Αυτά που πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις καινούργια τσάντα

Ιανουάριος 08, 2016
jumbo-banner

Η τσάντα είτε σαν αξεσουάρ είτε με χρηστικό ρόλο καθορίζει ουσιαστικά μια εμφάνιση.

Συνεπώς πριν την επιλογή τους θα πρέπει να έχει προηγηθεί κάποια έρευνα αγοράς, ώστε να είστε σίγουρες πως η τσάντα που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι πραγματικά αυτή που χρειάζεστε. Δώστε βάση σε όλα τα παρακάτω tips, είτε έχετε κατά νου να κάνετε την κίνηση τώρα, αργότερα στις εκπτώσεις, είτε κάποια στιγμή στο μέλλον.
ba0701

Συμβουλές Styling

Προτιμήστε τα ουδέτερα χρώματα, όπως το μαύρο, το came, το nude. Το καλό μαζί τους είναι ότι φοριούνται όλο το χρόνο και συνδυάζονται με τα πάντα.
Κι ενώ οι basic αποχρώσεις στις τσάντες αποτελούν μια επένδυση και μια έξυπνη αγορά, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να πέσετε σε μια περίπτωση τσάντας που πραγματικά να αναβαθμίσει την ντουλάπα σας. Αυτή η τσάντα μπορεί να είναι vintage, να έχει prints ή κάποια άλλη γοητευτική ιδιαιτερότητα. Μια περίπτωση δηλαδή που δεν συναντάτε συχνά.
Αν πάλι ψάχνετε για κάτι μοντέρνο τότε οι τσάντες με τα κρόσσια ή οι mini τσάντες, όπως και τα σακίδια ώμου θα καλύψουν τις καθημερινές σας ανάγκες και παράλληλα το στυλ του 2016.
ba07011
ba07013
marrymarry.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot