Αν νομίζεις πως ο πρώην σου μπορεί να γίνει φίλος σου, τότε πρέπει να δεις αυτό το βίντεο!

Αύγουστος 25, 2015
jumbo-banner

Πολιτισμένοι χωρισμοί υπάρχουν και πάντα ήμουν υπέρ αυτού...

Φιλία όμως μεταξύ των δύο πρώην δεν υπήρξε και δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ! Ειδικά όταν ο ένας απ’ τους δύο νιώθει ακόμη αυτήν τη φλόγα για τον άλλον. Στο πρόσωπο του/της, θα βλέπει πάντα όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί.

Είναι πάρα πολύ λογικό αν έχεις ζήσει συναισθήματα και καταστάσεις οι οποίες δεν γίνετε να σβηστούν ποτέ από την μνήμη μας όσο και να θέλουμε.

Η επικοινωνία για ένα διάστημα σίγουρα θα κρατήσει αλλά με τον καιρό θα μειώνεται ολοένα και περισσότερο. Και αν μείνει κάτι για την ιστορία είναι οι αναμνήσεις!

Στην ακραία περίπτωση που τα συναισθήματα ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ, πάψουν ξεκάθαρα να είναι ερωτικά, ίσως προκύψει αυτό το «κάτι σαν φιλία». Αλλά μέχρι εκεί... και αυτό να ξέρεις ότι θα πάρει πάρα πολύ καιρό για να συμβεί!

Αν έχεις ακόμα τους ενδοιασμούς σου κι αναρωτιέσαι γιατί ο πρώην σου έχει εξαφανιστεί ενώ εσύ θέλεις την επικοινωνία μαζί του, τότε πρέπει να δεις αυτό το βίντεο:

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot