Αυτά είναι τα 7 προβλήματα που έχουμε όλες με τα σανδάλια

Ιούλιος 23, 2015
jumbo-banner

Το μικρό δαχτυλάκι, αυτή η μάστιγα.

Κάνε ένα flash back σε εκείνο το πρώτο κρύο βράδυ του Οκτώβρη, που ακόμα δεν είχες μαζέψει όλα τα καλοκαιρινά ρούχα και αναπολούσες τις βόλτες στο νησί. Πάμε στοίχημα ότι τότε δεν θυμώσουν όλα τα προβλήματα που συνεπάγεται ένα καλοκαιρινό λουκ και ειδικά τα καλοκαιρινά παπούτσια, τα σανδάλια σύμφωνα με το cosmopolitan.gr. Γυρνώντας στο παρόν, όλα αυτά τα προβλήματα είναι καθημερινότητα κι αν βρίσκεις κι εσύ τον εαυτό σου σε κάποιο από τα παρακάτω, να ξέρεις σε συμπονούμε βαθιά.

1. Έχεις αγοράσει ένα σωρό ψηλοτάκουνα πέδιλα και καταλήγεις να φοράς συνέχεια ένα συγκεκριμένο ζευγάρι φλατ. Κι αυτό γιατί όταν τα είδες τα μάτια σου έβγαλαν καρδούλες, όμως κάθε πρωί που ετοιμάζεσαι για να φύγεις από το σπίτι δεν μπορείς με τίποτα να βρεις την ενέργεια που χρειάζεται για να τα φορέσεις.

2. Τα λεπτεπίλεπτα σανδάλια που όταν τα δοκίμασες ήταν φτιαγμένα για σένα, μετά από μια μέρα στο πόδι μοιάζουν να είναι δυο νούμερα μικρότερα. Και αυτό το καημένο πόδι σου υποφέρει μέσα τους πρησμένο και στριμωγμένο.

3. Όταν τα σανδάλια σου μυρίζουν πάρα πολύ άσχημα ακόμα κι αν τα πόδια σου δεν έχουν κολλήσει αυτή την ενοχλητική μυρωδιά. Αλήθεια, πως είναι δυνατόν να μυρίζει ένα παπούτσι που αερίζεται τόσο;!

4. Όταν το μικρό σου δαχτυλάκι δεν χωράει στη θέση του. Είναι δίπλα στα άλλα τέσσερα αλλά θέλει να δραπετεύσει απεγνωσμένα.

5. Όταν δεν μπορείς να φορέσεις τα σανδάλια που θα απογείωναν το λουκ σου, το Σαββάτο βράδυ γιατί έχει χαλάσει το πεντικιούρ σου. Και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το κρύψεις.

6. Τα πόδια σου χρειάζονται καλό πλύσιμο/τρίψιμο κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Μήπως τώρα ένα ζευγάρι μπότες μοιάζει καλή ιδέα;

7. Συνηθίζεις τόσο γρήγορα να φοράς συνέχεια πέδιλα, πού όταν έρχονται οι πρώτες βροχές, τα κλειστά παπούτσια μοιάζουν με εφιάλτη.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot