Αυτά είναι τα πράγματα που ΔΕΝ θα προσέξουν οι άντρες όσο κι αν προσπαθείς

Αύγουστος 22, 2015
jumbo-banner

Κατά γενική ομολογία το δυνατό σημείο των αντρών δεν είναι οι λεπτομέρειες. Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρονται. Είναι ότι δεν δίνουν προσοχή.

Μην το παίρνεις προσωπικά λοιπόν και μην αρχίσεις στην γκρίνια όταν αδυνατεί να παρατηρήσει:

1. Τη νέα σου τσάντα. Για τους άντρες οι τσάντες σου είναι σχεδόν παρόμοιες και το μόνο που βλέπουν είναι διαφορετικό χρώμα. Μην περιμένεις κομπλιμέντο για το νέο σου απόκτημα.

2. Ότι είσαι αξύριστη. Σπάνια θα παρατηρήσουν αν ξέχασες να ξυριστείς εκτός και αν εμφανιστείς με τη βλάστηση του Αμαζονίου!

3. Τα νέα αρωματικά κεριά που αγόρασες για το σπίτι. Εσύ λατρεύεις τα κεριά και εκείνος δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ βανίλιας και βανίλια cupcake.

4. Ότι δεν φοράς μακιγιάζ. Εσύ μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά τα αγόρια δεν θα καταλαβαίνουν αν εμφανιστείς χωρίς μακιγιάζ. Ένα από τα μεγαλυτέρα μυστήρια της ανθρωπότητας.

5. Τα νέα σου παπούτσια. Συνήθως δεν κοιτάνε κάτω από τα γόνατα. Γεγονός. Αποδέξου του!

6. Ότι έχεις κυτταρίτιδα. Όλες οι γυναίκες είναι σκληρές με την κριτική για το σώμα τους. Οι άντρες, όμως, δεν την βλέπουν και δεν τους νοιάζει. Εκτός κι αν είναι personal trainer!

7. Το νέο σου χτένισμα. Εκτός κι αν εμφανίστηκες με ξυρισμένο κεφάλι, δεν πρόκειται να συνειδητοποιήσουν ότι κάτι άλλαξες στην κουπ σου. Ακόμα και να τους πεις τι άλλαξες θα συνεχίσουν να σε κοιτάνε απορημένοι.

8. Τα νέα σου γυαλιά ηλίου. Πας ενθουσιασμένη να του τα δείξεις και εκείνος σου λέει: “Μοιάζουν με τα προηγούμενα που είχες. Γιατί πήρες καινούρια;“. Τραγικό!

9. Το νέο σου κραγιόν. Για εκείνους υπάρχει το κόκκινο, το ροζ και το πορτοκαλί. Στις υπόλοιπες αποχρώσεις έχουν αχρωματοψία.

10. Ότι κάτι άλλαξες στην κρεβατοκάμαρά σου. Μετακίνησες το φωτιστικό, έβαλες μαξιλάρια, έβαλες κεριά. Κάντο για σένα, γιατί για εκείνον είναι αδιάφορο.

11. Το νέο σου τζιν. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι διαφορετικό έχουν τα δικά τους, πόσο μάλλον τα δικά μας. Τους αρκεί να σου στρώνει καλά!

socialista.com.cy

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot