Αυτό που έζησαν οι επιβάτες κατά την προσγείωση θα το θυμούνται για πάντα! (Βίντεο)

Δεκέμβριος 12, 2015
jumbo-banner

Ένα απίστευτο περιστατικό που θα το θυμούνται για όλους της ζωή βίωσαν οι επιβάτες που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Γνωστή αεροπορική εταιρεία του Καναδά είχε στήσει μια οθόνη κατά την άφιξη των επιβατών στο αεροδρόμιο, όπου ένας Άγιος Βασίλης ρωτούσε τον καθένα ξεχωριστά τι δώρο επιθυμούσε για τα Χριστούγεννα.

Όλοι οι επιβάτες έμειναν άναυδοι με την έκπληξη της εταιρείας, και στήθηκαν μπροστά από την οθόνη για να συνομιλήσουν μαζί του, φτιάχνοντας το δικό τους κατάλογο με τα δώρα. Ένα αγοράκι ζήτησε ένα τρένο, ενώ οι γονείς του επέλεξαν μια μεγάλη τηλεόραση. Στην συνέχεια, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με προορισμό την πόλη Κάλγκαρι (Καναδάς), και τότε οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας ανέλαβαν δράση. Όπως θα δείτε και εσείς, έτρεξαν στα πολυκαταστήματα, προκειμένου να αγοράσουν τα δώρα που ζήτησαν οι επιβάτες.

Στο μεταξύ, το αεροπλάνο έφθασε στον προορισμό του και οι επιβάτες κατευθύνθηκαν στο ειδικό μηχάνημα για να πάρουν τις αποσκευές τους. Αντί, όμως, για τα προσωπικά τους αντικείμενα, αντίκρισαν κάτι άλλο που τους άφησε με το στόμα ανοιχτό! Στους ιμάντες εμφανίζονταν τα δώρα με το όνομα του κάθε επιβάτη και το δώρο που είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη, πριν επιβιβαστούν!
Δείτε το βίντεο:


newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot