Αν είσαι πολύ καιρό single τότε σκέφτεσαι αυτά….

Δεκέμβριος 05, 2015
jumbo-banner

Και όταν λέμε πολύ καιρό εννοούμε ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

Λογικό είναι μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να περνάνε διάφορα από το μυαλό σου, κάποια είναι παράλογα και κάποια άλλα φυσιολογικά. Με το πέρασμα του χρόνου έχεις ξεχάσει πώς να φλερτάρεις και ίσως να μην μπορείς να καταλάβεις πότε κάποιος σε φλερτάρει.

Εδώ θα βρεις μερικές σκέψεις που κάνεις και απορείς και εσύ η ίδια με τον εαυτό σου:
Θα στείλω μήνυμα στον πρώην
#kaki_idea! Καταρχίν είναι χάσιμο χρόνο, ήσασταν κάποτε μαζί δεν ταιριάξατε και τελείωσε, το να σκαλίζεις παλιές χαμένες αναμνήσεις
1ον) πας πίσω και
2ον) δεν αφήνεις και το ίδιο να συνεχίσει την ζωή του και να βρει αυτό που θέλει.

Τώρα αυτός με φλερτάρει; Ναι ή Όχι
Αν σου κάποιος σου έχει πιάσει κουβέντα σε bar και ξεκινάει να κερνάει σφηνάκια - ποτά, ε δεν νομίζω να θέλει να σε πιάσει φίλη… Άρα λοιπόν ξεκίνα και σκέψου πως όλοι οι άντρες δεν ψάχνουν για φίλη, η γλώσσα του σώματος λέει πολλά και αν δεν ξέρεις ρίξε μια ματιά εδώ.

Θα μείνω στο ράφι
Ένα από τα μεγάλα λάθη που κάνουμε εμείς οι γυναίκες είναι πως όταν τα πράγματα περί ερωτικής πλευράς δεν πάνε έτσι όπως τα θέλουμε καταλήγουμε να λέμε αυτή την κουβέντα #nai_tin_exw_pei_kai_egw!
Αν έχεις διαβάσει "Μυστικό" ή έχεις δει την ταινία θα έχεις αποκομίσει πως έτσι όπως σκέφτεσαι και λειτουργείς ακριβός αυτό θα σου έρθει. Ξεκίνα λοιπόν να σκέφτεσαι θετικά για να πάνε όλα καλά.

Δεν χρειάζομαι κανέναν
Αυτό το λες την Δευτέρα και στην μέση τις εβδομάδας το παίρνεις πάλι πίσω και απλά ευελπιστείς αν το έχεις πει σε καμία φίλη σου να το έχει ξεχάσει για να μην ξεκινήσει το κράξιμο - πείραγμα. Πάντα χρειαζόμαστε κάποιον και δεν είναι κακό να το λες, μην αφήνεις τον εαυτό σου να πιστεύει πράγματα που ούτε εσύ η ίδια τα εννοείς όταν τα λες.

Γιατί αυτή έχει σχέση και εγώ όχι; τι έχει αυτή που δεν έχω εγώ;
Όταν φτάνεις στο σημείο να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις σίγουρα σε έχει πιάσει η γκρίνια λογικό και σεβαστό. Το ότι κάποιος άλλος είναι σε σχέση και εμείς είμαστε ακόμα μόνες αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα βρούμε και εμείς έναν σύντροφο. Όλα στην ώρα τους μου έλεγε η μαμά μου και θα συνεχίσω να το λέω… δυστυχώς σε αυτήν την ζωή δεν έρχονται όλα πάντα έτσι όπως τα θέλουμε, αλλά με λίγη υπομονή και αισιοδοξία όλα θα γίνουν να το θυμάσαι…

Αν θέλεις λοιπόν να πάψεις να είσαι single κάνε μια στάση και αναλογίσου τι θέλεις ηρέμισε δες πως η ζωή είναι πολύ όμορφη και όταν δεις αυτήν την ομορφιά τότε θα έρθει και το άλλο σου μισό που ψάχνεις…!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot