"Βαρουφάκη κάν' το όπως ο Brad Pitt και ο David Beckham"

Φεβρουάριος 10, 2015
jumbo-banner

Μπορεί να μην ήταν θαλασσί, αλλά το μπλε ηλεκτρίκ πουκάμισο του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη έξω μάλιστα από το παντελόνι στη συνάντησή του με τον Τζορτζ Όσμπορν συνεχίζει να αποτελεί θέμα συζήτησης στα βρετανικά μέσα.

Η Dailymail μάλιστα αφιερώνει ένα ακόμα άρθρο στην χαρακτηριστική εμφάνισή του για να δώσει συμβουλές περί στιλιστικών επιλογών.

Σημειώνοντας πως δεν φορούσε γραβάτα και το είχε ξεκούμπωτο στον λαιμό, η δημοσιογράφος σχολιάζει το γεγονός πως το είχε αφήσει έξω από το παντελόνι του.

"Όπως σημειώνει ο Dylan Jones του GQ, υπέπεσε στη μεγαλύτερη παγίδα που πέφτουν οι άντρες κάποιας ηλικίας που σκέφτονται ότι έτσι θα δείχνουν νεότεροι.
varouf

Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι τον κάνει να φαίνεται πιο λεπτός αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται πιο χοντρός.

Σε αυτό συμφωνεί και ο ειδικός William Hanson που επιμένει ότι δεν υπάρχει ποτέ κατάλληλη στιγμή για έναν πραγματικό κύριο να αφήσει έξω από το παντελόνι το πουκάμισό του και ιδιαίτερα κατά τη διεξαγωγή μιας σημαντικής πολιτικής συνάντησης.

Τα μόνο που εξαιρεί είναι τα μπλουζάκια polo και τα χαβανέζικα πουκάμισα των διακοπών!".

Η Mail αποφάσισε έτσι να δώσει ενδυματολογικές συμβουλές στον Γιάνη Βαρουφάκη για τις μελλοντικές συναντήσεις του, φέρνοντας ως παράδειγμα τις στιλιστικές επιλογές του David Becham (το μισό πουκάμισο έξω από το παντελόνι - παράδειγμα προς αποφυγή για άντρες άνω των 25) και τον Brad Pitt που όταν θέλει να κρατήσει το πουκάμισό του στο παντελόνι φορά πάντα ζώνη.

Πηγή: Dailymail

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot