Βίντεο: Άγρια επίθεση Κούγια κατά Λαζόπουλου: «Εύχομαι ο θεός να μην τα φέρει έτσι και συναντηθούμε»

Ιανουάριος 14, 2016
jumbo-banner

«Προκάλεσε να με πυροβολήσουν και να με σκοτώσουν… Ήμουν έτοιμος να τον κατασπαράξω».

Καλεσμένος στο “The 2night show” ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο, εξαπολύοντας άγρια επίθεση κατά του γνωστού ηθοποιού.

«Άρχισε μια επίθεση εναντίον μου, ξαφνικά άρχισε ο Λαζόπουλος, ο οποίος και αυτός γνωρίζουμε τι προσωπική ιδιωτική ζωή έχει. Στράφηκε και αυτός εναντίον μου χωρίς κανέναν λόγο και έφτασα στο σημείο να εμφανίζομαι ως ομοφοβικός. Δεν θα εξομαλυνθούν ποτέ οι σχέσεις μας. Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον Λαζόπουλο και εύχομαι ο θεός να μην τα φέρει έτσι και συναντηθούμε. Αυτό που έκανε σε μένα και τα παιδιά μου για τρία χρόνια, αυτό που προσπάθησε να κάνει στη δουλειά μου, είναι πέρα από κάθε όριο. Σε κάθε εκπομπή του επί τρία χρόνια με παρουσίαζε σαν να είμαι νάνος. Είμαι 1.78. Με παρουσίασε σαν ανήθικο πρόσωπο. Παρουσίασε ένα επεισόδιο στο οποίο με χτύπησαν με σιδερογροθιά, σαν να με χτύπησε η πρώην σύζυγός μου με τακούνι.

Αλλοίωσε εντελώς τα χαρακτηριστικά μου, προκάλεσε να με πυροβολήσουν και να με σκοτώσουν. Όταν ανέλαβα την υπεράσπιση του Κορκονέα στην υπόθεση Γρηγορόπουλου, είπε “η σφαίρα προς τον Αλέξη, σε λάθος Αλέξη πήγε”. Προσπάθησε να με γελοιοποιήσει. Άφησε υπονοούμενα ότι κάνω χρήση ναρκωτικών, είπε να τον εξετάσουν να δούμε αν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών. Δεν έχω καπνίσει κανονικό τσιγάρο στη ζωή μου.

Συναντηθήκαμε μία φορά, σηκώθηκα, ήμουν έτοιμος να τον κατασπαράξω. Του είπα “ξέρεις τι κακό έχεις κάνει σε μένα και τα παιδιά μου;”. Γυρίζει και μου λέει “είμαι με την κόρη μου” και του λέω “δεν θα σου κάνω τίποτα τώρα γιατί σέβομαι την κόρη σου, όμως, σε πέντε, σε δέκα, σε είκοσι χρόνια θα συναντηθούμε και τότε θα αντιμετωπίσεις αυτόν που προσπάθησες να καταστρέψεις. Το πρόβλημά μας δεν το λύνει η δικαιοσύνη, δεν σου έχω κάνει μήνυση, δεν σου έχω κάνει αγωγή, δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ, όμως, θα πληρώσεις”. Αυτό είναι δεδομένο. Και εύχομαι ο θεός να με βοηθήσει, εκείνη τη στιγμή, να μπορέσω να σκεφτώ τα αγγελούδια μου. Υπάρχουν όρια και σε αυτό δεν υπάρχει συγχώρεση».


zappit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot