Αθλήτρια του Tae Kwo Do η ομορφότερη γυναίκα των ΗΠΑ!

Ιούνιος 10, 2014
jumbo-banner

Σκληρό... καρύδι η Nia Sanchez
Είναι όμορφη και... βαράει. Ο λόγος για τη νικήτρια του μεγαλύτερου διαγωνισμού ομορφιάς των ΗΠΑ, Nia Sanchez, η οποία είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο Tae Kwo Do.

Η 24χρονη καλλονή κατάγεται από τη Νεβάδα κέρδισε τον τίτλο της Μις ΗΠΑ για το 2014 στο διαγωνισμό που έγινε στο Baton Rouge, το βράδυ της Κυριακής. Η πιο όμορφη γυναίκα των ΗΠΑ κατάφερε να νικήσει με την ομορφιά της 50 καλλονές από τις υπόλοιπες πολιτείες.

Η Nia Sanchez γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1990 στο Σακραμέντο και μετακόμισε με την οικογένειά της στο Λας Βέγκας σε ηλικία 6 ετών.

Η ενασχόλησή της με το Tae Kwo Do ξεκίνησε από νωρίς σε ηλικία 12 ετών, ενώ τα τελευταία επτά χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Η νέα Miss USA είναι πολυταξιδεμένη. Έχει επισκεφθεί περισσότερες από 13 χώρες ενώ έχει εργαστεί ως νταντά στην Αυστρία, αλλά και στη Disneyland στο Χονγκ Κονγκ.

Όταν ρωτήθηκε για την ασφάλεια των όμορφων διαγωνιζομένων, η Sanchez απάντησε ότι η μαύρη ζώνη τής έδωσε μία αίσθηση ασφάλειας και αυτοπεποίθησης, παρόλα αυτά -όπως είπε- οι φρουροί είναι πάντα μια έξτρα ασφάλεια.

Η σέξι Μις ΗΠΑ δεν είναι single. Εδώ και αρκετούς μήνες ζευγάρι με τον ηθοποιό και μοντέλο Daniel Booko, γνωστό από τη συμμετοχή του στην πρώτη ταινία «X Men», στην ταινία «Ο Πλανήτης Των Πιθήκων», αλλά και στο «Hunger Games».
nia2
nia3
Πηγή: newsbeast.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot