Αυτά κάνεις κάθε μέρα στο Facebook και τον ξενερώνεις πολύ!

Σεπτέμβριος 24, 2015
jumbo-banner

Το facebook είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο μαρτυρά τα πάντα για τον οποιονδήποτε. Ή τουλάχιστον τόσα όσα ο κάθε χρήστης επιτρέπει.

Όταν γνωρίζεις κάποιον που σου αρέσει, χωρίς να χάσεις χρόνο η πρώτη κίνηση που θα κάνεις είναι να τσεκάρεις το προφίλ του για να μάθεις περισσότερα για αυτόν, αλλά και να επιβεβαιώσεις ότι το relationship status του λέει single, καθώς και να ελέγξεις μία προς μία τις φωτογραφίες με κοπέλες που έχει κοινοποιήσει.

Το προφίλ σου γενικά, λέει πολλά περισσότερα απ΄όσα νομίζεις! Επομένως, όπως εσύ, έτσι κι εκείνος μπαίνει στον ίδιο πειρασμό να δει το προφίλ σου. Μπορεί να μην το κάνει πριν το ραντεβού, σίγουρα όμως μια φευγαλέα ματιά θα την ρίξει μετά από αυτό. Υπάρχουν ωστόσο κάποια συγκεκριμένα πράγματα, που ενδεχομένως να τον ξενερώσουν άσχημα...

Η Δήμητρα Πραντάλου στο neopolis.gr εξηγέι ποιά είναι αυτά που τον ξενερώνουν και αν τα κάνεις πρέπει να σταματήσεις ΑΜΕΣΑ!

Duckface!
Ή έστω κι αυτό το ελαφρύ σούφρωμα στα χείλη. Προσπαθείς να αποδείξεις με αυτόν τον πολύ fail τρόπο, τη θηλυκότητα και το πόσο σέξυ είσαι, αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να γελάει ο κόσμος μαζί σου. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι όταν σ' αρέσει κάποιος και γίνεται παιχνίδι μεταξύ σας, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να του δείξεις την πλούσια προσωπικότητα σου.

Είσαι εθισμένη
Όλοι μας έχουμε έναν κάποιο εθισμό με το facebook -Α, ρε Mark μεγάλο κακό μας έχεις κάνει-, αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε λογικό κι επιτρεπτό όριο. Ανεβάζεις επί καθημερινής βάσεως φωτογραφίες σου -και στην πραγματικότητα οι μισές είναι ίδιες ακριβώς, αλλά με διαφορετικά ρούχα-, ενώ το status σου ανανεώνεται ανά μισή ώρα. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, δεν ενδιαφέρουν κανέναν αυτά που γράφεις! Ειδικά, όταν είναι ιδιαιτέρως προσωπικά.

Έχεις υπερβολικό αριθμό φίλων
Και προφανώς, απλά δεν γίνεται να γνωρίζεις και τους 2.000 διαδικτυακούς φίλους που έχεις. Εκτός του ότι θα αρχίσει να σκέφτεται πως κατά πάσα πιθανότητα, σου μιλάει κι ο κάθε άκυρος, ενοχλείται και στην σκέψη ότι μπορεί εσύ να «κατασκοπεύεις» διάφορα προφίλ με ωραίους και γυμνασμένους τύπους που έχεις στη λίστα των φίλων σου. Κακό!

Κάνεις like και σχόλια παντού
Τώρα με τους close friends, δεν μπορείς να κρυφτείς από την παραμικρή κίνηση σου. Likes και σχόλια φαίνονται όλα κι αλήθεια το να φαίνεται το όνομα σου παντού, τον ξενερώνει. Είπαμε, όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο...

Αναφέρεσαι στον πρώην σου
Ε, εκεί έχεις χάσει οποιαδήποτε πιθανότητα να κάνεις σχέση με αυτόν που σε κέρδισε ερωτικά από την πρώτη στιγμή. Μπορεί να είστε ακόμα φίλοι με τον πρώην σου, ωστόσο οι ξεκάθαρες αναφορές προς το πρόσωπό του, είτε καλές είτε κακές, δείχνουν ότι ακόμα σε απασχολεί ο χωρισμός σας. Εκτός των άλλων, θα σε χαρακτηρίσει ανώριμη, μιας και προσπαθείς να περάσεις μηνύματα για μια σχέση που έχει λήξει. Γενικά, κράτησε σε προσωπικό επίπεδο τις σχέσεις σου!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot