σκεφτόσουν δύο φορές. Δεν είναι επειδή δεν αγαπάς τον εαυτό σου αρκετά, είναι επειδή έχεις συνειδητοποιήσει ότι τα όνειρα γίνονται μόνο πιο ιδιαίτερα όταν μπορείς να τα μοιραστείς με κάποιον άλλο. Τελικά, μπορείς να σταματήσεις να ψάχνεις για τα λίγα και να ανοίξεις την καρδιά σου σ ‘εκείνον που θα ανταποδώσει. Απλά έπρεπε να χτυπήσεις σε μερικά εμπόδια για να φτάσεις εκεί, και αυτό είναι που κάνει το ταξίδι ακόμα πιο όμορφο. Ποτέ δεν πιστεύεις στον «ένα», αλλά πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι θα ανοίξεις την καρδιά σου.

Όταν βρεις τον «ένα», απλά ξέρεις πόσο τυχερός είναι αυτός ή αυτή που σε έχει. Έχεις τόσο πολλή αγάπη να δώσεις, και το κατάλληλο πρόσωπο για σένα είναι αυτός που θα σου δώσει την ίδια αγάπη.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot