Αυτά είναι τα πράγματα που οι άντρες θέλουν να ακούν στα ίσια!

Αύγουστος 28, 2015
jumbo-banner

Είτε βγαίνεις καιρό με κάποιον, είτε τον γνώρισες προχτές υπάρχουν κάποια σημεία τριβής μαζί του που θα ξεπεραστούν πολύ πιο ανώδυνα αν απλά είσαι ειλικρινής μαζί του.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε όταν είμαστε σε σχέση είναι το να περιμένουμε από τον καλό μας να ξέρει πώς να μας ευχαριστήσει, λες κι ο έρωτας μπορεί να τον μεταμορφώσει σε μέντιουμ.

Το αποτέλεσμα είναι πολλές παρεξηγήσεις, αφού εκείνος όσο ερωτευμένος κι αν είναι κι όσο κι αν ενδιαφέρεται για σένα δεν μπορεί να ξέρει τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου, εκτός κι αν του το πεις. Κάνε λοιπόν αυτή τη χάρη και στους δυο σας και μοιράσου μαζί του ανοιχτά αυτά τα επτά απλά πραγματάκια που θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη και τη σχέση σας πιο ξένοιαστη:

1. Τι σε πείραξε
Δεν μπορεί να μυρίσει τα νύχια του να καταλάβει αυτό που σε ενόχλησε. Αυτό το «τίποτα» όταν σε βλέπει με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και σε ρωτάει τι έχεις, τσακίζει νεύρα. Προφανώς εκείνος καταλαβαίνει ότι έχεις θυμώσει μαζί του αλλά αν συνεχίσεις να του κρύβεις τον λόγο, είναι βέβαιο ότι τσαντιστεί με τη σιωπή σου και θα τσακώνεστε για πολύ περισσότερη ώρα. Καλύτερα να του πεις εξαρχής τι σε έχει ενοχλήσει, ώστε να ξέρει τουλάχιστον να μην το ξανακάνει στο μέλλον.

2. Τι δώρο θέλεις
Δεν λέω ωράιο το νάζι "ότι νομίζεις εσύ", "δεν έχω πρόβλημα" κλπ. Φυσικά και περιμένεις να σου κάνει ένα ωραίο δώρο στα γενέθλια σου, αλλά αυτό είναι πολύ πιθανότερο να συμβεί αν του δώσεις κάποιες κατευθυντήριες γραμμές. Δείξε του διαφορετικά πράγματα στις βιτρίνες ή στο ίντερνετ που σου αρέσουν και θα ήθελες πολύ ν' αποκτήσεις και άσε σ' εκείνον να επιλέξει. Αν του έχεις δώσει αρκετές επιλογές και πάλι έκπληξη θα είναι. Αν βέβαια όλα τα δώρα που ονειρεύεσαι έχουν απαγορευτικές τιμές, δεν θα σου φταίει κανείς αν απογοητευτείς. Καλύτερα λοιπόν του υποδείξεις κάποια δώρα που να μην ξεπερνούν το μηνιάτικο του.

3. Σε ποιο εστιατόριο να πάτε
Για φαγητό θα πάτε όχι ταξίδι χωρίς επιστροφή. Αν περιμένεις την τελευταία στιγμή για να παίξετε την κολοκυθιά μέχρι να διαλέξετε πού θα πάτε στη βραδινή σας έξοδο, μπορεί να περάσει η ώρα, να μην βρίσκετε τραπέζι και τελικά να περάσετε χάλια. Αντίθετα, το να του λες από νωρίς πού θέλεις να πας θα σας γλιτώσει χρόνο και πολλά νεύρα.

4. Αν είσαι θυμωμένη
Ως γνωστόν πολλοί άντρες δεν διαθέτουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη κι ο δικός σου μπορεί να μην καταλαβαίνει καν ότι έχεις θυμώσει, πόσο μάλλον το γιατί έχεις θυμώσει. Αν πρόκειται για κάτι σημαντικό καλύτερα να του το εξηγήσεις συγκεκριμένα και αναλυτικά. Αν όμως είναι απ' αυτά που θα έχεις ξεχάσει σε μια βδομάδα από σήμερα, καλύτερα να το αφήσεις να πέσει.

5. Τι σ' αρέσει
Όταν κάνετε αγκαλίτσες και φιλάκια πρέπει να του λες τι ακριβώς σ' αρέσει ώστε να το ξέρει για να το επαναλάβει. Ακόμη κι αν πρόκειται για έμπειρο εραστή, αν δεν του λες τίποτα θα νομίζει ότι τα κάνει όλα τέλεια, ακόμη κι αν εσύ δεν περνάς και τόσο καλά. Είναι πολύ πιο πρακτικό και για τους δυο σας να μιλάς ανοιχτά, αφού έτσι τον ενθαρρύνεις να κάνει κι εκείνος το ίδιο για να μην μένεις κι εσύ στα σκοτάδια.

6. Τα σχέδια σου για το μέλλον
Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να του πεις από το πρώτο σας ραντεβού ότι θα ήθελες να κάνεις παιδί μέσα στη χρονιά, αλλά όταν βρίσκεσαι σε μια φρέσκια σχέση που δείχνει να πηγαίνει πιο σοβαρά, κάποια στιγμή θα πρέπει να του πεις αν έχεις σκοπό να μεταναστεύσεις, ή να κάνεις οικογένεια στο άμεσο μέλλον. Αν εκείνος έχει άλλα όνειρα που δεν κολλάνε με τα δικά σου, καλύτερα να το ξέρεις μια ώρα αρχύτερα, πριν αρχίσετε να δένεστε για τα καλά.

7. Τι σε προβληματίζει
Αν υπάρχει κάτι υπόγειο που σ' ενοχλεί στη σχέση σας, θα πρέπει να το συζητήσεις μαζί του, ακόμη κι αν ξέρεις ότι θα δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας. Αν π.χ. έχεις σοβαρές υποψίες ότι σε απατά είναι καλύτερα να του το πεις για να δεις πώς θ' αντιδράσει. Αν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, θα κάνει τα πάντα για να σου δείξει ότι είναι άξιος της εμπιστοσύνης σου. Αν όμως εκείνος θυμώσει επειδή τον αμφισβητείς και φτάσετε να χωρίσετε, τότε θα ξέρεις ότι αυτή η σχέση δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ούτως ή άλλως.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot