Αντώνης Κανάκης κατά Αμβρόσιου: «Ο σκοταδισμός που επικρατεί σε αυτούς τους χώρους…» (Βίντεο)

Δεκέμβριος 22, 2015
jumbo-banner

«Φασιστικά θέλουν να υπαγορεύσουν σε άλλους ανθρώπους το αν θα ζήσουν, το αν θα αγαπήσουν».

Ο Αντώνης Κανάκης, στην έναρξη της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”, διάβασε την είδηση ότι ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος ανακοίνωσε ότι οι καμπάνες της Μητρόπολης θα χτυπήσουν πένθιμα, επειδή ψηφίζεται το σύμφωνο συμβίωσης. Ο γνωστός παρουσιαστής ξέσπασε στη συνέχεια και μίλησε κατά όλων αυτών που, όπως δήλωσε, θέλουν φασιστικά να επιβάλλουν την άποψή τους.

«Μετά από απόφαση του Αμβρόσιου, οι καμπάνες της Μητρόπολης θα χτυπήσουν πένθιμα επειδή ψηφίζεται ο νόμος με το σύμφωνο συμβίωσης. Καλά κάνουν και τις χτυπάνε, όχι γι’ αυτόν το λόγο, αλλά για τον σκοταδισμό που επικρατεί μέσα σε αυτούς τους χώρους. Από αυτούς τους ανθρώπους δεν περιμένεις και πολλά πράγματα. Αυτό που μου κάνει τρομακτική εντύπωση είναι πως γίνεται αυτοί οι άνθρωποι για θέματα τόσο σημαντικά, όπως τα δικαιώματα του ανθρώπου, να είναι καλεσμένοι σε εκπομπές για να συζητήσουν. Τι δουλειά έχουν αυτοί να εκπροσωπούν το 2015 απόψεις για το αν κάποιοι συμπολίτες μας έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τον άνθρωπο που θα ζήσουν μαζί και να έχουν όλα τα νόμιμα δικαιώματα που αυτό συνεπάγεται. Μερικά πράγματα δεν αντιμετωπίζονται. Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το γεγονός ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι φασιστικά θέλουν να υπαγορεύσουν σε άλλους ανθρώπους το τι θα επιλέξουν, το πώς θα ζήσουν, το αν θα ζήσουν, το αν θα αγαπήσουν, το ποιον θα αγαπήσουν».


zappit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot