Αγγούρι, καρότο ή μπανάνα – Αυτά είναι τα προφυλακτικά που προσφέρουν τέλεια… εφαρμογή! (Βίντεο)

Σεπτέμβριος 03, 2015
jumbo-banner

Ένας σχεδιαστής από την Ταϊβάν έχει δημιουργήσει μια σειρά από συσκευασίες προφυλακτικών με φυτικό θέμα για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες αγοράζουν πάντα το σωστό μέγεθος.

Τα προφυλακτικά διαθέτουν μια ποικιλία από στυλ, αλλά όσον αφορά στο μέγεθος, οι περισσότεροι άντρες επιλέγουν ένα μέγεθος one-size.

Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε το Συμβούλιο Παιδείας της Πληροφορίας και της Σεξουαλικότητας των Ηνωμένων Πολιτειών και το alldaynews.gr, τα προφυλακτικά καταστρέφονται κατά τη διάρκεια του σεξ πάνω από 5% τον χρόνο. Μια άλλη μελέτη, που διενεργήθηκε από το Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας της Ινδίας, ισχυρίστηκε ότι μέχρι και το 20% των προφυλακτικών δεν λειτουργούν σωστά επειδή δεν είναι το σωστό μέγεθος.

Τώρα, ένας σχεδιαστής από την Ταϊβάν, ο Guan-Hao Pan, έχει δημιουργήσει μια σειρά από προφυλακτικά ώστε να βεβαιώνουν ότι οι άνδρες επιλέγουν πάντα το σωστό μέγεθος. Τα προφυλακτικά «Love Guide» συσκευασμένα σε έντονα χρώματα, έχουν περιφέρεια που αντιστοιχεί στην πραγματική περιφέρεια των προφυλακτικών που περιέχει.
veg condoms4 3426256b

Βγαίνουν σε πέντε μεγέθη, κάθε ένα από τα οποία αντιπροσωπεύεται από ένα φαλλικό σχήμα λαχανικών: από αγγούρι (το μικρότερο, 3 εκατοστά) μέχρι τα κολοκυθάκια (το μεγαλύτερο, 5 εκατοστά). Άλλα μεγέθη εκπροσωπούνται από την μπανάνα, το καρότο και τα γογγύλια.

Κάθε σωλήνας περιέχει 12 ατομικά συσκευασμένα προφυλακτικά, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με φέτες φρούτων ή λαχανικών στην ερώτηση.

«Ένα προφυλακτικό γίνεται πολύ λιγότερο αποτελεσματικό αν δεν είναι το σωστό μέγεθος ή περιλαμβάνει συμβουλή “να μην συμπιέζεται όταν φοριέται”. Μπορεί να προκαλέσει εγκυμοσύνη ή και σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες», αναφέρει ο Pan στο περιοδικό Dezeen.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot