Γάτα τρολάρει άγρια σκύλο: Κρατάει το λουρί του και δεν τον αφήνει να τρέξει (Βίντεο)

Νοέμβριος 19, 2015
jumbo-banner

Για όσα στραβά περνάει μια γάτα φταίει η καλοσύνη και η διάθεση για παιχνίδι που μπορεί να έχει ένας σκύλος.

Για όσα δεινά περνάει ένας σκύλος φταίει η ζήλια και η κακοήθεια της γάτας. Φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να συμβαίνει στα σπίτια που έχουν τουλάχιστον ένα από το καθένα. Προβλήματα για τους δύο, αλλά ευκαιρία για άφθονο γέλιο στους ιδιοκτήτες τους.

Όσα όμως και να φανταστείτε ότι θα βιώνουν ή όσα βιώνετε εσείς από τα κατοικίδια σας, δεν πιάνουν μία μπροστά σε αυτό που θα δείτε στο βίντεο. Μια οικογένεια έχει πάει στην εξοχή βόλτα ή έχουν δικό τους κήπο, και εκεί βρίσκονται τα δυο σκυλιά τους και η γάτα τους.

Τα σκυλιά έχουν το πόδι πάνω από το γκάζι και ετοιμάζονται να ξεχυθούν και να τρέξουν. Η γάτα έχει ξαπλώσει να ξεκουράσει το ταλαιπωρημένο της κορμί στο γκαζόν.

Ο ένας σκύλος προλαβαίνει και ξεφεύγει. Ο άλλος όμως την πάτησε. Ο έρμος έχει ένα τεράστιο χαμόγελο και θέλει να ακολουθήσει τον φίλο του, αλλά η γάτα έχει πατήσει το λουρί και τον κρατάει δέσμιο. Το παλεύει, προσπαθεί μία, δύο, τρεις φορές, αλλά φευ…


koolnews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot