Δείτε Διάσημες Ελληνίδες προκαλούν "έμφραγμα" στην παραλία

Μάιος 02, 2014
jumbo-banner

Το καλοκαίρι ήρθε και οι διάσημες Ελληνίδες έχουν κιόλας βγάλει τα σέξι μαγιουδάκια τους κι έχουν κάνει τις πρώτες τους βουτιές. Και πήραμε έτσι μία πρώτη γεύση από αυτό που μας περιμένει το καλοκαίρι.... Εμφράγματα... Μέχρι, όμως, να έχουμε φρέσκο πράγμα, ας δούμε παλαιότερες σέξι εμφανίσεις διάσημων Ελληνίδων στην παραλία.
Εύα Λάσκαρη
laskari
Τα λόγια είναι περιττάααα.... Η Εύα Λάσκαρη "κόβει" ανάσες σε κάθε εμφάνιση της στην παραλία. Εδώ, διορθώνει το "ατίθασο" μαγιό!
Δήμητρα Αλεξανδράκη
alexandraki
Την πίσω όψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη την είχαμε γνωρίσει στο Next top model, την εκτιμήσαμε στα κοντινά που της έκαναν στο Wipe out, ενώ όσοι τυχεροί έχουν την ευκαιρία να την δουν live στην παραλία, δεν έχουν παρά να την... θαυμάσουν!
Ελένη Φουρέιρα
foyreira
Την περασμένη εβδομάδα η Ελένη Φουρέιρα με το σέξι μαγιουδάκι της κόσμησαν τις σελίδες των Life style περιοδικών και όλοι είχαν να πουν για τη σέξι πίσω όψη της αοιδού.
Ειρήνη Παπαδοπούλου και Υβόννη Μπόζνιακ
mairikoko
Από την Μαίρη και την Κοκό ποια να διαλέξω από τις δυο; Οι φιλενάδες Ειρήνη Παπαδοπούλου και Υβόννη Μπόζνιακ, πέρυσι έκλεψαν τα βλέμματα των λουομένων στην παραλία της Μυκόνου. Και από την Ειρήνη και την Υβόννη, ποια να διαλέξω;
Χριστίνα Κολέτσα
koletsa
Όχι, η Χριστίνα Κολέτσα δεν προκαλεί "εμφράγματα" μόνο επί πίστας. και στην παραλία το ίδιο σέξι είναι και την ίδια θραύση κάνει...
Μαρία Ματσούκα
matsoyka
Η Δήμητρα είναι η πιο διάσημη της οικογένειας, αλλά και η αδελφή Μαρία Ματσούκα μια χαρά τα καταφέρνει. Ειδικά, στις εμφανίσεις της στην παραλία.
Ελεονόρα Μελέτη
meleti
Πάντως, εκείνη που φορά το brazilian και δεν τη φορά, είναι με διαφορά η Ελεονώρα Μελέτη. Οι φετινές της φωτογραφίες από τη θάλασσα με περσινό μαγιό έγιναν αντικείμενο σχολιασμού, αφού πολλοί αμφισβήτησαν ότι οι γλουτοί αυτοί είναι οι "φυσικοί" της παρουσιάστριας. Αλλά το μυστήριο το έλυσε η ίδια η Ελεονώρα και ναι... είναι ο αληθινός πωπός της.
Πηγή: womenonly.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot