Βάλτε φωτιά στον χωρισμό: 10 σημάδια και λάθη που "δείχνουν" ότι έρχεται το τέλος

Σεπτέμβριος 03, 2014
jumbo-banner
Πολλές φορές είναι δύσκολο να αποδεχτούμε το αυτονόητο, διάβασε τα 10 σημάδια και αν νομίζεις ότι ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία τότε καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις...

Το νιώθεις. Το τέλος της σχέσης σας είναι κοντά αλλά από την άλλη πλευρά σκέφτεσαι μήπως είσαι υπερβολική. Είσαι ή όχι; Παραβλέπεις συμπεριφορές του ή κάνεις κάποιες κινήσεις που "τρίζουν" τα θεμέλια της σχέσης σας;

Τα παρακάτω σημάδια ίσως σε βοηθήσουν να δεις την κατάσταση υπό ένα άλλο πρίσμα. Και ίσως να μαζέψεις τα πράγματά σου και να πάρεις τη μεγάλη απόφαση. Να χωρίσεις.

Έχουμε και λέμε:

Γάμος; Όχι, δε θα πάρει
"Δε σκοπεύω να παντρευτώ", σου έλεγε στις αρχές της σχέσης και εσύ δεν έδινες σημασία. Να σου, όμως, που τώρα σε νοιάζει. Συζήτησε μαζί του και αν τα θέλω σας είναι διαφορετικά, μην περιμένεις να τον αλλάξεις. Το χρόνο σου θα χάσεις.

Σκέφτεσαι άλλους άνδρες
Ήδη έχεις στο μυαλό σου τον αντικαταστάτη. Ήδη τον φαντασιώνεσαι. Και μιλάς μαζί του. Ακόμα μαζί του είσαι, είπαμε;

Δεν κάνετε σχέδια
Δε σου λέω να προγραμματίζετε από τώρα το πώς θα περάσετε την Πρωτοχρονιά του 2015, αλλά αν δεν κάνετε γενικά σχέδια ακόμα και για κάτι απλό, μάλλον κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου.

Δεν κάνετε σεξ
Τα βρίσκεται σε όλα αλλά η σεξουαλική σας ζωή βρίσκεται σε βαθύ κώμα. Δεν αντιλέγω, καλή η επικοινωνία, καλά τα κοινά ενδιαφέροντα αλλά χωρίς σεξ η σχέση γίνεται δυσλειτουργική. Θέλεις ακόμα έναν φίλο ή συγκάτοικο; Δε νομίζω.

Οι φίλοι του είναι "ελεύθερα πουλιά"
Κανένας από τους φίλους του δεν έχει σοβαρή σχέση. Αρά γιατί να το κάνει αυτός, θα σκέφτεται. Άσε που είναι πιο εύκολο να παρασυρθεί σε "ατοπήματα".

Δικό σου, δικό μου
Το να λειτουργείς ως single μπορεί μεν να βοηθά στο αίσθημα χώρου και στη μείωση της πίεσης, όμως, όταν περνάτε χρόνο περισσότερο με τους φίλους σας και όχι μαζί τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Καθόλου καλά.

Δεν ξέρει τι θες
Αν ο σύντροφός σου δεν ξέρει τι θες, τότε εσύ ευθύνεσαι, γλυκιά μου, γιατί δεν εκφράζεις σκέψεις και συναισθήματα. Μην σπαταλάς χρόνο με το να είσαι ανειλικρινής. Γιατί και αυτά που θα λάβεις δε θα είναι εκείνα που πραγματικά ποθείς.Αν από την άλλη είναι πράγματα που του έχεις εξηγήσει και δεν τα θυμάται τότε...

Δεν τσακώνεσαι
Δεν εννοώ να τσακώνεσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ και ούτε να διαφωνείς με τα πάντα. Εάν δεν εκφράζεις το πώς νιώθεις σίγουρα θα σε φορτίσει κάποια στιγμή. Άλλωστε, τα καυγαδάκια με τον αγαπημένο μας δείχνουν μια φυσιολογική και υγιής σχέση.

Η σχέση σας είναι διαδικτυακή
Πολλές γνωριμίες και σχέσεις έχουν ξεκινήσει από τα κοινωνικά δίκτυα ωστόσο αν δεν έχετε βρεθεί ή σπάνια βρίσκεστε μάλλον είναι αρκετά δύσκολο η σχέση σας να κρατήσει και να έχει γερά θεμέλια.
Αν έχει ξεκινήσει και επικοινωνεί περισσότερο μαζί σου από facebook,twitter και άλλα social Media τότε λυπάμαι αλλά το κλείσαμε το μαγαζί!

Δεν έχεις ζωή
Όλος σου ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εκείνον; Μέγα λάθος, καλή μου. Και ίσως το σοβαρότερο. Δε θα σε πάρει στα σοβαρά. Δε θα νιώθει ότι σε διεκδικεί, αλλά θα σε θεωρήσει δεδομένη.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot