Αν συνεχίζεις και βγαίνεις με κάποιον που σε ενδιαφέρει... θα σου κάνει το κλικ κάποια στιγμή;

Δεκέμβριος 16, 2015
jumbo-banner

Έχει συμβεί σε όλους . Ξεκινάς να βγαίνεις με κάποιον που είναι καλός, γλυκός, τρυφερός. Λίγο αργότερα καταλαβαίνεις πως δεν είναι εκείνος που θα σε κάνει να νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι.

Πρέπει να συνεχίσεις να βγαίνεις λοιπόν μαζί του;

Ο κύριος David Klow, ψυχολόγος με ειδικότητα στην συμβουλευτική ζευγαριών, έχει την απάντηση: «Η αμφιβολία είναι κάτι πολύ λογικό στις σχέσεις. Όταν βγαίνουμε με κάποιον που νιώθουμε… έτσι και έτσι, αυτό οφείλεται καθαρά και μόνο στην δική μας αμφιβολία».

Απάντηση έδωσε και μια γυναίκα επιστήμονας, η Ramani Durvasula, για το φαινόμενο να μην νιώθεις τίποτα ιδιαίτερο με αυτόν που βγαίνεις: «Δεν είναι απαραίτητα κακό, ειδικά αν μια γυναίκα ψάχνει κάποιον που να είναι ο εαυτό της. Δεν είναι όλα τα ραντεβού σαμπάνιες και… πυροτεχνήματα».

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που πρέπει να ρωτήσει μια γυναίκα τον εαυτό της είναι για το τι αναζητά. Κάτι να περάσει την ώρα της; Μόνο σεξ; Σταθερή σχέση; Βγαίνει από ανασφάλεια για να μην μείνει μόνη;

Συνήθως τα ραντεβού που δεν καταλήγουν καλά έχουν δημιουργηθεί από ανασφάλεια για την μοναξιά σύμφωνα με το agapimono.gr. Προφανώς ο λόγος που μια γυναίκα δεν νιώθει ερωτευμένη είναι γιατί δεν είναι ερωτευμένη και πιθανότατα δεν θα προκύψει με το συγκεκριμένο άτομο.

Φυσικά μπορείς να συνεχίσεις με κάποιον που δεν νιώθεις πολλά, ωστόσο όχι για αρκετό καιρό ώστε να αναπτύξει αισθήματα για εσένα γιατί προφανώς θα πληγωθεί.

Πάντως η Durvasula προτείνει: «Δώσε χρόνο και μην είσαι προκατειλημμένη με το παρελθόν σου ή με την πρώτη εντύπωση που έχεις σχηματίσει. Αν δεν λειτουργήσει όλο αυτό , έχεις την δυνατότητα να έχεις ένα πολύ καλό φίλο».

Αρκεί βέβαια να το θέλει και ο άλλος…

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot