Αποστόλης Τότσικας: «Έχω ακούσει ότι το αρνί παίζει καλύτερα από εμένα»

Μάιος 07, 2014
jumbo-banner

«Είναι να απορείς πραγματικά με τη ασχετοσύνη και την εμπάθεια ορισμένων. Την συγνώμη ένας μόνο άνθρωπος μου την έχει πει»
Για το πόσο θεωρεί εμμονική την συμπεριφορά και την κριτική κάποιων, για το ότι εκνευρίστηκε όταν άκουσε να λένε ότι «το αρνί παίζει καλύτερα από τον Τότσικα;», αλλά και για το αν έχει παντρευτεί κρυφά και αν θέλει να γίνει μπαμπάς μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Τι να σας πω κατά καιρούς έχουν πει διάφορα. Ακόμα και ότι το αρνί παίζει καλύτερα από εμένα, έχω ακούσει. Ειπώθηκε για μια ταινία η οποία πήρε βραβείο κοινού. Είναι να απορείς πραγματικά με τη ασχετοσύνη και την εμπάθεια ορισμένων. Την συγνώμη ένας μόνο άνθρωπος μου την έχει πει. Δεν είχε τα κότσια όμως να έρθει ο ίδιος και έστειλε τον γιο του να μου μιλήσει», δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τις κριτικές που έχουν ακουστεί.

Όσο για το πώς του φάνηκε η φράση «το αρνί παίζει καλύτερα από τον Τότσικα;»; Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι εκνευρίστηκε: «Γιατί δεν με ενδιαφέρει να παραστήσω τον άνετο. Η απάντηση μου ήταν το βραβείο κοινού. Υπάρχει μεγάλη ευκολία στο να κρίνουμε και να λέμε πράγματα».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν έχει παντρευτεί κρυφά τη Ρούλα Ρέβη, απάντησε: «Εδώ ήρθε κάποιος τις προάλλες  και μας είπε να προσέχουμε τους φίλους μας. Έχω ακούσει διάφορες ανοησίες. Αυτή η καραμέλα με το «φιλικό περιβάλλον» είναι ότι χειρότερο.  Πριν δύο μήνες πέθαναν τον πατέρα μου. Πήρα τους ίδιους προσωπικά και το ξεκαθάρισα» και συνέχισε μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly για το αν θέλει να γίνει μπαμπάς: «Πάντα μου άρεσαν τα παιδιά. Οι προϊστορικοί άνθρωποι δηλαδή πως έκαναν παιδιά; Σε σπηλιές ζούσαν, όχι μέσα στη χλιδή. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Αρκεί να έχει την ψυχραιμία και την λογική να το αντιμετωπίσεις».

Πηγή: protothema.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot