Αποκλειστικό: Photo of the Day για το Vogue Ιταλίας Η Φωτογραφία του Jeo με τίτλο "Sentimenti"

Σεπτέμβριος 27, 2014
jumbo-banner
Το Vogue Ιταλίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα περιοδικά μόδας, στον κόσμο.

Αρχική Δημοσίευση Άρθρου 27/09 08:56

Παράλληλα με την έντυπη μορφή του περιοδικού υπάρχει και διαδικτυακή ιστοσελίδα του Vogue η οποία φιλοξενεί εκατοντάδες φωτογράφους, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες.
 
Το Vogue δεν κάνει διακρίσεις, μπορεί και δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις φωτογραφίες τους μέσα από την ιστοσελίδα τους.

Δεν είναι τόσο εύκολο ανάμεσα σε εκατομμύρια φωτογραφίες και καλλιτέχνες να καταφέρει κάποιος ένα δικό του "έργο" να αναρτηθεί σε ένα τόσο μεγάλο περιοδικό, μόνο και μόνο γι'αυτό το γεγονός φαίνεται πόσο μεγάλη αξία παίρνει το "έργο" του δικού μας Jeo (Γιώργου Κανιά) που για άλλη μια φορά φιλοξενείτε στο Vogue.
 
Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει παραχωρήσει στο portofolio της Vogue 48 φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να τις απολαύσετε, πατώντας ΕΔΩ.
 
Δυο από τις 48 φωτογραφίες του, έχουν μπει στο Vogue ως Best Of:
jeo
Στα αριστερά η Δικαία Κουμπογιάννη Hairstyling του Νίκου Γεωργιάδη και στα δεξιά η Μαρκέλλα Αυγουλά Hairstyling Διονυσία Αθανασοπούλου.

Σήμερα για δεύτερη φορά βραβεύεται για Photo of the Day, η φωτογραφία της Δικαίας Κουμπογιάννη αυτή τη στιγμή κοσμεί στο site Vogue χάρις τον μοναδικό ταλαντούχο Jeo με τίτλο Sentimenti (συναισθήματα)!
10715821 10203589268787009 1768200892 n

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot