Αν είσαι ξανθιά αυτά είναι τα πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στα μαλλιά σου!

Αύγουστος 19, 2015
jumbo-banner

Για όλες εσάς τις ξανθιές κυρίες, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να διατηρείτε το χρώμα σας λαμπερό.

Όντας ξανθιά ξέρω από πρώτο πόσο δύσκολο είναι να επιτευχθεί το επιθυμητό χρώμα, πόσο μάλλον να διατηρηθεί από την αδελφή - φίλη Άλεξ. Το ξανθό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα και θέλει αρκετή προσοχή, αν είσαι καστανή η μελαχρινή όπως εγώ τότε δεν θα έχεις τόσα βάσανα στο συγκεκριμένο θέμα, αν και πάλι θέλουν και αυτά την δική του περιποίηση!

Αγαπητές ξανθομαλλούσες πάρτε χαρτί και μολύβι και ξεκινήστε να σημειώνετε, αν και το print screen κάνει επίσης δουλειά!

Μην βουτάτε κατευθείαν στην πισίνα
Πριν κάνετε μια βουτιά σε οποιαδήποτε πισίνα, ρίξτε ένα μπουκάλι νερό στα μαλλιά σας. Αυτό θα αποτρέψει την εντρύφηση του χλωρίου στα μαλλιά και δεν θα πρασινίσει.

Μην πλένετε συχνά τα μαλλιά σας
Το ξηρό σαμπουάν είναι τάση αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι ειδικά για ξανθά μαλλιά. Διατηρείστε έτσι ζωντανό το χρώμα των μαλλιών σας.

Χρησιμοποιήστε ειδικό σαμπουάν
Δοκιμάστε ένα σαμπουάν με μωβ χρώμα! Όσο παράξενο κι αν σας ακούγεται αποτρέπει τα μαλλιά να πάρουν ένα μπρούτζινο χρώμα, κάτι που μπορεί να συμβεί με τα υπόλοιπα σαμπουάν.

Φίλτρα νερού για το ντους
Τοποθετείστε φίλτρο νερού στο ντους της μπανιέρας σας ώστε να απομονώνεται το χλώριο, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος. Έτσι τα μαλλιά σας θα είναι μαλακά και λαμπερά, θα διατηρηθεί το λαμπερό χρώμα και θα δοθεί ένα τέλος στην ξηροδερμία και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής.

Μην βάφετε μόνες το μαλλί σας
Το τέλειο ξανθό θέλει την τεχνική του από έναν ειδικό. Διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει. Χρειάζεται ένας κομμωτής για να λαμπρύνει το κεφάλι σας και να κάνει φυσικές τις ξανθιές σας ανταύγειες, διαφορετικά θα βγουν ψεύτικες. Και αυτό κανείς δεν το θέλει.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot