ΔΕΙΤΕ το μοντέλο που τρέλανε τον Νεϊμάρ και… έφερε μηνύσεις!

Ιούνιος 28, 2014
jumbo-banner
Αναστάτωση προκαλεί το μοντέλο που φέρεται ως ερωμένη του Νεϊμάρ: εκτός του ότι είναι σέξι και «ζουμερή», ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποσυρθεί το περιοδικό στο οποίο η μελαχρινή καλλονή ποζάρει όλο χάρη!

Ως αγαπημένη του ποδοσφαιριστή και πέτρα του σκανδάλου φέρεται η Πατρίτσια Ζορντάνε, η οποία γδύθηκε και πόζαρε υπό τον τίτλο «η μελαχρινή που μάγεψε τον Νεϊμάρ».
neimar1

Η σέξι καλλονή είχε υποστηρίξει προ μηνών ότι διατηρεί ερωτική σχέση με τον άσο της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας και, μάλιστα, ήταν μαζί και για τρεις μήνες μέσα στο 2013 πριν την επανασύνδεσή του με την Μπρούνα Μαρκεζίνε.
280614150903 3220

Μέσω των δικηγόρων του, ο Νεϊμάρ ζήτησε να αποσυρθούν από την Βραζιλία όλα τα αντίτυπα του περιοδικού στο οποίο είναι εξώφυλλο η Πατρίτσια, αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο!
280614150904 4313

Παρά το ότι άνθρωποι του περιοδικού δηλώνουν πως παραμένει διαθέσιμο προς πώληση, η δικαστική απόφαση αναφέρει πως σε περίπτωση που δεν αποσυρθούν τα τεύχη, η εκδότρια εταιρεία θα πληρώσει πρόστιμο περίπου 3.200 ευρώ για κάθε μέρα που παραμένουν στα ράφια!
Στο μεταξύ, η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Νεϊμάρ τόνισε πως όσα γράφει το περιοδικό είναι ψέματα

Πηγή: star.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot