Δασκάλα απολύθηκε γιατί παίζει σε πορνοταινίες!

Δεκέμβριος 30, 2014
jumbo-banner

Το πρωί δασκάλα σε Διακονική Σχολή, το βράδυ πορνοστάρ!

Μέχρι σήμερα εργαζόταν επί 17 συναπτά έτη στην Διακονική Γερμανική Ευαγγελική Ομοσπονδιακή Ένωση της πόλης του Μονάχου. Η Julia Pink όπως είναι γνωστή στον "καλλιτεχνικό χώρο" των ταινιών αισθησιακού περιεχομένου, απολύθηκε όταν αποκαλύφθηκε η ενασχόλησή της με την βιομηχανία του πορνό.

Παρόλα αυτά, η ίδια ισχυρίζεται πως είναι σε θέση να ασκεί και τα δύο επαγγέλματα παράλληλα καθώς "το ένα δεν επηρεάζει το άλλο".

Η 38χρονη λέει μάλιστα πως μπορεί να διδάξει τις χριστιανικές αξίες παρά τη δεύτερη ενασχόληση της. Τώρα, κάνει έφεση για να αναιρεθεί η απόφαση σύμφωνα με την οποία χάνει τη θέση της σαν καθηγήτρια στη θρησκευτική Σχολή.

Η εν λόγω γυναίκα κατάφερε να κερδίσει το 2013 το βραβείο "Shooting Star" σε διεθνή πορνογραφικά βραβεία.

Ένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας δήλωσε: "Παρά τη μακροχρόνια υπηρεσία της, πιστεύουμε ότι η άλλη δουλειά της είναι ασυμβίβαστη με το μήνυμα που εμείς θέλουμε να στείλουμε".

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν η εξής: "Η αιτούσα συμμετέχει σε πορνογραφικές δραστηριότητες που βρίσκονται σε αντίθεση με την ηθική της Εκκλησίας και έτσι υπέπεσε σε παράβαση του καθήκοντος πίστης κάτι που μπορεί να δικαιολογήσει την απόλυση".

"Κάνω ταινίες πορνό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να διδάξω και ότι δεν μπορώ να προωθήσω τις χριστιανικές αξίες" δηλώνει από τη δική της μεριά η Pink. "Είμαι καθολική και πιστεύω. Πηγαίνω σε swingers clubs και κάνω πορνοταινίες, αλλά και τι με αυτό;", προσθέτει.

Πέραν από τη διδασκαλία, η 38χρονη είχε αναλάβει και την επίβλεψη ενηλίκων με μαθησιακές δυσκολίες. Η απόλυση της μάλιστα έγινε χωρίς προειδοποίηση όταν οι επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας είδαν τα βίντεο με τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες έχει εμφανιστεί.

Ένας άνδρας, πατέρας δύο μαθητών της Pink, ανέφερε από τη δική του μεριά:
«Εκατομμύρια άνθρωποι στη Γερμανία, βλέπουν ταινίες πορνό, κάτι που συμβαίνει και σε όλο τον πλανήτη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους. Το ότι η συγκεκριμένη γυναίκα κάνει και αυτή τη δουλειά, δεν σημαίνει λοιπόν πως δεν είναι και σε θέση να διδάξει σωστά τα παιδιά μας».

Πηγή: News247

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot