Αννίτα Πάνια: Μεταμορφώνεται σε μαθήτρια στο τρέιλερ της νέας της εκπομπής

Σεπτέμβριος 09, 2015
jumbo-banner

Μόλις κυκλοφόρησε! Ξανά στα θρανία επέστρεψε για λίγο η Αννίτα Πάνια.

Το faysbook.gr αναφέρει πως η παρουσιάστρια φόρεσε μπλε μαθητική ποδιά και έκανε τα μαλλιά της κοτσιδάκια, με κόκκινους φιόγκους, για τις ανάγκες του τρέιλερ της νέας της εκπομπής στο «E TV», η οποία κρατάει τον περσινό της τίτλο, «ΑΝΝΙΤΑgr».

Η μεταμφίεσή της σε χαρωπή μαθητριούλα μας εξέπληξε ευχάριστα, καθώς η Αννίτα Πάνια μας έχει συνηθίσει σε πιο casual και ανέμελες εμφανίσεις στην καθημερινότητά της.

Μάλιστα, όταν η συνεργάτιδά της, Μαρία Φραγκάκη, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του τρειλερ, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να παρομοιάσουν την παρουσιάστρια με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο».

Στο ολιγόλεπτο βίντεο, η μαθήτρια Αννίτα σηκώνεται στον πίνακα προκειμένου να πει την αλφαβήτα, την οποία όμως μπερδεύει, με αποτέλεσμα από το Α να «πετιέται» στο Ε, κάνοντας ένα πολύ έξυπνο λογοπαίγνιο.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot