Menu
Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στην 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσ…

Τον πλούτο των δωδ...

Το 2ο Τουρνουά Beach basket του Α.Σ. Ηρακλής 2000 ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Το 2ο Τουρνουά Beach bask…

Νικητές ήταν οι "Τ...

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος της έμαθε... θαλάσσιο σκι! Video

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο…

Η Ντορέττα Παπαδημ...

Αλλάζουν από 1η Σεπτεμβρίου οι επισκέψεις στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Αλλάζουν από 1η Σεπτεμβρί…

Σε λιγότερο από δύ...

ΟΑΕΔ: 12 προγράμματα με χιλιάδες θέσεις εργασίας μέχρι το Φθινόπωρο

ΟΑΕΔ: 12 προγράμματα με χ…

Την υλοποίηση δώδε...

Φρενίτιδα στις ΗΠΑ με την «Μεγάλη» έκλειψη του Ήλιου

Φρενίτιδα στις ΗΠΑ με την…

Μια ολική έκλειψη Ηλ...

Ε.Ι.ΘΕ.Λ.: Θα πρέπει να απαιτήσουμε, κ. Δήμαρχε, την περαιτέρω στελέχωση σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Θεραπευτηρίου – Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας

Ε.Ι.ΘΕ.Λ.: Θα πρέπει να α…

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΚΡΑΤΙ...

Προσοχή, νέα «φάμπρικα» από απατεώνες Άγγλους «τουρίστες»

Προσοχή, νέα «φάμπρικα» α…

Εάν δεν είναι μεμο...

Air Berlin : Η Ryanair διαμαρτύρεται για κατασκευασμένη χρεωκοπία, η easyJet ενδιαφέρεται…

Air Berlin : Η Ryanair δι…

Μεγάλη αναταραχή συν...

Alltours: Πρόσθετες πτήσεις για Κρήτη, Ρόδο, Κω το φθινόπωρο

Alltours: Πρόσθετες πτήσε…

Είκοσι πρόσθετες πτή...

Viral: Αστυνομικός στο Ναύπλιο ηρεμεί με αγκαλιά μωρό, μετά από τροχαίο [βίντεο]

Viral: Αστυνομικός στο Να…

Το γύρο του Διαδικτύ...

Παντρεύεται η Ελεονώρα Μελέτη - Το ρομαντικό δείπνο και η πρόταση γάμου

Παντρεύεται η Ελεονώρα Με…

Τον έρωτα στα μάτι...

Prev Next

Ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη έως τις 12/08/2016

Ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη έως τις 12/08/2016
jumbo-banner

Ο Κρόνος στις 25 Μαρτίου θα βρεθεί για πρώτη φορά σε στάση για φέτος για να γυρίσει ανάδρομος. Η δεύτερη στάση του Κρόνου θα είναι όταν από ανάδρομος γυρίσει ευθύδρομος στις 12 Αυγούστου.

Όλο το διάστημα λοιπόν από 25/3 έως 12/8 ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος για φέτος και θα κινηθεί από την 16η μέχρι και την 9η μοίρα του Τοξότη. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου θα επηρεάσει κυρίως τον μεταβλητό σταυρό (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και πιο συγκεκριμένα τους γεννημένους από 27/2-18/3 σε θέματα εργασίας και γάμου, τους γεννημένους από 29/5-18/6 σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, τους γεννημένους από 31/8-20/9 σε θέματα οικογενείας και σπιτιού και τους γεννημένους από 01-20/12 σε θέματα ευκαιριών και προσωπικής ωρίμανσης. Επίσης επηρεάζει όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία από την 9η έως την 16η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων, αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 11η έως την 21η μοίρα του Καρκίνου ή του Αιγόκερω.

Επανεξέταση και σκέψη
Η αναδρομή του Κρόνου θα επιβραδύνει κατά κάποιο τρόπο και την δράση μας ώστε να αναπτύξουμε μια διαφορετική και ίσως καλύτερη στρατηγική στις υποθέσεις μας. Ο Κρόνος κυβερνά τα πράγματα που μας υποστηρίζουν πρακτικά, την υλική και ψυχολογική υποδομή στην ζωή μας. Έχει να κάνει με την αίσθηση της ευθύνης, τους κανόνες που ρυθμίζουν την ζωή μας και τα όριά μας. Μας επιτρέπει να θέσουμε τα προσωπικά μας όρια και να πούμε όχι σε κάποια πράγματα, ειδικότερα στα θέματα που κυβερνά στο ωροσκόπιό μας.

Κατά την διάρκεια της φετινής αναδρομής είναι βασικό να σκεφτούμε, να εκτιμήσουμε και να επανεξετάσουμε τις δεσμεύσεις που δώσαμε, τα σχέδια που ξεκινήσαμε και τις ευθύνες που αναλάβαμε τους τελευταίους μήνες και πιο συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2015 και αυτό πρέπει να γίνει τώρα, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά στο μέλλον. Μας δίνεται η ευκαιρία μετά από την επανεξέταση που θα κάνουμε, να πούμε τελικά όχι σε κάτι που έχουμε αναλάβει, να αποχωρήσουμε από μια δέσμευση, αλλά και να βελτιώσουμε ένα σχέδιο που έχουμε αρχίσει οργανώνοντας καλύτερα τις λεπτομέρειες. Δεν είναι καλό κατά το διάστημα της αναδρομής να αναλάβουμε καινούργιες ευθύνες. Είναι καλό να επεξεργαστούμε και να κινηθούμε δουλεύοντας πάνω στις ευθύνες που ήδη έχουμε αναλάβει. Από το πέρας της αναδρομής τον Αύγουστο και μέχρι τον Νοέμβριο, η δράση, η κινητοποίηση και η εστίαση στα σχέδιά μας θα είναι πιο αποτελεσματική και θα φέρει επιτυχία και αναγνώριση.

Ο χάρτης της αναδρομής
Η αναδρομή ξεκινάει με ένα ακριβή σχηματισμό ταυ-τετραγώνου με βάση την αντίθεση Αφροδίτης-Δία και κορυφή τον Κρόνο. Ένα δυναμικός πλανητικός σχηματισμός σε μεταβλητά ζώδια που σηματοδοτεί αλλαγές στον κόσμο αλλά και στην ζωή μας. Αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον τομέα της υγείας, υπερβολικός έλεγχος, κριτική και προβλήματα στην οικονομική ανάπτυξη. Αλλαγές και αναθεωρήσεις σε παγιωμένες απόψεις και πεποιθήσεις σε ατομικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο κυβερνήσεων και νόμων.Ένα ταυ-τετράγωνο είναι πάντα ένας δύσκολος πλανητικός σχηματισμός που μιλάει για σκληρή δουλειά που φέρνει αποτελέσματα (υπάρχει ένα κοινό στοιχείο λοιπόν με την φύση του Κρόνου) και η επιτυχία έρχεται μέσα από την κορυφή του σχηματισμού, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Κρόνος.

Η ενέργεια της αντίθεσης Αφροδίτης-Δία φέρνει ένταση που αυξάνεται και κορυφώνεται και η όλη διαδικασία συμβολίζει γρήγορες εξελίξεις και έξαρση στους ρυθμούς με τους οποίους χρειάζεται να ανταποκριθούμε στην εργασία μας. Η αντίθεση μπορεί να φέρει έλλειψη πειθαρχίας και στόχου και η τάση είναι να είμαστε αμελείς και να μην δίνουμε σημασία σε σημαντικές λεπτομέρειες. Εξ αιτίας αυτής της τάσης οι άλλοι μπορεί να δουν μια διαφορετική εικόνα από εμάς και να μας θεωρήσουν τεμπέληδες ή χωρίς σεβασμό. Στα προσωπικά μας ζητήματα η αντίθεση αυτή μπορεί να μας κάνει να χαλαρώσουμε τις προσδοκίες και τα στάνταρ μας και να αφεθούμε στην απόλαυση του έρωτα χωρίς σκέψη και προγραμματισμό και το παραπάνω είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα γιατί μπορεί να βγάλει προβλήματα και περιορισμούς αργότερα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δημιουργεί δυσκολίες και αρνητικά συναισθήματα στις σχέσεις, απομάκρυνση και αποστασιοποίηση. Σε ψυχολογικό επίπεδο τα περισσότερα προβλήματα προέρχονται από έναν εσωτερικό φόβο απόρριψης και από χαμηλή αυτοεκτίμηση. Θα βοηθούσε το να μείνουμε λίγο μόνοι μας και να σκεφτούμε, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι είναι καλό να απορρίψουμε ή να αποστασιοποιηθούμε από την φροντίδα και το ενδιαφέρον του συντρόφου. Το οικονομικό κομμάτι επίσης με αυτό τετράγωνο δεν περιγράφεται στην καλύτερή του κατάσταση και καλό είναι να αποφύγουμε περιττά έξοδα απλά για να αισθανθούμε καλύτερα. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αγνοήσουμε τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στον σύντροφο ή στον συνεργάτη μας και χρειάζεται να φανούμε λογικοί αλλά και έτοιμοι να στηρίξουμε αυτούς που χρειάζονται την αγάπη μας ή την υποστήριξή μας.

Το τετράγωνο Δια-Κρόνου δημιουργεί εσωτερικές εντάσεις καθώς αντιμετωπίζουμε κριτική ή περιορισμό στα σχέδιά μας, στις απόψεις μας και στην ζωή μας. Οι παραδεδομένες δομές που υπήρχαν τόσο χρόνια γκρεμίζονται και δημιουργείται ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον. Τα συγκεκριμένα θέματα και οι τομείς της ζωής μας που έχουν ξεφύγει και έχουν χάσει την λογική και την έλεγχό μας θα κριθούν τώρα από τον Κρόνο. Οικονομικές ατασθαλίες των προηγούμενων μηνών θα φέρουν τώρα προβλήματα και οι σχέσεις που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα και που δεν έχουν βρει τις λύσεις μπορεί να προχωρήσουν σε χωρισμό ή να συμβεί κάτι που θα ταρακουνήσει ισχυρά τους συντρόφους. Γενικά, τα γεγονότα μας κάνουν όλους να επανεξετάσουμε και να επανεκτιμήσουμε τις θέσεις μας και τις απόψεις μας.

Ημερομηνίες που χρειάζονται προσοχή:
25 Μαρτίου, 26 Μαΐου, 3 &4 Ιουνίου, 18& 20 Ιουνίου και 6 Αυγούστου

Ημερομηνίες που λειτουργούν θετικά:
30 Μαρτίου, 5 &18 Απριλίου, 19 &20 Ιουλίου και η 1η Αυγούστου.

Προσοχή σε συμφωνίες και οικονομικές αποφάσεις το διάστημα 5-18 Ιουνίου

Τι πρέπει να προσέξεις  σε αυτή την αναδρομή

ΚΡΙΟΣ
Παίρνεις αποφάσεις και αναθεωρείς πολλά από τα κακώς κείμενα της ζωής σου και της κοινωνίας. Βλέπεις ότι η προσφορά σου και η ενέργεια με την οποία τους τελευταίους μήνες έχεις επενδύσει τους στόχους σου δεν τυγχάνει της απαραίτητης εκτίμησης από κάποιους και αρχίζεις να αποσύρεσαι και να μην επενδύεις πλέον τόσο σε άτομα και καταστάσεις που δεν αναγνωρίζουν την αξία σου. Ξεκαθαρίζεις τους στόχους σου και βάζεις όρια στους ανθρώπους που δεν μοιράζονται κοινό όραμα με σένα. Μην αναλάβεις καινούργια πρότζεκτ κατά την περίοδο της αναδρομής και εστιάσου στο πώς μπορείς να δουλέψεις και σε ποιο βαθμό με αυτά που έχεις αναλάβει ήδη. Επίσης, μην αισθανθείς ότι είσαι δεσμευμένος και ξεκαθάρισε στους άλλους ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα κάνεις. Ανάδρομος Κρόνος και η επιρροή του. 

ΤΑΥΡΟΣ
Κατά την διάρκεια της αναδρομής του Κρόνου κινείσαι πιο προσεκτικά και πιο συνειδητά σε σχέση με τον εαυτό σου, την δημιουργικότητα και το πώς εκφράζεις τις ανάγκες και τα θέλω σου. Καταλαβαίνεις ότι είναι η ώρα που πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και το προσωπικό σου δημιούργημα και να βάλεις όρια σε αυτούς που μπορεί να σε εκμεταλλεύονται, εσένα τον ίδιο και όλα αυτά που εσύ γεννάς. Κάποιοι φίλοι ή άτομα που ανήκουν στην ίδια ιδεολογική γραμμή με σένα και μοιράζεσαι μαζί τους κοινό στόχο και όραμα σε απογοητεύουν και αρχίζεις να κινείσαι πιο αυστηρά και πιο αποστασιοποιημένα, κάνοντας ξεκάθαρο το πού εσύ στέκεσαι. Η αναδρομή του Κρόνου θα σε βάλει σε μια διαδικασία επίσης να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να τα βάλεις σε τάξη. Θα σε απασχολήσει και είναι ακριβώς τώρα η ώρα για να διευθετήσεις και να ολοκληρώσεις μια οικονομική υποχρέωση ή σοβαρή εκκρεμότητα που έχεις και όσο δύσκολο και να φαίνεται θα το καταφέρεις μέχρι τον Αύγουστο του έτους. Η ερωτική σου ζωή τέλος σοβαρεύει και βλέπεις πιο καθαρά τα μπόδια που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Ανάδρομος Κρόνος και η επιρροή του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αναδρομή του Κρόνου γίνεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο, ο οποίος είναι ο οίκος της συνεργασίας και των σχέσεων. Ο 7ος οίκος σχετίζεται με τον γάμο, τις συνεργασίες, τους συνεταιρισμούς, τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς. Περιλαμβάνει τις γραπτές ή προφορικές δεσμεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τις μηνύσεις και τους αντιπάλους. Φανερώνει τα χαρακτηριστικά που αναζητάς στον σύντροφο και το είδος της σχέσης σου μαζί του. Τέλος δείχνει πώς λειτουργείς με τους άλλους, αν μπορείς να συνεργαστείς και να μοιραστείς ή το κατά πόσο λειτουργείς ατομικά. Στα παραπάνω θέματα θα βάλεις όρια και θα επανεξετάσεις την θέση σου και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει. Σημαντικό ρόλο κατά την περίοδο της αναδρομής του Κρόνου θα παίξουν και θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σου και με την καριέρα σου. Ανάδρομος Κρόνος και η επιρροή του. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αναδρομή του Κρόνου γίνεται στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ο 6ος οίκος δείχνει την καθημερινότητα σου, την εργασία σου, τις συνθήκες, την προσέγγιση και συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου. Φανερώνει την κατάσταση της σωματικής υγείας (σε αντίθεση με τον 12ο που φανερώνει την ψυχική υγεία), τις διατροφικές συνήθειες, την σωματική άσκηση και σε τι είδους ασθένειες έχεις προδιάθεση. Επίσης έχει σχέση με την προσφορά υπηρεσίας στην κοινωνία, τις δεξιότητες που έχει ο καθένας και πώς τις ενσωματώνει στην εργασία του, τα κατοικίδια ζωάκια σουκαι την ικανότητα ικανοποίησης των αναγκών της ζωής. Στα παραπάνω θέματα κατά την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Κρόνου θα βάλεις όρια και θα επανεξετάσεις τις συνθήκες που επικρατούν. Ίσως αναθεωρήσεις και πεις όχι σε κάποιες υποσχέσεις ή δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει στα θέματα αυτά από τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους και αλλάξεις την τακτική σου και την προσέγγιση που κάνεις στην καθημερινότητά σου. Ανάδρομος Κρόνος και η επιρροή του. 

ΛΕΩΝ
Ο Κρόνος σχετίζεται με τον χρόνο και το κάρμα. Η ανάδρομη κίνησή του ανοίγει ένα παράθυρο στο παρελθόν της ερωτικής σου ζωής και σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις μια παλιά κατάσταση στα αισθηματικά σου, να δεις τα μαθήματα που πήρες και να πληρώσεις το τίμημα που υπάρχει σε περίπτωση που δεν πήρες το μάθημά σου ή που φέρθηκες εγωιστικά με κάποιο τρόπο. Μέχρι τον Αύγουστο θα έρθεις αντιμέτωπος με θέματα που σε απογοήτευσαν για να καταλάβεις βαθύτερα αυτή την απογοήτευση σε σχέση με τον εαυτό σου και να βγεις δυνατότερος μέσα από αυτό. Όμως θα έρθεις αντιμέτωπος και με την απογοήτευση που έδωσες στους άλλους, κάτι που επίσης θα χρειαστεί να το επεξεργαστείς. Θα σε απασχολήσουν και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς θέματα που έχουν να κάνουν με την χαρά, την απόλαυση, την διασκέδαση, τον τζόγο ή τα παιδιά σου. Ανάδρομος Κρόνος και η επιρροή του. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σχέσεις σου και ο τρόπος με τον οποίο εσύ συνδιαλέγεσαι και συνεργάζεσαι αλλάζουν. Συνειδητοποιείς ότι ο σύντροφος ή ο συνεργάτης περιμένει περισσότερα από αυτά που εσύ θέλεις ή μπορείς να δώσεις και ότι το τελευταίο διάστημα εσύ υποχωρούσες στις ανάγκες τους, κάτι που μπορεί να σε έκανε ακόμη και αντικείμενο εκμετάλλευσης στα μάτια σου. Με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου βάζεις όρια και τάξη στις σχέσεις σου, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου και το παρελθόν σου. Αναθεωρείς και επανεξετάζεις κάτι που έχεις αναλάβει σαν ευθύνη ή δέσμευση από τις αρχές του έτους ή ίσως και λίγο πιο πριν, από τον Δεκέμβρη του περασμένου έτους, κάτι το οποίο αφορά είτε οικογενειακό θέμα είτε θέμα στην εργασία σου και επαναπροσδιορίζεις την θέση σου σε αυτό το θέμα. Ανάδρομος Κρόνος και η επιρροή του. 

ΖΥΓΟΣ
Αναθεωρείς την στάση που έχεις κρατήσει τους τελευταίους μήνες και καταλαβαίνεις ότι μπορεί και να είχες παρασυρθεί από σκέψεις και όνειρα που ήταν πολύ όμορφα στην αρχή αλλά τώρα βλέπεις ότι για να υλοποιηθούν θα πρέπει να βάλεις κάποια όρια και να κινηθείς λογικά, αυστηρά και συγκεκριμένα. Κατά την περίοδο της αναδρομής ο λόγος σου γίνεται πιο συγκροτημένος και μιλάς πιο απλά και ξεκάθαρα για το τι είναι αυτό που θες. Οι σχέσεις σου με αδέλφια και με στενούς συγγενείς επίσης επηρεάζονται καθώς βάζεις συγκεκριμένα όρια και κανόνες θέλοντας να κάνεις πιο λειτουργικές αυτές τις σχέσεις. Επικεντρώνεσαι σε κάποιο σχέδιό σου που έχει να κάνει με επικοινωνία ή διδασκαλία, βάζεις όλα τα υπόλοιπα στην άκρη και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια. Ανάδρομος Κρόνος και η επιρροή του. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με αυτή την αναδρομή έρχεσαι αντιμέτωπος με την δική σου αξία και το κατά πόσο εξαργυρώνεις ή όχι την αξία που έχεις. Πιο συγκεκριμένα θα επανεξετάσεις το θέμα των εσόδων σου και της οικονομικής σου κατάστασης και θα βάλεις όρια και φραγμούς σε κάθε σημείο από όπου χάνεις χρήματα. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια διαφορετική και πιο αυστηρή οργάνωση και οικονομικό σχεδιασμό από την πλευρά σου ή ότι την περίοδο της αναδρομής θα χρειαστεί να περιοριστείς αναγκαστικά λόγω οφειλών σου που πρέπει να τις τακτοποιήσεις μέχρι και τον Αύγουστο αυτού του έτους. Γίνεσαι πάντως πιο δημιουργικός και καταλαβαίνεις ότι έχεις κάποια ταλέντα ή ικανότητες που το τελευταίο διάστημα δεν τα αξιοποιούσες και τα χαράμιζες και τώρα τα στρατολογείς στον σκοπό της οικονομικής ασφάλειας που θέλεις να δημιουργήσεις για τον εαυτό σου. Ανάδρομος Κρόνος και η επιρροή του. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αναδρομή γίνεται στο ζώδιό σου και προφανώς θα σε επηρεάσει σε πολλούς τομείς που όμως έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς τον εαυτό σου, την στάση που κρατάς απέναντι στην ζωή και τις αποφάσεις σου. Πιο συγκεκριμένα όμως, θα χρειαστεί να οριοθετήσεις και να αναθεωρήσεις θέματα που έχουν με την οικογένεια σου, το σπίτι σου και την καριέρα σου, το πώς αυτοί οι τομείς εμπλέκονται και τι επισκιάζει τι. Θα κάνεις ή θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα και δεν πρέπει να αφεθείς σε καταστάσεις που κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλή σου φύση και την διάθεσή σου να βοηθήσεις. Μετά το καλοκαίρι θα δεις ότι οι δύσκολες αποφάσεις που πήρες αυτή την περίοδο και τα όρια που έθεσες θα έχουν αποτελέσματα και πολλά θα έχουν σταθεροποιηθεί στον τομέα των οικονομικών σου. Ανάδρομος Κρόνος και η επιρροή του. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αναδρομή του κυβερνήτη σου γίνεται στον 12ο ηλιακό οίκο του χάρτη σου. Αυτός είναι ο οίκος που σχετίζεται με το υποσυνείδητο, μια περιοχή του χάρτη μας όπου έχουμε τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τις υψηλότερες δονήσεις του σύμπαντος. Παραδοσιακά είναι ο οίκος της αυτοαναίρεσης, την αυτοθυσίας και της απομόνωσης. Ο 12ος οίκος εκφράζει την φαντασία, τις ψυχικές ικανότητες, την πνευματικότητα και το υποσυνείδητο. Έχει στενή σύνδεση με οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο, τους κρυφούς εχθρούς, τον αποκρυφισμό, τις δοκιμασίες και τις ασθένειες. Έχει σχέση με χώρους απομόνωσης και εγκλεισμού (σωφρονιστικά ιδρύματα, νοσοκομεία, κοινωνικά ιδρύματα). Αντιπροσωπεύει τις κρυφές πτυχές του εαυτού μας (κυρίως από ψυχολογικής πλευράς), το κάρμα από προηγούμενες ζωές και την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας κατά την διάρκεια της κύησης. Ο 12ος οίκος διαλύει το Εγώ και μας φέρνει σε επαφή με το Θείο. Αυτή την περίοδο λοιπόν, αναθεωρείς οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παραπάνω και βάζεις όρια κάνοντας τα παραπάνω θέματα πιο συγκεκριμένα, εντοπίζοντας κάποια μειονεκτήματα στην δική σου στάση μέχρι τώρα που έχουν να κάνουν με το ότι ήσουν κάπως μαλθακός, ευάλωτος ή επηρεάσιμος από το κοντινό σου περιβάλλον. Ανάδρομος Κρόνος και η επιρροή του. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αναδρομή του Κρόνου γίνεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Αυτός ο τομέας του χάρτη σου συνδέεται με την συλλογική δραστηριότητα ενός ατόμου στο ευρύτερο πλαίσιο μιας κοινωνίας και την ένταξη του σε ομάδες με ανθρώπους, που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Αντιπροσωπεύει τις φιλίες και την ποιότητα της σχέσης με τους φίλους, όπως επίσης και το αν ευνοούμαστε από αυτούς ή όχι. Αυτός ο οίκος εκφράζει το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας, καταργώντας τον ατομικισμό. Επίσης είναι δείκτης κοινωνικότητας και φανερώνει κατά πόσο είμαστε ενταγμένοι στο κοινωνικό σύνολο. Εξουσιάζει τις ελπίδες, τις επιθυμίες, τα όνειρα για το μέλλον και τους ανθρωπιστικούς στόχους. Σε όλα τα παραπάνω θέματα αυτή την περίοδο θα βάλεις όρια και θα επανεξετάσεις τις καταστάσεις βλέποντας πού είσαι ικανοποιημένος και πού όχι. Σημαντικό ρόλο στην οριοθέτηση που θα κάνεις θα παίξει και ο οικονομικός παράγοντας. Ανάδρομος Κρόνος και η επιρροή του. 

ΙΧΘΥΣ
Είναι μια περίοδος που ετοιμάζεσαι να κλείσεις και να διεκπεραιώσεις θέματα που είναι ακόμη ανοιχτά στην εργασία σου, στην καριέρα σου, στις σπουδές σου και στον γάμο σου, αν είσαι παντρεμένος. Ξεκαθαρίζεις και οριοθετείς με βάση την λογική τις καταστάσεις και δίνεις την τελευταία ευκαιρία κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια να προλάβεις το χειρότερο πιθανό σενάριο. Βλέπεις και αναγνωρίζεις το ότι κάποιοι σε έχουν εκμεταλλευτεί και αποφασίζεις να ξεκαθαρίσεις την θέση σου και να μην αφήσεις πλέον τις καταστάσεις να σε πάνε πίσω χρονικά ή ηθικά. Το αν θα τα καταφέρεις και σε ποιο βαθμό θα φανεί με το τέλος της ανάδρομης κίνησης του Κρόνου τον Αύγουστο. Ανάδρομος Κρόνος και η επιρροή του.

astropedia.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός