Δεν πρόλαβες να λουστείς; Να τι μπορείς να κάνεις

Δεκέμβριος 07, 2015
jumbo-banner

Από ξηρό σαμπουάν μέχρι και κρεπάρισμα!

Σίγουρα θα σου έχει τύχει να μην προλάβεις μια φορά να λουστείς ή να θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου και να μην πρέπει να τα πλύνεις. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να βγεις από το σπίτι με το άλουστο μαλλί; Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις της τελευταίες στιγμής για να μην σε κοιτούν περίεργα όταν βγαίνεις στο δρόμο. Δοκίμασε τις πέντε λύσεις που σου προτείνουμε και διάλεξε την καλύτερη.

● Πρώτα απ' όλα πρέπει να επενδύσεις σε ένα ξηρό σαμπουάν. Το σαμπουάν αυτό είναι συμπυκνωμένο και βγαίνει σε μορφή σπρέυ. Το ψεκάζεις στη ρίζα, κάνεις μερικά δευτερόλεπτα μασάζ και αυτό απορροφά όλη τη λιπαρότητα. Είναι πραγματικά θαυματουργό προϊόν.

● Αν δεν έχεις όμως ξηρό σαμπουάν στο σπίτι σου πιάσε τα μαλλιά σε έναν κότσο. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα αφήσεις λυτά γιατί τότε κάνε εντύπωση ότι δεν έχεις λουστεί.

● Αν επιμένεις να τα αφήσεις ελεύθερα κρέπαρε τα μαλλιά για να αποκτήσεις όγκο και ψέκασε λακ. Προσοχή, αν περάσουν πολλές ώρες η λακ μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σου.

● Μια άλλη λύση είναι να κάνεις μια σφιχτή γαλλική πλεξίδα που ξεκινάει από την αρχή του κεφαλιού. Κανένας δεν θα καταλάβει ότι τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη από λούσιμο.

● Τέλος, τώρα που ο καιρός αλλάζει μπορείς να φορέσεις και τα καπέλα που είναι τόσο της μόδας.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot