Αστέρας της Τσέλσι «σκόραρε» ... παράνομα με την Μις Ολλανδία (Photos,Video)

Δεκέμβριος 22, 2014
jumbo-banner

Θύελλες έσπειραν στην Τσέλσι οι αποκαλύψεις της Μις Ολλανδία ότι είχε για σύντομο χρονικό διάστημα σχέση με μεγάλο αστέρι της λονδρέζικης ομάδας.

Η 26χρονη καλλονή Τατιάνα Μάουλ έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξη της στον ραδιοφωνικό σταθμό FunX της πατρίδας της.
chelsi2
«Είμαι μόνη ξανά. Ήταν πολύ περίπλοκο. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής η σχέση μου και εξακολουθώ να τον αγαπώ. Όλοι τον γνωρίζουν. Αγωνίζεται στην Τσέλσι αλλά δεν θα πω τίποτα άλλο. Ορισμένες φορές είναι καλύτερο να μην λες τίποτα» δήλωσε η πανέμορφη κοπέλα από την Χάγη που βρέθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό για την Μις Κόσμος.
chelsi3
Οι ισχυρισμοί της σύμφωνα με φήμες φωτογραφίζουν τον …Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο 36χρονος πρώην διεθνής Ιβοριανός άσος της Τσέλσι είναι νυμφευμένος με την Ντιακιτέ Λαλά από το 2011 και έχουν και τρία παιδιά.
chelsi4
Η Μάουλ δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο στον παγκόσμιο διαγωνισμό όπου το στέμμα πήρε η Ρολένε Στράους από τη Νότια Αφρική καθώς ήταν απλά στην κατηγορία των πρώτων 25 μαζί με 14 άλλες υποψήφιες από διάφορες χώρες.





onsports.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot